19 måder at blive rig på med en passiv indkomst

Passiv indkomst er at tjene penge mens du sover.

Det lyder da meget godt, gør det ikke? Og det er faktisk muligt.

Efter at jeg har været selvstændig og på arbejdsmarkedet i en del år, så har jeg selv interesserede mig for at få en passiv indkomst, hvilket også er årsagen til at jeg vil dele de ting jeg selv har fundet ud af. Derudover så har jeg også brugt flere år på at søge på måder at få en passiv indkomst på, men desværre findes der mange hjemmesider derude, som bare er snydesider, og som koster mange penge at komme i gang med.

Når nogen har brug for en ekstra indkomst, så er stereotypen altid den samme ’’få et ekstra job’’.

Men hvad hvis du ikke har tid eller energi til at tage de ekstra timer?

Det har jeg i hvert fald ikke selv haft. Og derudover så var det heller ikke særligt spændende at bytte min egen tid for penge.

For at tjene penge mens du sover, så skal du nok bruge passive indkomst ideer. Altså måder hvor du kan tjene penge med en meget lille investering af din tid og anstrengelser.

Denne artikel er fyldt med ideer til at få en passiv indkomst, og hvis du ikke kan vente til at komme i gang, så kan du lære at kopiere de professionelle investorer helt automatisk, med dette gratis online kursus.

Tjen penge med CopyTrading
Gratis Online Kursus

⭐⭐⭐⭐⭐
Få en passiv indkomst med Copytrading

Du vil længere nede få forklaret hvad CopyTrading er og hvorfor det er nummer 1 på vores liste.

Hvad er passiv indkomst?

Passiv indkomst er ret misforstået, fordi passiv trods alt betyder at du slet ikke skal gøre noget. Hvis du gerne vil blive rig med passiv indkomst, og forventer at du ikke skal røre en finger overhoved, så må jeg desværre skuffe dig.

Stort set alle former for passiv indkomst kræver at du enten skal:

  • Investerer dine penge.
  • Investere din tid.

Hvis du ønsker at få en passiv indkomst, som du en dag gerne vil leve af, så kræver det at du er villig til at investere enten tid eller penge for at komme i gang. Men når du så først er kommet i gang, så kan du forvente at opnå en passiv indkomst, som gør at du ikke behøver at arbejde mere for, andet end at hæve pengene i banken.

Copytrading

Kopier professionelle investorer 100% automatisk

copytrading etoro

Det er nemt at komme igang med Copytrading, hvis du vælger en handelsplatform som eToro. Lige så snart du har opret en konto hos eToro, så kan du komme igang med copytrading.

eToro er den mest populære platform til social trading, hvilket betyder at det også er den klart mest attraktive handelsplatform der findes på markedet, eftersom du har muligheden for at geare dine handler hvis du ønsker det, købe dine aktier uden kurtage og kopiere de succesfulde investorer, så du faktisk kan få en fuldstændig passiv indkomst.

Når du copytrader, så betyder det at du udvælger den investor man vil følge, hvorefter eToro helt automatisk investere din portefølje i det samme som investoren investere i. Når investoren investere, så vil dine penge blive fordelt i samme procent som investoren, så hvis din investor investere 30% i aktier, 30% i index og 40% i et valuta, så vil din personlige investering også blive fordelt således.

Det er derfor at eToro er den mest populære handelsplatform, hvor du hurtigt og nemt kan få mulighed for at tjene mange penge helt passivt på aktiv handel, også selvom det hele er helt automatisk gjort for dig, uden at du skal gøre noget som helst, hvor du finder en investor der aktivt handler med aktier, valuta, råvare eller kryptovaluta.

Du kan start med copytrading for kun 200$ som du investere for, så hvis du gerne vil opnå en passiv indkomst, så er copytrading en af de mest populære muligheder.

Hvis du gerne vil igang med CopyTrading, så kan du tage nedstående online kursus på Stabiløkonomi.dk, hvor du får én daglig mail, som lære dig at tjene penge på CopyTrading

Gratis Online CopyTrading Kursus

⭐⭐⭐⭐⭐
Få en passiv indkomst med Copytrading

Opret din konto

copytrading etoro

For at oprette kontoen, så klik her.

Her skal du udfylde dine informationer, og derefter at klikke på ”Begynd at handle” i bunden.

