Spring til indhold

Anmeldelse af Mintos (2024)

Mintos er en af mine favorit crowdlending platforme. Det er en af de største crowdlending platforme der findes i Europa og var også den første jeg investere i. Nu har jeg investeret hos Mintos i over 2 år og syntes at det er på tide at jeg skal komme med anmeldelse af platformen, hvor du kan læse min mening, samt se hvor meget jeg investeret og hvad jeg har tjent.

Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

Mintos – Hvad er det?

Mintos er den største crowdlending platform i Europa. De startede i 2015 og har idag over 160.000 investorer i hele varden der investere igennem deres platform. Hos Mintos kan private investorer investere deres penge i alle typer lån, imod at de får en høj rente i afkast.

Mintos var også en af de første crowdlending platforme der kom til Europa, hvilket også er en stor del af årsagen til deres kæmpe succes.

De mest almindelige lån hos Mintos er:

 • 11 % i rente
 • Forbrugslån
 • Buyback Garanti

På biledet nedenfor kan du se hvor stor deres vækst, i finansiering af lån:

lån mintos

Hvem investere hos Mintos?

Mintos har lige fra start henvendt sig til både nye og mere erfarne investorer, som ønsker at få et stabilt og højt afkast på sine investeringer, hvor du allerede når du begynder at investere er klar over hvad du kan forvente at tjene i afkast.

Du behøver ikke at have den store viden indenfor lån eller lignende, da Mintos har lavet en Auto Invest funktion som du blot skal opsætte efter hvor højt et afkast du ønsker at have på de lån du investere i, om du skal sikre dine lån med buyback garanti og hvilke slags lån du ønsker at investere i.

Så vil din Auto Invest funktion klare arbejdet for dig, og du vil helt automatisk få plukket de bedste lån til din portefølje, uden at røre en finger.

Fordele og ulemper

Jeg har forsøgt at give dig et overblik over Mintos og deres både fordele samt svagheder, så du kan få en ide om hvilken slags platform det er.

Fordele

 • Gennemsnitligt afkast på over 12%
 • Brugervenlig platform
 • Over 60 forskellige långivere du kan investere igennem
 • Simpel auto Invest Funktion
 • Buyback garanti som giver investorer sikkerhed
 • Mulighed for at sælge dine lån på den sekundære markedsplads

Ulemper

 • Varierende løbetider på lån
 • Låneudbyderne har deres forskellige betingelser

Derfor investere jeg i crowdlending hos Mintos

Mintos er uden tvivl min favorit crowdlending platform og det er der flere årsager til. Jeg vil lige liste tre primære gode grund til at investere hos Mintos op her:

 • Mintos er en crowdlending markedsplads for lån

Hos mintos har de samlet over 60 låneudbydere som man har mulighed for at investere igennem. Det betyder at alle dere investere hos Mintos kan sprede sine investeringer på mange forskellige lånevirksomheder og på den måde opnå mindst mulig risiko.

 • Højt og stabilt afkast

En anden ting som kigger efter når jeg vælger crowdlending platforme er at jeg går efter de platforme med det højest, men også stabilt afkast. Mintos har utrolig meget historik og de har givet af markedets højeste gennemsnitlige afkast til deres investorer.

 • Buyback garanti

Sidst men ikke mindst, så har en stor del af lånene hos Mintos buyback garanti, hvilket betyder at hvis de lån du har investeret i ikke bliver betalt tilbage til tiden, så vil låneudbyderen købe lånet tilbage fra investorerne, hvilket betyder at investorerne ikke oplever et tab ved dårlige betalere. Dette betyder at jeg efter 2 års investering hos Mintos aldrig har tabt en krone, men til gengæld har haft et gennemsnitligt afkast på cirka 12 % om året.

Sådan kommer du i gang på 2 minutter

Det er virkeligt let at komme i gang med at investere hos Mintos, og tager faktisk ikke længere end 2 minutter at komme i gang.

1. Du begynder på at gå til Mintos forside ved at klikke her

2. Her skal du klikke på ”Get started”

mintos anmeldelse

3. Tast din e-mail ind

mintos 2

4. Skrive dit navn, ønskede adgangskode og land og så er din konto oprettet.

Mintos er helt bestemt en af de mest simple crowdlending platforme at komme igang hos.

Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

Min erfaring med investering hos Mintos

Nedenfor vil jeg vise min egen investering hos Mintos, efter mere end 2 års investering, hvor du kan se mit samlede afkast igennem de sidste par år samt se antallet af lån jeg har investeret i lige nu.

mintos konto

Afkast på min investering hos Mintos

Som du kan se på billedet, så har jeg tjent 513,92 Euro hos Mintos indtil videre, med et afkast på 11,88% i gennemsnitligt afkast.

Jeg har altså tjent 3.835 kroner i afkast hos Mintos med en investering på 16.700 kroner, hvilket jeg er yderst tilfreds med. Især fordi afkastet vokser hver eneste måned, fordi jeg opnår en renters rente effekt.

Og det bedste af det hele?

Jeg er maksimalt inde på min konto for at tjekke op på min indtjening 1 gang om måneden, fordi det hele køre fuldstændig automatisk.

Sådan overføre jeg penge til Mintos

Når man skal investere hos Mintos, så skal du overføre dine penge til udlandet, da Mintos ikke befinder sig i Danmark. Når jeg skal have overført penge til udlandet, så overføre jeg altid penge med TransferWise som er betydeligt billigere, lettere og hurtigere end igennem banken.

Med TransferWise så er pengene på min konto hos Mintos efter ned til 3 timer, hvor hvis jeg havde overført igennem banken kan forvente at der går mellem 2 og 3 hverdage. Derudover så betaler man en høj pris på udlandsoverførsler igennem banken, hvor man spare mange penge på at overføre igennem TransferWise

Du kan læse denne anmeldelse af TransferWise, hvis du vil vide hvordan.

Auto Invest Strategi

Nu vil jeg vise dig min opsætning til Auto Invest funktionen hos Mintos.

Auto Invest funktionen gør at du kan læne dig tilbage og lade den gøre alt arbejdet, ved at finde de bedste lån, investere i dem, og geninvestere dine penge når du har tjent afkast, så du kan tjene endnu flere penge. Det er altså fuldstændig passiv indkomst.

mintos auto invest
 • Som du kan se så investere jeg kun i lån med buyback garanti.
 • Derudover så investere jeg kun med 10 euro i hvert lån
 • Løbetiden på lånene er fra 1 til maksimalt 12 måneder

Jeg har valgt at sætte løbetiden på mine lån til mellem 1 og 12 måneder, fordi jeg på den måde kan få mine penge ud, hvis jeg ønsker det. Derudover så er der ikke en særlig stor forskel i afkastet på længere løbetider.

Derudover så er alle lån sikret med buyback garanti, så jeg har minimeret min risiko. Denne strategi har jeg brugt lige siden jeg startede og den forsætter jeg med.

Mintos indberetning af skat

Når du skal indberette dit afkast til skat fra Mintos, så har Mintos lavet en fornuftig rapport, som du kan lave et udtræk fra 1 gang om året, så du hurtigt kan få indberettet dit afkast.

Du finder din rapport ved at klikke på dit navn øverst i højre hjørne, klikke på ”My account” og derefter ”Tax report”

mintos skat

Når du har denne rapport, så kan du følge denne guide til indberetning af skat fra crowdlending

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Mintos?

Mintos er en af de største crowdlending platforme i europa, hvor du har mulighed for at låne dine penge ud som investor og derved få tilbagebetalinger af dine udlån samt renter.

Kan Mintos indberette til SKAT?

Mintos kan ikke indberette til automatisk SKAT men du kan få lavet en ”Tax Report” som gør det nemt at indberette din skat.

Hvordan investerer jeg hos Mintos?

Det er ganske nemt at komme i gang med at investere hos Mintos og du kan være i gang på under 10 minutter. Læs vores anmeldelse her

Konklusion

Hvis jeg skal anbefale en crowdlending platform til en god ven, så ville jeg afgjort vælge Mintos.

Efter at jeg har investeret i mere end 2 år igennem Mintos, så kan jeg kun tale godt om platformen. Det er uden tvivl den platform jeg vil investere mest i fremover, og jeg er stor fan af at hele min investering er sikret med buyback garanti, så jeg ved dårlige betalere stadig får mine penge.

Jeg kommer til at forsætte min investering hos Mintos i mange år frem og jeg mener afgjort at Mintos er den bedste crowdlending platform for den danske investor

Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her