Spring til indhold

Sådan kan du arbejde hjemmefra med 7 lette tips

At arbejde hjemmefra må være de flestes ide om at være i himlen, men det er langt sværere end det lyder. Her er nogle tips til hvordan du kan tjene penge, uden at forlade sofaen.

Internettet er fyldt med en masse muligheder for at arbejde hjemmefra, og eftersom der findes så mange virksomheder som laver ting online disse dage, så begynder det at arbejde hjemmefra at blive mere normalt.

Men selvom hele ideen med at ’’tage på arbejde’’ kan blive at rulle ud af sengen for at hente din bærbar computer, for derefter at lave en kop kaffe eller te, og derefter hoppe direkte under lagnerne igen lyder som en uopnåelig drøm, så vil arbejde hjemmefra også have nogle udfordringer.

Hvis du overvejer at begynde at arbejde hjemmefra, så er det vigtigt at tage med i overvejelserne hvilke udfordringer der måtte komme. Selv hvis du allerede lever efter denne ’’drøm’’ så vil disse tips hjælpe dig med at få mest muligt ud af din arbejdsdag hjemmefra.

Tip til at tjene penge hjemmefra

Gratis Kampagne:
Få 150 Gratis Spins uden indbetaling

Opret en konto hos SimbaGames på 30 sekunder og få dine Gratis spins

1. Find det rigtige job

Nå, men du har besluttet dig for at du gerne vil tjene penge hjemmefra, og syntes at det er det mest ideelle for dig. Du har købt et lager af te, kaffe, sukker, og en behagelig pyjamas. Alt der er tilbage er en vigtig detalje. Nemlig at finde et job.

At finde et online job, kræver lige så meget hårdt arbejde som at finde alle andre typer jobs. Hvis du ikke tager det seriøst, så vil du sandsynligvis fejle med at tjene penge.

Til at starte med, så bør du tjekke jobindex.dk, og de forskellige andre jobsider som findes derude.

Det er ofte de nye start up virksomheder som søger medarbejdere som kan arbejde hjemmefra, og som en ekstra bonus, så kan du ofte arbejde fra alle steder i verden med disse typer jobs.

En anden mulighed er at starte som freelancer. For at se min store freelancer guide klik her for at se præcist hvordan du skal starte som freelancer, og få alt den viden du har brug for til at komme i gang med de forskellige projekter. Du kan altid supplere din indkomst med at tjene penge på betalte undersøgelser 

2. Bliv ikke snydt

Det er vigtigt at huske, at hvis det ser for godt ud til at være sandt, så er det sandsynligvis også for godt til at være sandt.

Du kan lige så godt glemme dine drømme om at tjene 700 kroner i timen ved at arbejde hjemmefra. Medmindre du er højt uddannede eller har nogle værdifulde færdigheder som du kan tilbyde de forskellige virksomheder, så kommer du ikke til at tjene så mange penge.

Uheldigvis så er der mange jobs derude, som lyder for godt til at være sandt, hvilket ender med at mange bliver snydt og har været for naive.

Undersøg de virksomheder som søger efter medarbejder som kan arbejde hjemmefra ordenligt, og forvent mindst 1 telefon interview inden du bliver tilbudt jobbet. Husk at tjekke kontoret på google, for at se placeringen m.v.

Hvis adressen som du har fået ligner et pizzeria på google street view, så er der en god sandsynlighed for at det rent faktisk er et pizzeria.

3. Træn din viljestyrke

Ved at have et job, som gør at du kan arbejde hjemmefra i dine underbukser, og ikke forlade sengen, giver dig uden tvivl rettigheden til at prale foran dine venner og familie, men du skal være sikker på at du har selvdisciplin nok til ikke bare at rulle dig over på siden og lægge dig til at sove igen hver morgen.

Når du arbejder helt alene, så er der ingen der ringer til dig og lægger sure beskeder til dig, fordi du ikke møder op til din vagt. Der er heller ingen der fortæller at du skal arbejde hårdere, og at du ikke har lavet noget halvdelen af dagen (ja, det lyder ellers ret fedt!).

Men det betyder også at der ikke er nogen der klapper dig på ryggen og fortæller dig at du virkeligt har arbejdet hårdt, når du misser dine deadlines eller laver fejl. Du skal være din egen chef, og arbejde røven ud af bukserne for at holde motivationen oppe.

Hvis du bor sammen med nogen, så kan det være at de laver noget andet, og så kan det være let at falde i, eller hvis du bor alene så kan du let komme til at se en serie, hvor det ene afsnit tager det andet. Så du er nød til at træne din viljestyrke, for at beholde dit drømmejob hvor du har friheden til at arbejde hjemmefra.

4. Få en fast rutine

Det kan godt være at du sandsynligvis ikke behøver at have en super striks dagligdag, som man ofte har med et almindeligt arbejde, men faren ved at komme til at slappe af i løbet af den dagen, og med en mangel på en rutine, kan virkeligt ødelægge din motivation og produktivitet.

Nøglen til at være virkeligt produktiv mens du arbejder hjemmefra, er at du giver dig selv en rutine i løbet af dagen, lige fra start. Her bestemmer du hvornår du starter, hvornår du må tage pauser, og hvornår du afslutter din dag på arbejdet. Hvis du ikke gør det, så kommer du til at arbejde hvor du normalt ville have frokost, og komme til at sidde på din bærbar hele dagen, og slutte dagen klokken 2 om natten, fordi du overhoved ikke har været produktiv i løbet af dagen.

Hvis du kan klemme en gåtur rundt i kvarteret, eller en lille løbetur ind, inden du starter, så er det endnu bedre. Så bliver du frisk og er klar til at være produktiv resten af din arbejdsdag.

5. Brug ikke for meget tid alene

På mange måder, så kan at arbejde hjemmefra være meget fleksibelt, og det kan faktisk være noget af det mest sociale arbejd du kan finde. Som eksempel, så kan du mødes med en ven til en kaffe eller en frokost hjemme hos dig være ret let, og når man arbejder hjemmefra så kan det også være langt mere fleksibelt når det kommer til at få en balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Men noget som mange ikke er klar over, er at det også kan være en af de mest ensomme måder at arbejde på.

Der vil ikke være nogen snakke ved kaffemaskinen, eller nogen at brokke sig til når kunderne er besværlige, eller planlægning af julefrokosten med kollegaen.

For nogle, så er ideen om at ofre sine kollegaer ikke en ting som betyder noget.

Men jeg vil uden tvivl anbefale dig at komme ud af huset en gang i mellem og arbejde på det lokale bibliotek eller på en cafe hvor du kommer til at snakke med andre mennesker, eller i det mindste bare er sammen med den, også selvom det er uden snak.

Du skal ikke undervurdere hvor sindssyg du kan blive af at kigge ind i din computer i 8 timer om dagen. Du har godt af at få noget frisk luft.

Læs også: Sådan kommer du til at leve af din blog

6.  Hold igen med arbejdstimerne

Når dit arbejde involvere at sidde på din numse og bruger din computer og som du sikkert allerede ved så kan timerne hurtigt forsvinde inden du ved af det.

Det er vigtigt at give dig selv et bestemt antal timer du skal arbejde om dagen, og så skal du holde dig til det.

Du bør holde dig til de 8 timer om dagen, og ikke mere end det. Hvis du kommer til at sidde for lang tid ved computeren, så vil du sandsynligvis ikke være produktiv, og alligevel bare sidde på de sociale medier eller arbejde langsommere, fordi du ikke kan holde til mere alligevel.

Husk at du ikke bliver betalt for at lave ingenting, så sørg for at du bruger din arbejdstid på rent faktisk at arbejde, og hold dig fuldstændig væk fra facebook og andre sidespring i løbet af dagen.

7. Arbejd selvstændigt

Selvom de fleste virksomheder vil give dig så meget hjælp med at falde til, så betyder det ikke at der vil være hjælp når klokken er 3 om natten, og du er helt kvæstet, og ikke har den vildeste ide om hvad du arbejder på.

Du skal simpelthen vænne dig til ideen om at der ikke er nogen til at holde dig i hånden, når du ikke får feedback med det samme efter en færdig opgave, og at hjælp kun kommer per e-mail mellem 8 og 16, uanset hvilken slags kalender du har.

Bliv organiseret og planlæg din arbejdsdag forud vil virkeligt hjælpe dig og give dig langt mere tid til at få lavet dine ting. Det bedste du kan gøre, er at lave en daglig to do liste, med alle de ting du skal nå i løbet af dagen. Så sikre du at hver dag bliver produktiv.

Gratis Kampagne:
Få 150 Gratis Spins uden indbetaling

Opret en konto hos SimbaGames på 30 sekunder og få dine Gratis spins

Vil du gerne tjene nogle penge hjemmefra, men har ikke nok tid eller tålmodighed til at forpligte dig til et online job? Så kig på min guide om at tjene penge online.

Læs også vores artikel: Kryptovaluta for begyndere

Artiklen er lavet i samarbejde med dine-penge.dk hvor du kan få en  oversigt med danske sms lån(reklame)