Indbetale minimum 200$ – Nu er du i gang med Copytrading

tjen penge på copytrading

Når du har oprettet din gratis konto, så kommer du ind på din eToro profil. Her skal du nederst i venstre hjørne vælge ”Indbetal penge” og derefter vælge ”betalingskort”.

Indsæt minimum 200 dollars, som er DINE penge, og som du forhåbentligt får til at yngle. Det er en fordel at vælge dit betalingskort, da du kan komme i gang med copytrading med det samme, uden at vente på en bankoverførsel som kan tage mellem 2 og 5 dage.

Så er du hermed klar til copytrading. Alle handler kommer til at forgå helt automatisk. Det kan ikke blive lettere at få passiv indkomst.

Vælg investor

tjen penge på copytrading 4

Nu er du klar til at investerer, så nu skal du i menuen, ude i venstre side klikke på ”Kopier folk”.

Her vil du få en liste med investorer, som du kan kopierer. Du kan se deres afkast i løbet af de seneste 12 måneder, og du kan også selv søge efter en investor eller bestemte krav til den investor, som du vil kopiere.

Du kan sætte nogle kriterier for hvilken investor du ønsker at CopyTrade, som eksempelvis at investoren skal have haft over 20 % i afkast igennem de seneste 12 måneder, hvis du ønsker det.

Når du har fundet en dygtig investor som du vil kopiere så skal du klikke på personen. Hvis du vil kopiere to eller flere investorer, så er dette også en mulighed. Så hvis du eksempelvis har 400 dollars eller mere på kontoen, så kan du sprede dig ud over 2 forskellige investorer hvis du hellere sprede dine penge på flere porteføljer.

Vælg investeringsbeløb

tjen penge på copytrading 3

Nu har du snart udvalgt den investor som du vil Kopiere, så vil du opleve at handlerne forgår på præcist samme måde som hvis du køber aktier eller andre værdipapirer.

Den eneste forskel du oplever, er at du skal vælge hvornår din automatiske CopyTrade skal stoppe. Du kan f.eks. vælge at stoppe din CopyTrade hvis din portefølje falder ned til under 60% af din portefølje. Så vil du automatisk sælge. Det betyder F.eks. at med en investering på 200 dollars, så vil porteføljen blive solgt hvis den kommer under 120 dollars.

Nu er du succesfuldt i gang med Copytrading.

Alt du skal gøre, er at lade den investor du kopierer samt eToro gøre det hårde arbejde. 

Fordele og ulemper

Fordele

Hvis du vil have passiv indkomst, så bør du afprøve CopyTrading. Det er klart en af de letteste måder at tjene penge på investering, uden selv at gøre arbejdet. Og så er det utrolig let at komme igang med.

Ulemper

Alle investorer kan være uheldige i perioder, så du bør vælge en investorer der har klaret sig godt i længere perioder.

Hvor meget kan du tjene: Det afhænger af den investor du følger. Nogle tjener over 600% årligt, mens andre tjener mindre.

Omkostningerne for at komme i gang: Minimumsinvestering er 200 dollars.

Hvornår tjener du dine første kroner: Hvis du overføre med kreditkort, så lander pengene på din eToro konto i samme øjeblik, og så er du igang allerede idag.

etoro
Tjen penge med CopyTrading

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær Handelsplatform
Kopier professionelle investorer
Få en passiv indkomst

Aktier

Aktiehandel for begyndere - Trin for trin guide - pengeskole.dk

Aktier har igennem de sidste 100 år været en lukrativ forretning at investere i, og har i gennemsnit steget med 7 % om året selv hvis man medregner alle økonomiske kriser som har været. Hvis du gerne vil forøge din formue, eller bare få en passiv indkomst, så er aktier uden tvivl den bedste måde at gøre det på.

Du kan vælge at handle aktivt, hvor du køber de aktier du regner med stiger inden for få dage, uger eller måneder, som har en større risiko, men som også givet en større genvist, eller du kan vælge at handle passivt med aktier, hvor du køber nogle aktier eller investeringsforeninger og lader dem passe sig selv, mens de enten giver udbytte eller bare stiger igennem tiden.

Uanset hvilken strategi du vælger, så er aktiemarkedet stedet, hvis du gerne vil få en passiv indkomst og forøge din formue.

Hvis du vil se nogle forskellige aktieforslag så læs artiklen her: Aktier for begyndere hvor du kan lære at tjene penge på aktier eller læs vores guide omkring aktiehandel her.

