Spring til indhold

Sådan tjener bloggere penge: Se hvor meget disse 13 blogs tjener

Når folk spørger mig efter hvad jeg laver i min virksomhed, så svare jeg at ’’jeg er en blogger’’, så ved jeg faktisk præcist hvad det næste spørgsmål bliver. Det bliver nemlig ’’hvordan kan du tjene penge på det?”, og ”hvor meget tjener du på at blogge?’’ Det siger de som regel mens de tænker at en ’’blogger’’ er et andet ord for at man leder efter et rigtigt arbejde, men kan ikke få job nogen steder. Men jeg kan forsikre dig om at det ikke er sådan det hænger sammen. Faktisk så kan, at blogge være en ekstremt lukrativ karriere.

De fleste folk tror at pengene kommer fra reklamer, men sandheden er faktisk at det er en meget lille portion af deres indkomst som kommer igennem reklamer.

Opret en konto hos Adservice

⭐⭐⭐⭐⭐ Tjen penge på dine besøgende Reklamer for over 100 virksomheder Få passiv indkomst

Hver blog fungere forskelligt og tjener penge på forskellige måder, så derfor vil jeg dele 13 rigtige bloggeres indtægter, så du kan få en ide om hvor meget man kan tjene på at blogge:

Så meget tjener bloggere

Justagirlandherblog.com – Denne sider tjener omkring 268.000 kroner om måneden (41.700 $). Siden tjener omkring 30 % af indkomsten ved at sælge online kurser og online produkter, mens de sidste 70 % af deres indkomst kommer fra at henvise kunder til andre igennem affiliate marketing.

truevalhalla.comDenne hjemmeside tjener 36.432 kroner om måneden (5668 $) på nuværende tidspunkt. Matthew tjener sine penge ved at lave online spil, som folk kan spille og købe.

pullingcurls.comDenne hjemmeside tjener 43.000 kroner om måneden (6700 $) Den tjener 24 % af pengene på ads, og 30 % på affiliate marketing, 26 % af pengene kommer fra sponsorerede indlæg og de sidste 20 % tjener de på at sælge sine egne produkter online.

magnet4blogging.netDenne hjemmeside tjener over 12.000 ifølge sin sidste indkomst rapport (2000 $) Bloggen tjener sin penge ved at henvise de besøgende til produkter på andre sider grundet affiliate marketing, og resten af pengene tjener den på konsulent arbejde.

MostlyMorgan.comDenne side tjener over 12.000 kroner. Hun tjener pengene på bloggen ved at henvise til produkter på andre sider, som hun selv bruger og som hun godt kan lide at bruge.

Fielauersen.dkFie Lauersen fortæller at hun tjener mellem 30.000 og 60.000 kroner om måneden ved at blogge. Hun tjener sine penge på sponsorerede indlæg, reklamer på siden og at henvise til andres hjemmesiders produkter.

Maschavang.dkekstrabladet.dk  kan man se at Mascha vang tjente i 2015 840.000 kroner hvilket svarer til 70.000 kroner om måneden i reklame indtægter. Hun tjener primært penge på hendes bannerreklamer, men også sponsorerede indlæg er en stor del af hendes indtægt.

Financiallyfree.eu Danske Jørgen har bloggen som tjener over 15.000 kroner (2418 euro) om måneden på hans blog, hvor han tjener stort set alle sine penge på affiliate marketing, og hvor han skriver om sin rejse om at blive økonomisk uafhængig.

cecilielange.dkCecilie tjener imellem 200 og 5000 kroner om måneden på hendes blog. Hun tjener primært sine penge på sponsorerede indlæg og bannerreklamer, og ikke særligt mange penge på affiliate links, som mange af de andre blogs. Hun er med i bloggers Delight og tjener penge igennem dem.

Findopskrift.dkKenneth har en hjemmeside, hvor han hjælper folk med at finde opskrifter. Han tjener penge på adsense reklamer og tjener mellem 300 og 400 kroner om måneden med hans cirka 3000 besøgende om måneden.

Opret en konto hos Adservice

⭐⭐⭐⭐⭐ Tjen penge på dine besøgende Reklamer for over 100 virksomheder Få passiv indkomst

Hvordan tjener bloggere penge?

