Spring til indhold

9 tips til at blive millionær – Bliv millionær indenfor få år

Millionær. Det er en titel som de fleste af os ville elske at have. Men er det overhoved realistisk?

Tro det eller ej, men at blive millionær er et mål som du kan opnå indenfor få år. Det hele afhænger af at du lægger en seriøs plan. Denne plan skal du følge og det er lige meget om du er 20 år gammel eller 50. Denne plan skal nok lykkes, og hvis du gør det rigtigt, så vil du med stor sandsynlighed blive millionær indenfor de kommende år.

Mange går desværre med en fantasi om at der findes en let og hurtig måde at tjene en masse penge på, så du opnår at blive millionær uden at du skal arbejde hårdt for det. Men det er direkte løgn, og passer simpelthen ikke. Der er ingen i verden der er blevet millionær uden at de har arbejdet hårdt for det. Men hvis du føler den rigtige plan, og er seriøst og ambitiøs så vil du nærmest med garanti kunne blive millionær.

Her er 9 tips til dig som ønsker at blive millionær, så du kan komme igang med at opbygge din formue fra idag af.

nord.investments
Nord.Investments

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

1. Få en passiv indkomst

De fleste millionærer har flere kilder til indkomst, og har altså ikke bare et enkelt fuldtids arbejde. De har en masse forskellige slags indkomster som gør at ’’mange bække små, gør en stor å’’. Her kommer passiv indkomst ind i billedet.

Hvis du allerede har et fuldtidsarbejde, så er det ikke sikkert at du har tid til flere jobs, og derfor bør du overveje at investere og få en passiv indkomst.

Måder at opnå en passiv indkomst

Der findes flere måder at få en passiv indkomst på og jeg kommer med 2 muligheder som du kan starte idag, som giver dig en passiv indkomst, så du er tættere på at blive rig.

Aktier

Aktiehandel for begyndere - Trin for trin guide - pengeskole.dk

Igennem de sidste 100 år har aktier været en lukrativ investering som har givet et højt afkast, selvom man medregner diverse økonomiske kriser.

Aktier er i gennemsnit steget 7% om året igennem de seneste 100 år og det er utrolig let at komme igang med at investere i aktier.

Hvis du gerne vil igang med at investere i aktier, så kan du lære at tjene penge på aktier her hvor du også kan se hvordan du får en gratis skræddersyet portefølje med investeringsforslag som passer til dig.

nord.investments
Nord.Investments

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

Crowdlending – Ejendomsinvestering med Kameo

måder at blive rig på

Kunne du godt tænke dig en passiv indkomst i ejendomme, men har ikke lige flere hundrede tusinde kroner til at købe en ejendom for, så kan du investere i ejendomme med Kameo.
Når du investere i ejendomme igennem Crowdfunding platformen, så kan du for 500 kroner få en andel i en ejendom, og vil månedligt få udbetainger fra ejendommen, ligesom du ville med husleje betalinger fra lejere i din egen ejendom.

Jeg har selv investeret i Kameo og kan varmt anbefale deres platform, som er dansk og som giver et afkast på mellem 5 og 15 %.

Du kan se de forskellige ejendomme hvis du opretter dig hos Kameo hvor du kan se hvor meget du potentielt kan komme til at tjene.

Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

2. Tjen flere penge

Med nutidens økonomiske miljø, så kan du ikke spare dig til at blive millionær. Det første du skal gøre for at få statussen millionær, er at forøge din indkomst, lidt efter lidt og derefter gentag.

Du bør altid se efter måder hvor du kan forøge din indkomst. Om du gør det igennem dit arbejde, hvor du vælger at arbejde hårdt for at få en lønforhøjelse, en forfremmelse, eller bare ved at tage overarbejde, så skal du koncentrere dig om at du tjener mere, år efter år. Derudover så kan det være at du skal finde en ekstra måde at tjene flere penge på, hvor du kan ved siden af dit job kan score nogle ekstra kontanter.

