Spring til indhold

Tjen penge på betalte undersøgelser online (2024)

Kan man tjene penge på betalte undersøgelser online i 2024? Svaret er ja. Se hvordan i denne artikel.

Selvom mange tror at betalte spørgeskemaer er svindel, fordi det lyder for godt til at være sandt, så er det faktisk muligt at tjene penge på disse betalte spørgeskemaer online.

At tjene penge på betalte undersøgelser er utrolig let simpelt. Din mening er meget værdifuld for virksomhederne som undersøgelserne handler om, fordi det de kan forbedre deres service og produkter samt få et forøget kendskab til deres potentielle kunder.

Du bliver måske ikke millionær, men du kan sagtens tjene penge til lommepenge og det er en nem måde at gøre det på.

Sådan kommer du igang

Det er utrolig simpelt at komme igang med at tjene penge på betalte undersøgelser. Nogle af de større spørgeundersøgelsessider har lavet det mere og mere simpelt, så du ofte kan lave din første betalte undersøgelse indenfor 5 minutter.

  1. Du starter med at tilmelde dig én eller flere af de betalte undersøgelsessider som vi anbefaler her på siden.
  2. Få bekræftet tilmeldelsen med din e-mail (se eventuelt spam, hvis du ingen mail har fået)
  3. Modtag de betalte undersøgelser på din mail eller direkte på siden
  4. Nu tjener du succesfuldt penge på online undersøgelser & Spørøgeskemaer

Nemt tip til at tjene mest muligt

Vi anbefaler at du som minimum opretter dig hos Opinionsland og YouGov, som er de to mest populære spørgeskemaundersøgelsessider, med de højeste udbetalinger, men jo flere du opretter dig hos, jo mere kan du tjene.

Få at få flest mulige spørgeskemaer med betalte undersøgelser, så skal du oprette dig på begge steder.

1.Først skal du gå til begge siders forside ved

Gå til Opinionsland’s tilmeldingsside her

Gå til Yougov’s tilmeldingsside her

Gå til Voissy’s tilmeldingsside her

2.Nu skal du bekræfte din e-mail. Her skal du måske lige tjekke din spam indbakke.

3.Nu udfylder du informationerne omkring dig, som eksempelvis din alder og køn. Nu vil du modtage dine betalte undersøgelser.

Opinionsland og YouGov er uden tvivl en af dem med de letteste steder at komme igang med betalte undersøgelser.

Bedste steder at tjene penge på undersøgelser online

Der findes utroligt mange hjemmesider og virksomheder der tilbyder betalte spørgeskemaer, så derfor kan man nemt komme til at spilde sin tid på en side som ikke er noget værd.

Derfor har vi fundet de bedste sider til betalte undersøgelser online, så du ikke behøver teste dem alle sammen.

Jeg har lagt stor vægt på at det er nemt at komme igang, og der er en god betaling for de betalte spørgeskema undersøgelser, så man hurtigt og nemt kan komme igang med at tjene nogle penge.

Tip til at tjene mest muligt:

For at tjene mest muligt, så bør du oprette dig hos alle nedstående steder, for at få flest mulige spørgeskemaer du kan besvare og tjene penge på.

Opinionsland

Hurtigste betalte spørgeskemaer

betalte undersøgelser opinionsland

Opinionsland er en af de populære spørgeskemaundersøgelser, med en attraktiv belønning for sine besvarelser. Derudover så er de oplagte at vælge som en ekstra kilde til endnu flere betalte spørgeskemaer udover de øvrige på listen.

Opinionsland er drevet af Survey Sampling International LLC eller SSI som er en af de helt store spillere indenfor betalte undersøgelser.

Det er altså en yderst anstændig virksomhed der driver Opinionsland, og selvom man godt kunne tro at det var snyd og svindel, så er den altså god nok. Det er en stor og reel virksomhed der står bag.

Det tager kun 1 minut at oprette en konto hos Opinionsland, og så er du faktisk i gang.

YouGov

Mest populære & Størst betaling pr. spørgeskema

Betalte undersøgelser online Yougov

Tjen op til 50 kr. pr. spørgeskema

YouGov er en af de store indenfor betalte undersøgelser og er også blandt dem der giver den største betaling pr. spørgeskema.

Ved oprettelse af en ny konto hos YouGov så får du allerede fra start 1000 Point og så er du klar til at lave lave de første betalte spørgeskemaer. Det tager omkring 15 sekunder at oprette selve kontoen og kun få minutter at komme i gang med dit første spørgeskema.

Voissy

voissy spørgeskema

Voissy er en af de nyere spillere i Danmark indenfor spørgeskema undersøgelser, og er bestemt attraktive at oprette sig hos.