Hvor kan du købe aktier? eToro er en af verdens største platform og den jeg selv investere igennem.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: Med det samme

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Det afhænger helt og aldeles af hvor mange penge du investere. Men aktiemarkedet stiger med cirka 7 % om året i gennemsnit.

Køb aktier hos eToro

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær handelsplatform
Køb Aktier, Krypto, Indekser, Valuta, Råvarer m.v.
Gratis Kurtage på aktiehandel

Læs min Anmeldelse af Nordnet her

Crowdlending – Invester i lån

tjen hurtige penge

Crowdlending er en ret ny måde at investere sine penge på. Med crowdlending  får du lov til at tage bankens rolle for en gangs skyld, og låne dine penge ud til andre virksomheder og privatpersoner.
Crowdlending er blevet virkeligt populært efter finanskrisen i 2008, hvor det blev svært at låne penge i banken, grundet høje krav. Renterne steg mange steder i verden, og det åbnede dørene for crowdlending hvor du i stedet for at have dine penge i banken og få 0 % i rente, kan udlåne dem til op imod 15 % i renteindtjening. Du kan altså tjene 15 % i året på din investering, og de forskellige platforme håndtere betalingerne, så du ikke skal røre en finger.

Du vil derfor hver eneste måned modtage tilbagebetalinger af lånene, samt renter og da det bliver håndteret af platformen, så er det en fuldstændig passiv indkomst.

Hvis du vil, så kan du se min portefølje her som opdateres hver måned samt læse min Anmeldelse af Mintos som er europas største platform med over 160.000 investorer.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: efter 1 måned, hvor du får din første tilbagebetaling.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Ligesom med investering i investeringsforeningerne, så afhænger hvor meget du kan tjene om måneden af hvor meget du har investeret. Men du kan tjene op omkring 15 % om året i renteindtægter.

Hvis du vil læse mere, eller vil prøve at investere i lån med crowdlending, så kan du oprette en konto hos Mintos på under 2 minutter og få en bonus på 1 % ekstra af hvad du investere

Ejendomsinvestering med Kameo

måder at tjene penge på

Investering i ejendomme for kun 500 kroner

Udlejning af en eller flere ejendomme, er nok en af de ældste typer investeringsformer som findes. I flere hundrede år har der været boligejere som har udlejet deres ejendomme ud til andre, og har på den måde skabt en helt passiv indkomst for dem selv.

Men at begynde ejendomsinvestering, og udlejning af ejendomme kræver et stort startkapital og meget administration som regel, hvilket også afholder mange fra at komme i gang.

Men du kan faktisk komme i gang med din første ejendoms investering for kun 500 kroner euro igennem den danske crowdfunding platform Kameo, lidt som crowdlending, som er nævnt længere oppe. Når du investere i Kameo, så er i mange investorer om at investere i ejendomme, og du vil få månedlige tilbagebetalinger på din investering, præcist som du ville med månedlige huslejebetalinger fra lejere.

Det er altså det tætteste du kommer på en fuldstændig passiv indkomst, som du kan bruge i din jagt på at blive rig.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 3-12 måneder afhængig af hvornår ejendommene er færdig finansieret.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Kameo giver et afkast på mellem 5  og 15 % i årligt afkast. Når du opretter dig kan du se de aktuelle ejendomme og hvor meget afkastet er på dem hver især.

Køb aktier med højt udbytte

nordnet passiv indkomst

Vil du gerne tjene penge på aktier, så læs artiklen: Aktier for begyndere – Sådan investere man i aktier og se hvordan du får gratis skræddersyet investeringsforslag du kan investere i.

Ved at opbygge en portefølje af aktier med højt udbytte, så kan du skabe en løbende passiv indkomst af årligt afkast, som er langt højere end det du får ved at investere i de almindelige bank investerings muligheder.
Men lige så vigtigt, så skal man også huske at siden at aktier med højt udbytte, stadig er aktier, så er der også mulighed for at de stiger. På den måde kan du tjene penge på to måder – udbytte og aktiegevinst.

Alt du skal bruge for at komme i gang er at oprette et aktiedepot, som du kan oprette i din bank eller brug et aktiedepot som Nordnet månedsopsparing.