Efter at se de forskellige blogs, og set hvordan de tjener deres penge, så kan jeg se at de primært tjener deres penge på affiliate marketing. Det betyder altså at de tjener penge på at henvise deres besøgende til produkter eller services som andre hjemmesider sælger, og så får de en andel af salget til gengæld. Og ikke nok med at jeg kan konkludere at de forskellige bloggere tjener penge på affiliate marketing, så kan jeg også se at flere af dem faktisk tjener RIGTIGT mange penge på deres blogs, hvilket også er årsagen til at de idag lever af deres blogs.

En anden ide er at kombinere affiliate marketing med dit eget online produkt, såsom en e-bog. Da du alligevel skriver en hel del, så kan du lige så godt udnytte at du er i skrivetræning, til at bruge en uges tid på at skrive 50.000 ord, som der normalt er i en e-bog. Denne e-bog kan du sætte til salg til 50-150 kroner på din blog, som en ekstra måde at tjene penge på. Der er nemlig en del af de forskellige blogs der har lavet en e-bog eller et andet online produkt, som de sælger fra deres blogs.

Vil du gerne tjene penge på din blog? Opret en konto hos partner-ads og tjen penge på den indenfor 24 timer – Klik her

Hvor mange besøgende skal din blog eller hjemmeside have, for at leve af at blogge?

Hvor meget en blog tjener, afhænger utroligt meget af hvor mange besøgende bloggen eller hjemmesiden har. Hvis en hjemmeside skal være afhængig af reklamer i form af google adsense, så skal den som regel have virkeligt mange besøgende, for at tjene mange penge. Hvis en hjemmeside tjener penge på sine egne produkter eller igennem affiliate marketing, så skal den have langt mindre besøgende, for at tjene gode penge.

De fleste hjemmesideejere kan tjene over 24.000 kroner på deres blog eller hjemmeside om måneden, hvis de har over 75.000 besøgende om måneden.

Typen af hjemmeside kan også gøre en stor forskel. Hvis en hjemmeside handler om personlig økonomi eller om virksomheder, og har 100.000 besøgende om måneden, så kan man meget let være fuldtids beskæftiget af hjemmesiden og tjener over 60.000 kroner om måneden. Det kan den, fordi de besøgende som er på hjemmesiden gerne vil bruge penge. Andre nicher, såsom rygter om kendte eller nyheder om kendte har besøgende om hurtigt læser artiklerne og så forlader siden igen, så de er langt sværere at tjene penge på.

Men som du kan se længere oppe, blandt de forskellige eksempler af indkomster på blogs, så kan man med kun 1150 besøgende tjene over 35.000 kroner om måneden, mens andre sider skal have 50 gange flere besøgende for bare at komme i nærheden af så mange penge.

Hvor svært er det at komme op på 75.000 besøgende om måneden?

Jeg har et par sider som får så meget trafik. Når jeg starter en ny hjemmeside, så tager det som regel omkring 12+ måneder at få så meget trafik, hvis jeg starter helt fra bunden af. Den slags resultater kræver helt åbenlyst at du har evnerne og dedikationen til at skrive nye blogindlæg, og det afhænger også af hvor stort et potentielt publikum du har.

Årsagen til at de fleste ikke får succes med deres blogs, er (1) fordi de simpelthen ikke kender nogle af de tricks som bloggere der lever af deres blogs bruger for at skrive artikler som får trafik, og (2) de ved ikke helt hvordan de skal tjene penge på deres blogs, og er helt afhængige af reklamer som den eneste indtægtskilde.

Jeg har efterhånden fundet ud af at det kræver omkring 100-150 artikler at få 75.000 besøgende om måneden på mine hjemmesider, men de artikler der er skrevet, skal virkeligt også være af god kvalitet, som virkeligt fordyber sig i emnerne og på typisk 1500 til 2000 ord. Men selvom jeg skriver 100-150 artikler i dag, og lægger dem op på min hjemmeside i dag, så ville jeg ikke forvente at der kom særligt meget trafik på min hjemmeside i morgen. Jeg ville maksimalt forvente at der kom en enkelt eller to besøgende på en ny blog. Det tager nemlig ret lang tid, før at google stoler på din hjemmeside.

Hvordan starter man en blog og rent faktisk tjener penge på den

Jeg plejede at bruge en masse tid med min familie og venner, for at lære dem at lave blogs og hjemmesider, som en side beskæftigelse eller noget som de potentielt kommer til at leve af en dag. Desværre så har det åbenbart vist sig at jeg ikke er en særlig god lære, fordi jeg aldrig har overbevist dem om at de skal arbejde på deres hjemmesider i lang nok tid til at de kan se resultaterne.