Hvordan fungere de betalte undersøgelser?

De betalte undersøgelser, er nogle af de større virksomheder som har betalt Opinionsland for at lave til deres brugere. De står for at indsamle informationer som de kan give videre til virksomhederne, så de kan forbedre deres produkter og services.

Når du skal lave disse spørgeskemaer, så skal du oprette dig hos Opinionsland.dk hvor du kommer ind på deres hjemmeside.

Her vil du finde spørgeskemaer som er beregnet til at give de forskellige virksomheder svar på en masse vigtige spørgsmål, så de kan forbedre deres produkter.

Hvor lang tid tager det at lave et spørgeskema?

Forvent at det tager mellem 10 og 30 minutter at besvare de forskellige spørgeskemaer

Hvor meget kan du tjene på disse spørgeskemaer?

Mellem 10 og 30 kroner per spørgeskema.

Betalte Spørgeskemaer fra Opinionsland

betalte spørgeskema undersøgelser online

Når man skal besvare spørgeskemaer fra Opinionsland så skal man først oprette sin konto.

Her skal du lige udfylde et par personlige oplysninger, hvor du derefter modtager en bekræftigelsesmail om at du er godkendt.

Når du har fået godkendt din konto vil du komme ind på deres rigtige hjemmeside, hvor du vil få adgang til de spørgeskemaer som passer til din profil. De vil bruge de oplysninger du har udfyldt til at finde de spørgeskemaer som passer bedst muligt til dig, hvilket sikre at der kommer bedst muligt kvalitet til de virksomheder der betaler for spørgeskemaerne.

På den måde vil du få den højest mulige betaling for alle de spørgskemaer du laver, fordi de er beregnet specifikt til dig, og selvom du ikke bliver rig, så vil der være en god mulighed for en pæn mængde lommepenge du trods alt nok skal kunne finde noget at bruge på.

Opinionsland udbetaling

I den tid du besvare spørgeskemaer på Opinionsland, så vil du optjene de såkaldte Opinion Point, som til at begynde med at den betaling du får per spørgeskema. Størrelsen af pointene afhænger af hvilke spørgeskemaer du besvare samt emnerne.

Her kan du tjene alt imellem 10 og 250 point per undersøgelse som vil blive sparret op på din Opinionsland konto, så du selv kan bestemme hvornår du vil have dem omdannet til kontanter. Du skal dog minimum have 100 Point på din Opinionsland konto.

Derudover så har Opinionsland.dk ofte konkurrencer, hvor der løbende bliver en tilfældig vinder valgt, som vinder 1000$ (Omkring 6000 kroner). Denne konkurrence bliver cirka afholdt hver 3 måned.

Hvor meget kan man tjene på betalte undersøgelser online

  • Omkring 100 kroner i timen

Du bliver måske ikke rig af at lave de betalte spørgeundersøgelser, men du kan sagtens tjene penge som kan bruges til lommepenge, tilskud til ferien eller lignende ved at lave spørgeskemaer. Og de fleste kan finde tid derhjemme til at besvare et par spørgeskemaer i løbet af ugen.

De fleste der laver disse betalte undersøgelser på nettet tjener omkring 800 kroner om måneden på dem, mens nogle beretter om at komme op omkring de 1200 kroner.

Når man vil tjene penge på undersøgelser så kan man som du kan se sagtens skabe en ekstra god indkomst som ikke kræver det store arbejde fra din side af.

Tips når du vil tjene penge på spørgeskemaer

Når du skal igang med at tjene penge på online spørgeskemaer, så vil jeg gerne komme med nogle tips til dig, så du kan komme godt igang.

Selvom det er utrolig nemt at lave de betalte spørgeskemaer, så kan man lige så godt lave det endnu lettere for sig selv ved at :

  • Sørg for at få dine penge udbetalt, så snart minimumsbeløbet er opnået
  • Lav en ny e-mail som kun bruges til betalte spørgeskema undersøgelser
  • Lav de forskellige betalte undersøgelser online lige så snart de er tilgængelige

Det er utrolig let at lave betalte undersøgelser online og der er mange undersøgelses sider som gerne vil betale dig for at lave disse betalte undersøgelser på nettet.

Man kan derfor nemt tjene penge for sin mening, ved at oprette sig hos sider som Opinionsland.dk, hvor man kun skal skrive lidt informationer omkring sig selv, og efterfølgende bare få tilsendt de forskellige betalte spørgeskemaer løbende.

Tjen Penge på Spørgeskemaer

⭐⭐⭐⭐⭐
Få en ekstra indkomst
Tager kun 10 sekunder at komme i gang