Vil du gerne tjene flere penge? Så se de 19 bedste måder at tjene penge på her hvor du kan se 19 måder hvor du rent faktisk kan komme til at tjene penge. 

3. Invester i aktier og udnyt renters rente

Den bedste måde at blive millionær på, er ved at investere, forderefter at udnytte renters rente effekten. Renters rente er når du får afkast på din investering og næste gang du får afkast af din investering, så vil du også få rente af det sidste afkast.

Ved at give dine penge tid til at få renters rente effekten, og ved at holde dit afkast så højt som muligt hele tiden, så vil dine chancer for at opnå din første million kroner blive forøget betragteligt.

En af de bedste måder at investere på, hvor du kan få de højeste afkast er aktier. Igennem de sidste 100 år har det gennemsnitlige afkast været på 7 % om året og der er medregnet alle økonomiske kriser.

Hvis du vil lære hvordan du investere i aktier, og hvilke aktier du skal vælge, så læs min guide: Køb aktier hvor jeg også viser dig hvordan du får en gratis skræddersyet portefølje og hvor du kan få nogle gratis investeringsforslag som passer præcist til dig.

nord.investments
Nord.Investments

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

4. Lav en økonomisk plan.

En af hovedårsagerne til hvorfor mange aldrig er blevet millionær, er fordi de ikke har skrevet en økonomisk plan ned. At udvikle en økonomisk plan, tvinger dig til at tage aktion i stedet for bare at tænke eller at tale. Det guider dig til at træffe de rigtige beslutninger, for at opnå alle dine drømme og mål.

Der er som udgangspunkt to ting du skal tænke på, når du skal planlægge din økonomi. De er:

  1. Hvor mange penge har du?
  2. Hvor mange penge bruger du?

Hele pointen ved at tage udgangspunkt i disse to ting, er at de udgør hele grundlaget for din økonomiske situation. Når du tager dig tid til at sætte dig ned og skrive en plan ned på papir, og kigger den igennem grundigt, så vil du få et helt andet syn på hvordan du skal bruge dine penge.

Når du laver et økonomisk plan, så overvej følgende:

  • Fokuser på hvad du selv kan kontrollere, ved at lave en liste med dine kendte udgifter øverst i budgettet, og derefter med din indkomst som du bør have i en anden kategori.
  • Fokuser på din fremtid, ved at forudse hvor meget dit fremtidige ’’jeg’’ har brug for, for at overleve.

5. Start din egen virksomhed

I bogen ’’The millionaire Next Door’’, som er en bog der omhandler en masse millionærer i USA, bliver der fortalt en masse hemmeligheder fra disse millionære, som fortæller at 75 % af disse millionære er selvstændige med deres egen virksomhed og som har startet op som iværksættere. Årsagen til at du skal starte din egen virksomhed, hvis du gerne vil blive millionær er fordi at du forøger dine chancer for at tjene flere penge, da du selv kontrollere hvor meget du tjener. Uanset hvor god du er til dit eget arbejde i det erhverv du er med i dag, så styre du ikke selv din egen løn, som du kan som selvstændig.
En anden ting som gør at du lettere bliver millionær, hvis du starter din egen virksomhed, er at du sandsynligvis starter en virksomhed med noget som du brænder for. Jo mere du brænder for det du laver, jo mere engagement lægger du i dit arbejde, og på den måde vil din succes og dine penge følge med.

Resten af millionærene er hovedsageligt doktorer, advokater og lignende med en lang videregående uddannelse.

6. Automatiser dine opsparinger

Hvis du vil blive millionær, så er det bedste du overhoved kan gøre, at begynde at spare op helt automatisk hver eneste måned. På den måde så vil du hver måned, når du får din løn få trukket en del af din løn til opsparinger eller investeringer. Det betyder at du faktisk aldrig kommer til at se den del af din løn, og aldrig bliver fristet til at bruge den på ting som ikke giver værdi til din hverdag.

