Spring til indhold

Anmeldelse: Freedom24 af Freedom Finance for 2022

Der kommer løbende flere og flere nye investorer, og endda flere end der nogensinde har været tidligere. Det har også gjort det ret interessant for endnu flere virksomheder, at kunne tilbyde aktiehandel på deres platforme. Derudover er der også kommet langt flere investeringsmuligheder som gør det interessant at holde udkig med alle de mange forskellige platforme derude for de nye investorer.

Nogle af dog lidt mere succesfulde end andre og Freedom24 er bestemt et spændende bud på en platform som skiller sig lidt ud fra de andre platforme. Så her er hvad du bør vide omkring handelsplatformen Freedom24, så du kan finde ud af om dette er en god platform for dig.

Hvem er Freedom24?

Inden vi begynder at kigge på hvad der gør platformen Freedom24 unik, så er det bestemt værd at kigge på historien bag denne virksomhed.

Freedom24 er en meget stor handelsplatform, som er skabt af virksomheden ”Freedom Finance Europe Ltd.” Virksomheden er blevet grundlagt af selskabet Freedom Holding Corporation, som er blevet et stort børsnoteret selskab på NASDAQ børsen, under symbolet FRHC. Virksomheden er gået ind i en lang række lande, som blandt andet inkluderer USA, Tyskland, Ukraine, Uzbekistan samt Kazahstan og har også oversat deres platform til en mange flere lande, hvoriblandt deres aktieplatform også er blevet oversat til eks. spansk, græsk fransk, og i alt 15 lande.

Freedom Holding Corporation er også efterhånden blevet en virksomhed der har været godt kørende i ret mange år, da de startede helt tilbage i år 2008.

Eftersom at Freedom24 har været igang i flere år, så har deres platform også den kæmpe fordel i forhold til mange andre platforme, at der er blevet brugt den store viden de har erfaret til at optimere platformen og dens design.

Sådan kommer du hurtigt i gang

At Lægge aktier i kurv – Kan man det?

Noget som især gør at Freedom24 er helt unik, er måden du kommer i gang på hos dem. De fleste handelsplatforme fungerer på den samme måde. Du opretter din konto og et aktiedepot. Du får et kontonummer samt skal derefter overfører penge fra din bankkonto til din handelskonto. Herefter vil dine penge lande på kontoen indenfor få dage.

Men sådan fungerer det altså overhoved ikke hos Freedom24.

Når du besøger hjemmesiden, så vil du se en af de helt almindelige ”Tilmeld dig” knapper, hvor du kan oprette en konto eller logge ind på din eksisterende konto. Men her er også en ”Tilføj til kurv” knap.

freedom24 anmeldelse p

En ”Tilføj til kurv”, til at købe aktier? Jeps, den er god nok.

Som du kan se i vores Freedom24 anmeldelse her, så forsøger de altså at ramme de helt nye investorer, med det helt enkle koncept, som sikrer at alle kan finde ud af at investere igennem deres platform. Så hvis du vil købe Amazon aktier, så tilføjer du dem blot til din kurv. Vil du købe aktier på én gang? Så tilføjer du bare flere af aktierne til din kurv.

Mens du foretager handelsprocessen her, så opretter du også en aktiekonto hos dem.

Så nemt er det for dig at komme i gang hos Freedom24.

Du kan købe dine aktier på platformen Freedom24 med dit kreditkort, lige præcis som hvis du skulle købe sko på en webshop. De tager imod både VISA og MasterCard i betalingsprocessen samt bankoverførsel. Du skal også bemærke, at de udelukkende godkender kreditkort som er udstedt i de Europæiske banker, og at de også trækker pengene i EUR.

Freedom24 Børsnoteringer – IPO’s

Noget andet som Freedom24 også gør for at skille sig ud fra mængden af de mange handelsplatforme derude, er at de især fokuserer på IPO’s, som er bedre kendt som børsnoteringer af virksomheder.

Når man besøger forsiden af Freedom24, så vil man kunne se knappen der henviser dig til IPO’s, som kendes som børsnoteringer af virksomheder. Så snart du klikker her, så vil kunne se en liste af de eksisterende børsnoteringer, men også de kommende i den nærmeste fremtid. Så her får du mulighed for at se hvornår de fremtidige børsnoteringer sker, så du har mulighed for at blive en af de første investorer i virksomhederne.

Freedom24 priser

Nu har jeg fortalt om fordelene ved at handle på Freedom24 platformen, og så er det meget også meget rart at vide hvad det koster at handle på igennem deres platform. For på trods af de mange fordele, så kan de være ligegyldige hvis den er utrolig dyr at handle igennem. Dette kan gøre at det ikke er så interessant at lave dine handler som en almindelig investor.

Heldigvis er det en billig handelsplatform, hvor prisen i stor grad handler om hvor ofte du handler samt med hvilken volumen du handler aktier.

Du betaler normalt kun 0.02 EURO pr. aktie du køber, hvis du blot vælger deres gratis plan, hvor du mindst betaler 2 EUR pr. handel.

Men som du kan se på vores billedet nedenfor, så har de også flere forskellige modeller, hvor du kan nøjes med udelukkende at betale et månedligt abonnement, og så kan du slippe for med at betale kun 0.012 EURO pr. aktie med en minimumspris på 1.20 EUR

freedom24 anmeldelse p1

Der er altså rig også mulighed for at opgradere til deres større pakke, som koster 200 EUR om måneden, men for langt de fleste nye investorer, så handler du ikke nok til at dette kan svare sig, så du bør nok vælge mellem deres gratis plan eller den som koster kun 10 EURO om måneden.

Konklussion

Som du har lært i denne anmeldelse af Freedom24, så er der en hel masse spændende funktioner som gør aktieplatformen ret spændende. Platformen er designet så yderst intuitivt for alle brugerne, at alle kan komme i gang med at handle på den. Hvis priserne fungerer for dig, så er der bestemt ingen tvivl om at det er et rigtigt spændende og godt bud på en god handelsplatform, hvor det måske kan være interessant for dig at blive en af de første investorer i en aktie i et helt nyt børsnoteret selskab, eller blot investerer i aktier, som om du havde købt tøj på en webshop.

En utroligt spændende aktieplatform for både de nye og de mere erfarne investorer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Freedom24?

Freedom24 er en handelsplatform som giver dig muligheden for at handle med helt op til 40.000 forskellige aktier, men også investere i ETF’er og muligheden for at købe aktier i de kommende børsnoterede virksomheder, som en af de første investorer deri.

Hvordan handler man på Freedom24?

For at kunne investere på platformen Freedom24, skal du blot udvælge den aktie som ønsker at købe, og så lægge den i indkøbskurven, præcist som hvis du ville handle på en webshop.

Hvad koster det at handle på Freedom24?

Det koster fra 0.02 Euro pr. aktie at handle på Freedom24, og afhænger af hvilke af deres prismodeller du ønsker at vælge.

Investering i værdipapirer og andre finansielle instrumenter involvere altid risikoen for at tabe kapital. Investering i en IPO kan involvere yderligere restriktioner. Forudsigelser eller tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater.