Spring til indhold

Aktie App (2024) Testvinder af bedste Investeringsapp

En aktie app er efterhånden blevet nødvendigt for enhver der investerer i aktier, så derfor kan du læse vores artikel om den bedste investeringsapp, som vi mener er den bedste aktie app.

Man bruger i dag mobiltelefonen til alt, lige fra GPS, til NemID og meget mere. Da det er så let at bruge en App på telefonen, så forventer man også er det er kommet for at blive.

I artiklen her, kigger vi på aktiekøb med aktieapp, hvor du kan lære hvordan du kan finde den bedste aktie app for dig. Jo lettere det er at bruge en aktie app, jo sjovere er det at handle med aktier på telefonen. Hvis du skal finde en investerings app, så er eToro uden tvivl et oplagt forslag, da det er en nem aktie app som er god at investere på, både for begyndere samt den øvede investor.

Bedste aktie App i 2024

  1. eToro – Har vores førsteplads med 0 kroner i gebyrer samt ingen kurtage på køb af aktier. Her kan man komme i gang for kun 200 dollars med betalingskort, bankoverførsel eller Paypal.
  2. Nordnet – Har også en simpel app, fornuftig kurtage og mange danske aktier.
  3. Plus500 – God aktie app, dog primært hvis man ønsker at investere i CFD’ere.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær investeringsplatform
Handel med et stort udvalg af danske og internationale aktier
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer pålægges. Du kan få flere oplysninger på etoro.com/trading/gebyrer.

Hvordan investerer jeg på en aktie app?

aktie app samt investerings app
Aktie app fra eToro

De fleste handelsplatforme har efterhånden fået en aktie app, men det der er den bedste aktie app for din nabo er ikke nødvendigvis den bedste aktie app for dig, som du eksempelvis kan se på aktieapp.dk.

Køber du ofte aktier eller ønsker at blive en aktiv trader som handler hver dag, så er det formenligt en fordel at vælge en handelsplatform som tilbyder kurtage til 0 kr. som eksempel. Derfor kan det være en fordel at vælge den investerings app som tilbyder billig kurtage.

Den bedste aktie app

Du har nu fået en ide omkring hvad du skal holde øje med, når du skal udvælge dig en aktie app. Vi har selv prøvet en del forskellige aktie apps, og her har vi udvalgt eToro som den vi mener er den bedste aktie app. Dog er det meget vigtigt at du husker på, at vi ikke alle er ens, så det kan være at du har andre ønsker til en god aktie app for dig. Du skal også huske at have din investeringsstrategi i tankerne når du skal vælge en platform at købe aktier igennem.

Se listen nedenfor med ting som eToro har prioriteret til deres aktie app:

  • Aktiehandel med Kurtage på 0kr.
  • Fungerer til både Android og iPhone
  • De tilbyder et socialt Netværk med andre investorer
  • En version på danske og Engelsk
  • Få vist statistikker på aktier

Vi vil nu vise dig hvordan du kan købe aktier med en eToro aktie app. Hvis du vil have mest muligt ud af vores guide, så kan du med fordel oprette en konto ved eToro.

Nedenfor vil vi vise hvordan du kan handle med aktier igennem eToro aktie app. For at få mest mulig ud af guiden, anbefaler vi at du opretter en konto hos eToro.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær investeringsplatform
Handel med et stort udvalg af danske og internationale aktier
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer pålægges. Du kan få flere oplysninger på etoro.com/trading/gebyrer.

Så snart din konto er blevet oprettet, så skal du indsætte penge for at kunne investere. Nu kan du køb aktier på din mobiltelefon. Du kan med fordel vælge at overføre med dollars, for at undgå for mange gebyrer. Du kan overføre med dit kreditkort, Bankoverførsel eller Paypal.

køb aktier på mobiltelefon

Du skal mindst overføre 200 dollars, for at komme i gang med at købe aktier igennem eToro. Hvis du overfører med kreditkort, så kan du investere med det samme.

Download aktie app

Apple: For at downloade eToro Aktie app, så skal du blot på din iPhone gå ind i Appstore og søge efter ”eToro”

Android: For at downloade eToro Aktie app, så skal du blot på din Android gå ind i Google Play-butik og søge efter ”eToro”

Når du har downloaded appen, så skal du logge ind med din eToro konto.

Køb aktier med din aktie app

Nu er du klar til at købe aktier med din aktie app.

Øverst i din app, kan du vælge søgefeltet, som giver dig mulighed for at søge efter en bestemt aktie, hvorefter du kan klikke ind på aktien, se statistikker, læse kommentarer fra flere investorer, osv.

Så snart du er klar, så klikker du på ”Handl” så nu kan du fortage køb og salg af aktier med din aktie app.

bedste aktie app

På billedet ovenfor, kan du se at der er søgt efter Dansk Bank aktien. Jeg har klikket på ”handl” så du her kan se hvordan købs og salgssiden ser ud.

Som du kan se her, så er jeg ved at købe for 200 dollars i Dansk Bank aktier. Her bestemmer du selv om du ønsker at købe et bestemt antal aktier eller fortrækker at købe for et bestemt beløb i stedet. Resultatet er det samme, så det handler mere om du ønsker det ene eller det andet.

Nu skal du bare klikke på knappen ”Åben handel” og voila, så har du købt aktier med eToro aktie app.

Hvordan handler jeg med aktier på min mobil?

eToro aktie app er simpel at komme i gang med, hvilket også gør den oplagt for enhver nybegynder. Den fungerer

eToro’s aktie app er ganske nem at gå til, og det bedste af det hele er at den både ligner og fungerer præcist deres handelsplatform på computeren. Det er derfor utrolig let at bruge deres investerings aktie app hvis man også har brugt deres online handelsplatform på en computer.

Da layout på både deres aktie app og computeren er tæt på identisk, så er det endnu lettere at skifte fra den ene enhed til den anden, uden at man skal lære det hele forfra.

Du kan nedenfor se et godt eksempel på hvordan forskellen på mobil (venstre) og computer(højre) ser stort set identisk ud.

aktie app samt investerings-app
Venstre: Mobil – Højre: Computer

Uanset om du vil købe en aktie igennem deres aktie app på mobiltelefonen, eller køber aktier igennem deres handelsplatform på computeren, så er det lige nemt.

Aktie app til Android og iOS (iPhone)

eToro har opbygget deres aktie app, både til iOS og Android, for at sikre at alle deres kunder kan bruge deres app. Denne app, kan både bruges til mobil og tablets.

eToro er blevet til en af de største platforme på markedet, og det er ikke uden grund. Med deres brugervenlige handelsplatform, og deres smartphone aktie app, så er det utrolig nemt at komme i gang som investor.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær investeringsplatform
Handel med et stort udvalg af danske og internationale aktier
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer pålægges. Du kan få flere oplysninger på etoro.com/trading/gebyrer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken aktie app er bedst?

Vi mener at eToro er dem med den bedste aktie app samt investerings app. Denne aktie app er praktisk talt identisk på smartphone og computeren. Læs om den bedste aktie app her

Hvordan køber man aktier på en mobiltelefon?

Ønsker du at købe aktier på din mobiltelefon, så kan du med eToro bruge deres aktie app til at handle med aktier ganske nemt.

Kan man nemt købe aktier på sin aktie app?

Det bliver lettere og lettere at købe aktier på en aktie app på mobiltelefonen. Det er stort set lige så nemt at købe aktier på sin aktie app, som det er at købe aktier på computeren.