Det er den måde som mange større investorer er blevet rige på, og det kræver ikke den helt store viden om aktiemarkedet, eftersom din plan blot er at købe, for derefter at beholde aktierne, og ikke sælge dem for at få realiserede din indkomst.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: Mellem 3-12 måneder, afhængig af hvornår du får dit udbytte fra aktierne.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Hvis du kan ramme det gennemsnitlige aktiemarked, så skal du forvente et udbytte på 3-5 % om året, sammen med eventuelle stigninger på aktiemarkedet.

Sælg dine billeder på internettet

Kan du lide at tage billeder? Hvis du kan, så kan du måske lave dine billeder om til en passiv indkomst kilde. Fotografi hjemmesider såsom shutterstock.com, kan give dig en platform hvor du kan sælge dine billeder. De tilbyder dig enten en procentsats eller en fast betaling for hvert billede, som bliver solgt til en kunde.

På den måde, kan et enkelt billede give dig en helt passiv indkomst, eftersom at dette billede kan blive solgt igen, og igen, og igen. Du kan simpelthen skabe din egen portefølje af billeder der bliver solgt på en eller flere platforme, hvilket gøre at du ikke skal røre en finger. Alle betalinger og alt det tekniske bliver håndteret igennem platformen, uden at du skal gøre noget.

Der findes rigtigt mange fotografer som har lagt flere hundrede billeder op på platformen, og de tjener fornuftigt mange penge, selv mens de sover.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 3 til 6 måneder

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: 50 til 300 kroner. Du tjener omkring 1 krone per billede der bliver downloadede.

Prøv Affiliate marketing og lav salg

Denne slags passive indkomst, er bedst egnet til folk som har blogs eller aktive hjemmesider. Du kan nemlig promovere nogle bestemte produkter eller services på din side, hvor du vil blive betalt en kommission for at henvise til disse produkter eller services, når der bliver lavet et salg.

Det er ikke så svært som du måske tror, eftersom at der er flere tusinder af virksomheder i verden, som gerne vil sælge deres produkter, til så mange steder som overhoved muligt.

Hvis du eksempelvis har en blog eller hjemmesider som handler om mode, så kan du skrive anmeldelser af nogle bestemte tøjmærker, og henvise til en af de virksomheder som sælger det tøj som du har anmeldt Det kan du gøre med affiliatemarketing som eksempelvis hos partner-adshvor du får penge for at henvise besøgende, som vælger at købe. Det giver folk mere lyst til at købe tøjet, og hver eneste gang der er en af dine besøgende der køber noget så får du et aftalt beløb eller en aftalt procent sats for at have henvist kunden.

Hvis du ikke har lyst til at skulle kontakte alle virksomheder som du syntes lyder interessante, så kan du gøre som de fleste, og vælge et affiliate marketing netværk. Hvis du vil lære mere, så kan du læse mere om affiliate marketing her.

Det vigtigste er at du vælger produkter eller services som er relevante for din blog eller hjemmeside, da det giver dig en større konvertering til salg, og ødelægger ikke dine besøgenes oplevelse af din blog eller hjemmeside.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: indenfor 1 måned.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: alt i mellem 500 og 5000 kroner, afhængig af hvor mange besøgende din blog eller hjemmeside har samt hvilket emne du skriver om.

Vil du gerne tjene penge på affiliate marketing? Opret dig hos partner-ads på 2 minutter ved at klikke her.

Afbetal gæld

Når du reducerer dine faste udgifter, så er det faktisk det samme som at lave en passiv indkomst. Lad os sige at du skylder 10.000 kroner, hvor du månedligt afbetaler 2 % af beløbet, eller 200 kroner om måneden.

Ved at betale din gæld af, så har du sparet 2400 kroner om året, som ellers ville være gået til dine faste månedlige betalinger.

De er faktisk det samme som at du har fået garanterede 24 % i afkast på din 10.000 kroners investering. Det er en ret god aftale, syntes du ikke?

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 1 måned

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Det afhænger af hvor meget du betaler om måneden i afdrag og renter. Jeg har personligt afbetalt et boliglån på 5 % om året, hvor jeg skulle afdrage 2300 kroner om måneden. Der sparede / tjente jeg altså 2300 kroner om måneden.

Lav en e-bog

Det her råd, kræver at du virkeligt laver meget arbejde til at starte med, men når e-bogen er lavet og markedsført, så kan den give dig en fuldstændig passiv indkomst i mange år frem. Du kan enten vælge at sælge e-bogen på din egen hjemmeside, eller tilbyde den som et affiliate samarbejde, med andre hjemmesider som har indhold som er relaterede til din e-bog.

