Spring til indhold

Giv sommerhuset et friskt pust!

Giv sommerhuset et friskt pust!

Hvis jeres sommerhus også er begyndt at se lidt kedeligt ud, så kan du med fordel overveje hvor vidt det er på tide, at du får givet huset en makeover.

Der er en del forskellige måder, du kan få det meste ud af jeres sommerhus. En del forbedringer kan man selv klare, dog er der andre ting som kræver man får de faglærte ind over.

Vi har samlet en række ting du kan gøre ved sommerhuset, for at give boligen et friskt pust.

Hvorfor sætte sommerhuset i stand?

Sommerhuset er for mange familier deres afslapning, deres getaway. Det er her man kan komme væk fra en stresset hverdag og slappe af.

Hvis man har børn, så er det ofte også her de har det bedst.

I sommerhuset har børnene rig mulighed for leg, samt de kan være i haven man ikke har i byen.

Men når man får sat sommerhuset i stand, så er det både flot og indbydende.

Få slebet gulvet

Hvis du har et sommerhus som er begyndt, at se lidt træt og deprimerende ud, så kan du starte med at se på gulvet.

Langt de fleste sommerhuse har trægulve som kræver vedligeholdelse. Derfor kan du hvis de ser slidte ud samt har mistet sin shine, give dem en rengøring, en slibning og oliering.

Man kan enten selv klare gulvet, her kan man tage ned og leje en gulvsliber og begynde arbejdet. Det kræver dog et stort arbejde, hertil kræver det man har prøvet det før, især hvis man går efter det perfekte resultat.

Derfor kan man med fordel overveje, at få de professionelle på arbejde. Hos Egerbyg kan de sørge for, at du får det trægulv som sommerhuset virkelig fortjener. Udover de sliber gulvene, så sørger de også for at gulvet bliver olieret, så kan det holde sin finish i mange år. Egerbyg har mange års erfaring inden for branchen.

Mal væggene

Hvis det er længe siden, så kan du med stor fordel overveje om du burde male væggene.

Hvis du gerne vil spare på renoveringen, så er der mange penge at spare ved selv, at male sommerhuset.

Nymalede vægge er altid en god investering, det giver en del bedre lys indenfor, samt får sommerhuset til at se helt nyt ud.

Det kræver dog en del tid, at få malet hele sommerhuset. Du skal starte med at få flyttet alle møbler fra væggene, dækket dem og gulvet til, også er det ellers i gang.

Brug haven fornuftigt

Hvis man lige nu har en tom have, så kan du med stor fordel bruge pladsen mere fornuftigt.

Den bedste måde du kan bruge din have, er med en træterrasse. Det kommer til at give helt nyt liv til haven, og det kommer til at åbne op for en række forskellige muligheder som du før hen ikke har haft.

Du kommer også til at kunne invitere venner og familie over til flere udendørs arrangementer, hertil kan du afholde flere grill arrangementer.

Når du skal have lagt en ny træterrasse, så er det et større arbejde. Derfor kan du med fordel vælge Kun-terrasser. De levere nogle af markedets absolut flotteste og bedste resultater når man kigger på terrasser. Terrassen bliver skræddersyet efter dit ønske, hertil bruger de en hel revolutionerende form for fundering af terrasse. Med deres fundering kan de spare rigtig meget tid, hvilket vil spare dig en del penge på montage.

Hvis du få ordnet alt dette, så er du sikker på i vil få meget glæde af jeres sommerhus i mange år endnu.

Vil du gerne kunne arbejde fra dit sommerhus? Så læs vores guide til hvordan du kan tjene penge som freelancer>

Skriv et svar