Spring til indhold

Anmeldelse af NORD.Investments (2024)

Efter at have investeret i aktier i et par år efterhånden, så har jeg undersøgt de forskellige investeringsmuligheder, for at finde nogle af de bedste.

Her er jeg stødt på NORD.Investments som sammen med deres partnerbank, nemlig Saxo Bank, tilbyder at håndtere almindelige privatpersoners investeringer, for at forøge deres opsparinger. De hjælper og rådgiver med at få den bedst mulige investering, ganske enkelt.

Med NORD.Investments bliver din bankrådgiver og de dyre banklokaler skiftet ud med en digital tjeneste og mulighed for en App som du kan følge dine investeringer på. Du kan dog også komme i kontakt med rigtige mennesker, hvor du kan starte ud med et intro opkald inden du begynder.
Men lad os grave dybere i hvad NORD.Investments er.

Hvad er NORD.Investments?

NORD.Investments er en investeringsvirksomhed som står bag en ny teknologi som er skabt af finansfolk og programører, som har skabt en investeringsplatform samt nok en af de mest brugervenlige App’s i den kategori.

NORD.Invest og deres Partnerbank Saxo bank givet private mulighed for at investere deres opsparing uden at røre en finger, så du får en fuldstændig passiv investering, som også er kendt for at give et højere afkast end de aktive investeringer gør, hvilket også sikre at deres omkostninger er så lave, at investorerne får det højest mulige afkast.

Derfor skal man vælge NORD.Investments

For år tilbage, så investerede man ved at gå i banken, og så ville bankrådgiveren rådgive kunderne i bankernes egne produkter. Det var ikke nødvendigvis bedst, men det gav som regel bankrådgiverne en belønning eller en bonus når de kunne få solgt deres egne investeringsprodukter.

Men hos NORD.Investments så er dette fortid. Her vil man i stedet opleve at de ikke tjener penge på nogle bestemte produkter, men blot tjener penge hvis investorerne tjener penge, hvilket giver mere tryghed for investorene.

Gratis Investeringsplan

En anden stor fordel ved NORD.Investments er at du har mulighed for at få en gratis investeringsplan hos dem. Denne investeringsplan giver dig mulighed for at se præcist hvilken typer investering der passer til dig. Du får en række spørgsmål, som man også gjorde i banken tidligere, hvor der efterfølgende bliver lavet en konkret investeringsplan til dig, som du kan vælge at følge hvis du ønsker det, enten igennem NORD.Investments eller en anden platform.

Med investeringsplanen så vil du blive præsenteret for dine investeringsforslag, som vil være passivt forvaltede ETF’er, som er kendt for at have det højeste afkast over tid og så vil du også få et overblik over hvor meget de forventer at dit afkast vil blive.

Hvad er ETF’er?

Når man investere igennem NORD.Investments, så vil man investere igennem de såkaldte ETF’er.

En ETF er en forkortelse af ”Exchange Traded Fund” hvilket er en fond som handles på børsen som med en almindelig aktie. Men når du vælger at investere i de forskellige ETF’er, så vil det minde mere om en investeringsforening, hvor du rent faktisk kan investere i flere tusinder af virksomheder, i stedet for kun at investere i en enkelt virksomhed. Det vil sprede din investering og minimere din risiko, uden at du skal betale en formue i gebyrer samt kurtage.

Hvis man investere i en ETF, så vil man have en passivt forvaltede investering, med en lav ÅOP (årlige omkostninger i procent), som i modsætning til en almindelig investeringsforening er passivt forvaltede hvilket medføre langt flere omkostninger.

Fordele og ulemper ved NORD.Investments

Ingen platform er perfekt, så derfor vil jeg også lige vise de forskellige fordele og ulemper for NORD.Investments

Fordele

  • Få et stabilt markedsafkast
  • Gratis investeringsplan
  • Gennemtænkte porteføljer
  • Lave omkostninger
  • Brugervenlig platform
  • Automatiserede investering

Ulemper

  • Minimumsinvestering for 30.000

Få din gratis investeringsplan

For at få din gratis investeringsplan, som er beskrevet længere oppe, så skal du kun gøre følgende:

  1. Skrive dine oplysninger ind ved at klikke her
  2. Besvar 12 hurtige spørgsmål som på billedet nedenfor.
Nord.investments erfaringer anmeldelse

Derefter vil din investeringsplan være lavet, hvor du får en konkret investeringsprofil samt forslag til investeringser som passer til lige netop dig. Her kan du også se det forventede afkast i de kommende 30 år.

Nu kan du vælge om du selv vil investere, eller om du vil gøre brug af NORD.Invesements software som håndtere investeringerne for dig.

Anmeldelse og erfaringer

NORD.Investment og deres Partner bank Saxo Bank, har lavet et investeringsprodukt, som du bør kigge nærmere på. Deres lave omkostninger sikre at dit afkast ikke bliver spist op af gebyrer, kombineret med et gennemsnitligt markedsafkast som de fleste investorer gerne vil opnå, sikre at din opsparing er i trygge hænder.

De har også fået fantastisk anmeldelser på trustpilot, hvor mange af deres kunder deler deres erfaringer med NORD.Investments

NORD.investments anmeldelser

De har en utrolig brugervenlig App, som er let at gøre brug af, så du kan holde øje med dit afkast løbende.

Hvis du gerne vil investere din opsparing, så bør du overveje NORD.Investments, hvor du kan lægge ud med at få lave den gratis investeringsplan.