Du skal forvente at en e-bog som regel har minimum 50.000 ord skrevet, så du skal ikke forvente at du kan lave en e-bog på en enkelt dag, men nok nærmere skal bruge et par uger på at lave den. Derefter skal du finde en, som kan læse korrektur på bogen for at rette de fejl som du ikke selv kan finde.

Når den er lavet helt færdig og sat til salg, så kan du vælge at nyde godt af din nye passive indkomst, eller påbegynde en ny e-bog, og derved forøge din indkomst. Du kan også vælge at sætte din e-bog til salg på sider som saxo.dk som håndterer betalinger m.v. så du kun skal markedsføre den

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 6 til 12 måneder.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: 200 til 2000 kroner, afhængig af hvor meget du får markedsført e-bogen.

Start en blog

Den første ting på listen er lige til højrebenet. Jeg har selv lavet mange blogs og hjemmesider igennem tiden, så jeg har en smule erfaring på området. Jeg vil faktisk gå så langt at sige, at dette råd nok er et af dem, hvor du nok har mulighed for at tjene flest penge med passiv indkomst.

Nu er passiv indkomst måske så meget sagt, da det faktisk kræver utroligt meget arbejde at starte en blog, og komme i gang med at skrive indhold til den. Men så snart du har skabt en masse godt indhold, så kan du faktisk tjene penge mens du sover, da den ikke nødvendigvis kræver vedligeholdelse.

Hvis du vælger at starte en blog, så åbner en helt ny verden af muligheder for dig. Du kan nemlig vælge at skrive omkring alt du har lyst til og interessere dig, og lægger reklamer på din blog, og så er du altså i gang med at tjene penge.

Hvis du vælger at lave en niche blog, omkring et bestemt emne, så kan du gøre det endnu mere passivt, ved at skrive en masse indhold på din blog, fjerne mulighed for kommentarer på den samt ingen kontaktformular, så den ikke kræver at du skal besvare spørgsmål. På den måde kan du bare fylde din side med en masse rigtigt godt indhold, og lade den stå, uden at arbejde videre med den. Google skal nok finde dine gode artikler, og sørge for at de besøgende kommer i din retning. Det vigtigste er bare at du skriver nogle gode lange artikler på over 1000 ord. Jeg fortrækker at skrive artikler på mere end 1500-2000 ord, da det viser google at der rent faktisk er noget indhold som er værd at vise. Du kan nøjes med at lave mellem 20 og 30 artikler, sætte nogle reklamer på din side, og så lade siden stå, mens du venter på at google begynder at henvise besøgende til din blog.

Hvis du vil vide hvordan du laver en blog, så brug min guide til hvordan du laver en blog på under en dag.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 6-10 måneder, afhæng af hvornår du bliver færdig med dit indhold.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Alt imellem 500 og 10.000 kroner om måneden, afhængig af hvilket emne du skriver om.

Udlej ubrugt plads med Airbnb

Airbnb er et koncept som kun har eksisterede i få år, men det er blevet kendt i hele verden med en stor hastighed. Airbnb tillader folk at rejse jorden rundt og bo steder som er langt billigere end de traditionelle hoteller. Det kan de gøre ved at bo på steder, som medlemmer af Airbnb bruger til at leje deres egne hjem ud til folk som er ude og rejse. Ved at bruger Airbnb så kan du bruge din bolig til udlejning, og tjene nogle ekstra penge mens du eksempelvis er ude og rejse, eller bare leje noget af din ekstra plads ud.

Hvor meget du kan tjene, afhænger af hvilken størrelse og standen af dit hjem og hvor du bor. Det er klart at hvis dit hjem er placeret i et dyrt område, som eksempel i midten af København, så vil din indkomst naturligvis være meget højere. Det er en måde at tjene penge på plads i dit hjem, som måske alligevel bare er tomt. Hvis du tager på ferie, og er afsted i 14 dage, så kan du lige så godt tjene penge på dit hjem mens du er afsted. Det er lige før at du kan tjene prisen på din ferie hjem, og så er det jo en gratis ferie. De penge du tjener på at udleje din bolig er det tætteste du kommer på at få en passiv indkomst, da du trods alt intet skal fortage dig for at tjene penge på udlejningen.

Lej et opbevaringsrum ud

Hvis du har et opbevaringsrum i form af en kælder, et loftrum eller en garage, så er der faktisk rimelig stor efterspørgsel efter disse opbevaringsrum. Du kan bruge en platform som Hamstro til at finde en lejer, og sammenligne priser med andre i samme områder som dig selv.

Du kan også finde potentielle lejer på de forskellige iværksætterforums på nettet og facebook, som mangler lagerplads til deres vare.

Uanset hvor du finder dine kunder, så er det en af de ideer til passiv indkomst, som nærmest intet kræver fra dig af.

Lav YouTube videoer

Denne type måde at få en passiv indkomst på, er ret hurtigt voksende. Du kan lave videoer om alt du syntes er interessant. Om det er musik, guides, meninger, comedy, film anmeldelser – Alt du har lyst til. Derefter kan du lægge dem på YouTube. Og nu er du faktisk klar til at begynde på din passive indkomst. Du kan nemlig koble Google Adsense på dine videoer, som helt automatisk kobler reklamer på dem, så inden videoen starter, så bliver der vist en reklame som du tjener penge på. Når en besøgende har klikket på reklamen, så tjener du nemlig penge for hvert klik.

Du skal lave videoer som er spændende, med overskrifter som også lokker de besøgende til at klikke og se dine videoer. Der er dog en del arbejde med at lave videoerne, da du trods alt skal filme dig selv (eller få en til at hjælpe dig), men når dine videoer er færdige, så er det en fuldstændig passiv indkomst, som gør at du tjener penge i meget lang tid.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 6-12 måneder, afhængig af hvor mange videoer du får lavet og om hvilket emne du vælger.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: 200 til 800 kroner om måneden på danske videoer, og kan du lave engelske videoer, som dækker bredere så kan du tjene endnu mere.

Sælg dine egne produkter på internettet

Mulighederne er endeløse, og hvis du jagter en måde at blive rig på, så kan dette sagtens være en af de måder hvor det er muligt. Du kan sælge hvad som helst på nettet, uanset om det er et fysisk produkt eller en service du tilbyder. Det kan være et produkt du selv har skabt og fremstillet helt alene, eller det kan være et digitalt produkt såsom et online kursus, en e-bog, instruktions kurser og lignende.

Du kan lave en dedikeret hjemmeside til dette produkt eller service, medmindre du selvfølgelig allerede har en hjemmeside eller blog. Alternativt så kan du også sælge det igennem affiliate marketing, hvor du kan tilbyde det direkte på hjemmesider eller blogs som er relaterede til dine produkter eller services eller igennem affiliate netværk såsom partner-ads.

Hvis du vil tjene mange penge på dit nuværende arbejde, og ikke er helt sikker på at du kan tjene det samme ved at sælge produkter på internettet, så tro om igen. Der findes mange internet millionærer, som startede med at have et almindeligt 8 til 16 job, men simpelthen fik så travlt at de sagde op, for at drive deres rigtige passion, som er at have deres egen virksomhed.

Du kan selv lære at begynde at sælge produkter online, og tjene ret mange penge på det. Selvom det ikke er helt passivt, så er det uden tvivl mere passivt end at du skal stå op, for at tage ud af døren og gå på arbejde hver morgen.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: 1-3 måneder

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: 1000 til 20.000 kroner eller mere. Det afhænger fuldstændigt hvor meget du investere af dine penge og din tid i at sælge dine egne produkter online.

Køb en blog

Der bliver lavet tusinder af blogs hvert eneste år, og tusinder af blogs bliver også forladt eller opgivet af deres ejer efterfølgende. Hvis du kan købe en blog med en fornuftig mængde trafik og besøgende, og med statistik på at den også tjener penge, så kan det være den perfekte passive indkomst for dig.

De fleste blogs kan bruge Google Adsense, som giver en månedlig indkomst, som er baseret på reklamer som Google placere på siden. Der er måske også affiliate programmer, som giver ekstra indkomst. Begge kilder til at tjene penge vil være dine, når du har købt bloggen.

Fra et økonomisk perspektiv, så bliver de fleste blogs solgt med en pris som ligger på 24 gange med deres månedlige indkomst. Så hvis en hjemmeside eksempelvis tjener 500 kroner om måneden, så kan du nok købe den for 12.000 kroner. Så en investering på 12.000, giver dig en helt passiv indkomst på 6000 kroner om året.