Jeg vil forslå dig at du minimum overfører 10 % af din indkomst til investeringer, og 5 % til dine opsparinger. Du bør også helt automatisk overføre penge hver måned til en nødsopsparing, som sikre at hvis der kommer nogle større uforudsete regninger, så vil du stadig have pengene til at håndtere en større udgift.

Du kan gøre dette med Nordnets månedsopsparing, hvor du automatisk kan investere dine penge hver eneste måned. Læs mere om Nordnet månedsopsparing her.

7. Invester i dig selv og få mere viden

Læs minimum 30 minutter om dagen, hør nogle relevante podcasts mens du køre, tager offentlig transport eller cykler og se om du kan finde nogle mentorer i dit netværk som du kan se op til og få råd fra. Du behøver ikke at være den bedste indenfor dit område, men du bør have en bred viden indenfor de økonomiske emner.

Du bør hele tiden forsøge at få mere viden og blive klogere indenfor de emner som kan hjælpe dig med at få økonomisk succes. De fleste millionære læser mellem en og to bøger om måneden, fordi de ved at det bedste de kan investere i er dem selv. Hvis du kan vælge mellem at købe en T-shirt til 300 kroner, eller en bog om at tjene flere penge, eller at blive millionær, så vælg at investere i dig selv i stedet for en T-shirt som du ikke får mere viden af.

8.  Brug mindre end du tjener og afbetal din gæld

De fleste i verden ved at de rigeste folk i verden er yderst sparsommelige. De bruger ikke penge på designer ting eller luksus udstyr derhjemme. De bruger rabatkuponer og de er kendte for at leve under deres midler, ved at købe brugte biler og ikke nødvendigvis at købe det største hus, men blot nøjes med det de har brug for.

Derudover så er de også kendt for at have styr på deres gæld. Hvis de har optaget gæld, så er deres første prioritet at få afbetalt deres gæld og stoppe med at optage yderligere gæld. Hvis du har noget gæld med høje renter, så kan du overveje at samle flere af dine lån til ét billigt lån(reklame) i stedet.

9.  Mæng dig med andre millionære.

Vi bliver som de folk vi mænger os med, hvilket også er årsagen til at vindere tiltrækker vindere. Hvis du har venner og bekendte som også er velhavende og millionærer så brug mere tid med dem, i stedet for de venner som er på kontakthjælp eller SU og som kæmper med at få enderne til at mødes hver måned.
Jo mere tid du bruger sammen med folk med succes, jo større er chancen for at du selv får succes i dit liv.

Sandheden er kort sagt bare, at millionærer tænker anderledes end middelklassen omkring penge, og der er meget at opnå ved at være i nærheden af dem.

Sådan kommer du i gang

Nu hvor du har læst denne liste igennem, så er det nu det bliver rigtigt hårdt. Nu skal du nemlig til at i gang. Det kræver nemlig hårdt arbejde at blive millionær, og du skal lægge en masse energi og tid i det.

Du kan også satse på at investering i kryptovaluta bliver en god forretning for dig.

Det første du gør, at du bruger disse 9 råd og gennemgår dem en efter en. Du laver din økonomiske plan og du laver den trin for trin, og så laver du en tidslinje for hvornår du realistisk set tror på at du kan blive millionær.

Med denne tidslinje, så skriver du hvad du skal opnå hver eneste måned, for at komme et skridt tættere på din første million. Når denne liste er lavet, så er det bare om at komme i gang, og inden du får set dig om, så er du blevet en millionær og er i gang med at tjene din næste million, med endnu hurtigere hastighed end du gjorde med den første.

Mit sidste råd er: Vær tålmodig. Hvis du er tålmodig, så skal du nok blive millionær indenfor få år.

Læs også: 19 måder at blive rig med passiv indkomst