Sandheden er at det tager et års virkeligt hårdt arbejde med at skrive på siden og arbejde med at få trafik, før den virkeligt begynder at tjene en betydelig indkomst. Nogle folk gør det hurtigere, men som regel så tager det et år. Men efter det ene år, hvor du har skrevet en masse gode artikler, og givet en masse værdi til dit arbejde, så er du klar til at tjene penge på din hjemmeside. Husk at du skal have god tålmodighed, så skal trafikken nok arbejde.

Du kan her hvordan du laver en blog på under 20 minutter.

Nu skal du have din blog til at tjene nogle penge. Jeg siger ikke at du skal vente til at du har 75.000 besøgende om måneden, før du begynder at få fokus på at tjene penge på din blog, men du bør vente til at der er begyndt at komme over 1000 besøgende om måneden, da din største fokus bør være at lave noget helt fantastisk indhold, som er bedre end konkurrenternes.

Sådan tjener du penge på din blog

  • Affiliate marketing (få kommission for at henvise dit publikum til andre hjemmesiders produkter)
  • E-bøger
  • Online kurser
  • Videoer man kan downloade
  • Coaching
  • Sælge andre digitale produkter
  • Reklamer på hjemmesiden
  • Podcast reklamer
  • Salg af fysiske produkter

Jeg plejer som udgangspunkt at vente til de første 1000 besøgende om måneden kommer på hjemmesiden, og så begynder jeg at implementere affiliate marketing. Affiliate marketing kræver ikke at du er nød til at presse produkter på dine besøgende, og det kræver heller ikke at du skal gøre noget arbejde for at tjene dine penge.

Det første du skal gøre er at oprette dig hos et affiliate netværk. Jeg bruger personligt partner-ads, som efter mine egne erfaringer er dem der har det bedste udvalg, men der findes andre derude. Her kan du reklamere for forskellige produkter, som passer indenfor din egen niche, og få alt lige fra 2 % til over 50 % i kommission per salg du henviser til.

Det koster ikke noget at oprette dig, og tager kun 2 minutter.

Hvis du skriver om en bog indenfor din egen niche, laver en anmeldelse, nævner et godt køb du har lavet, eller anbefaler produkter til dit publikum, så tjener du kommission for at henvise til de forskellige produkter.

Hvis du linker til en bog hos en bestemt hjemmeside, og de klikker på linket, men bliver distraheret og køber noget andet, så får du stadig kommissionen, da der som regel er en cookie som er gemt i 30 dage eller længere.

Lav links på din hjemmeside, og få dine venner og familie til at klikke på linket inden de shopper. Det koster den ikke noget som helst, og du får en lille betaling for det.

Derudover så kan du også bruger reklame bannere på din hjemmeside, men lad være med at fylde din side med pop op reklamer, reklamer i headeren, i sidebaren, i bunden, og fylde dine indlæg med reklame bannere. Brug kun et par stykker, som passer til din niche, og hold dig gerne til 3 bannere på 1 side maksimalt. Det kan være i bunden af dit indlæg, i din widget og i din header. Hvis du allerede gør det, men ikke tjener penge på det, så er det fordi at du enten har valgt nogle forkerte bannere som ikke passer til din niche, eller fordi du simpelthen ikke har nok besøgende på din hjemmeside.

Konklusion

Efter at jeg har kigget på mine egne erfaringer og set de andre 13 blogs og hvor meget de tjener på deres blogs, så kan jeg konkludere at det kræver virkeligt hårdt arbejde at tjene penge på sin blog. Men når man først er kommet i gang, og har en god plan man kan følge, så kan du efter 12 måneder virkeligt begynde at tjene mange penge på din blog. Det vigtigste er at du virkeligt er vedholden og laver noget kvalitets indhold, som folk kan bruge til noget, og ikke tror at du kan komme let til det.

Hvis du gerne vi tjene penge på din blog, så begynd at lave din blog på 20 minutter, og så kan du få inspiration til hvordan du kan tjene penge på din blog med disse 21 måder at tjene penge på din blog.

Vi ses om 12 måneder, når du er ved at udskifte din egen indkomst med en passiv indkomst på din blog.

Opret en konto hos Adservice

⭐⭐⭐⭐⭐ Tjen penge på dine besøgende Reklamer for over 100 virksomheder Få passiv indkomst