Du kan måske endda købe en blog for mindre end de 24 måneders indtjening, hvis ejeren virkeligt gerne vil have solgt sin side. Nogle sider har indhold som er tidsløst, og som vil forsætte med at tjene penge, år efter år, selv efter at der ikke bliver lagt mere indhold på siden.

Bonus tip: Hvis du køber sådan en side, genopfrisker den med frisk indhold, så kan du måske endda forhøje indkomsten, og derefter sælge siden efterfølgende og få langt mere end det du selv har betalt for den.

I stedet for at købe en blog, så kan du også lave din egen blog og sælge den efterfølgende. Du tjener penge uanset hvad.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: indenfor 1 måned.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: mellem 500 og 10.000 kroner, medmindre du køber en stor blog, så kan du komme til at tjene betydeligt mere.

Omlæg dit boliglån

Det kan godt være at det ser underligt at denne er på listen over ideer til at få passiv indkomst med, men det er der en god grund til. Hvis du vælger at omlægge dit lån til en lavere rente, så kan du virkeligt få omrokeret i din privatøkonomi og få flere penge mellem hænderne. Der er kæmpe forskel på diverse lån der er tilgængelige så kontakt din bank og se om der ikke er nogle muligheder for at få mere ud af dit boliglån.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: Efter d. 1 måned hvor man har fået omlagt lånet til et mere attraktivt lån vil du få flere penge i hænderne.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Det afhænger fuldstændig af det lån du har og det lån du får.

Udlejning igennem AirBnb

Har du et tomt værelse eller skal du ud og rejse, så kan du udnytte dette ved at udleje igennem AirBnb. Nogle huse i københavn tjener oppe over 930 kroner per overnatning, hvilket nærmest kan finansiere ferien for en familie, hvis du er afsted i længere tid.

Det er en let måde at tjene penge på som overhoved intet arbejde kræver fra din side af og er derfor en komplet passiv indkomst.

Hvornår begynder du at tjene en passiv indkomst: Lige så snart det er udlejet.

Hvor meget kan du forvente at tjene om måneden: Op imod 930 kroner om måneden.

Lav en app

Apps kan virkeligt være en seriøs lukrativ måde at få passiv indkomst. Tænk på hvor mange der har smartphones i dag. Der er faktisk ret gode odds for at du læser denne artikel på din smartphone. Folk downloader Apps som sindssyge nu om dage.

Apps er lavet for at gøre livet lettere for andre eller til tidsfordriv. Uanset om det er en App der hjælper folk, eller laver flotte billeder til folks blogs, eller et spil til børn, så er det noget som folk ser en værdi i.

Du spørger måske dig selv om, at der ikke er så mange Apps derude at du ikke kan lave en App som folk kommer til at bruge, fordi der er så meget konkurrence.

Og svaret er jo, du kan sagtens lave en App som bliver populær, selvom der er meget konkurrence. Lav en ny ide, og vær kreativ. Hvis du finder på noget unikt, så kan du faktisk tjene ret mange penge på det.

Apps kan nemlig sagtens være helt passive. Når den først er lavet, så behøver du ofte ikke at tænke på den længere.

Kan du ikke kode selv? Intet problem. Du kan let hyre en udvikler, som kan lave din App billigt, og bare bruge din ide. Dette kan ende med at blive dyrt, men hvis du kigger efter udviklere som ikke nødvendigvis er danske, men kigger efter App udviklere fra udlandet, så kan du ofte få en billig udvikler.

Når Appen er færdig, så skal den lægges online og så tjener du penge på google Adsense, og du kan på den måde tjene en hel fuldstændig passiv indkomst i mange år frem.

Konklusion

Der er som du kan se mange forskellige muligheder for at få en passiv indkomst, og jeg håber at du mindst finder to eller tre af disse ideer, som kunne være noget for dig.

Nogle af måderne kan du blive rig på, og andre giver dig blot en ekstra indkomst ved siden af dit hverdags job. Hvis du kombinere flere af de overstående muligheder, så kan du faktisk komme til at få en rigtig god ekstra indkomst, som du ikke skal arbejde for at opnå. Og ja, at tjene penge når du sover det er vist noget som vi alle sammen drømmer om, så hvorfor ikke komme i gang.

Gratis online forløb:
Få Passiv indkomst med Copytrading

Kopierer en professionel investor

Lær hvordan du kan tjene penge på CopyTrading