Spring til indhold

Køb Bitcoin (BTC) – Stor Guide i 2024

Bitcoin er den mest kendte kryptovaluta der findes, og særligt grundet deres kæmpe prisstigning i 2017 hvor de steg til omkring 20.000 dollars. Der er mange der forventer at kursen kommer til at blive 10 gange højere i fremtiden.

Hvis du vil investere i Bitcoin, så er det utrolig nemt at komme i gang, da det er lige så let som at investere i aktier. Køb Bitcoin allerede idag hvis du også vil have en bid af af kagen.

Guide til investering i Bitcoin

Der findes utroligt mange forskellige handelsplatforme derude, som giver dig mulighed for at købe Bitcoin. Vi anbefaler SaxoBank Investor, som er en af de største handelsplatforme til handel med Bitcoin, hvor de også har oversat platformen til Dansk, hvilket er rart for os danskere.

SaxoBank Investor er en af de største handels og investeringsplatforme hvilket også mærkes på hvor nem platformen er at købe Bitcoin og andre kryptovalutaer.

Det er også nemt at åbne en konto på SaxoBank Investor og de arbejder hele tiden på at gøre platformen så nem som mulig at bruge, hvilket også er en af grundende til at jeg godt kan lide SaxoBank Investor, da alle kan finde ud af det.

Derfor bør du starte med at oprette en konto hos SaxoBank Investor

saxo bank
Køb Kryptovaluta på Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær platform dansk platform
Dansk reguleret bank
Platformen er Brugervenlig

Køb Bitcoin på Saxo

saxo bank kryptovaluta

Når først du har oprettet en konto hos SaxoBank Investor, så vil du se det som vises på billedet ovenfor.

Nu viser jeg dig hvordan du investerer i Bitcoin, og køber Bitcoin.

Søg efter ”Bitcoin”

Øverst på siden har du mulighed for at søge efter Bitcoin. Skriv ”Bitcoin” i søgefeltet, og klik på valgmuligheden.

Køb Bitcoin

Nu er du kommet ind på Bitcoin og nu skal du blot klikke på ”Handl” for at købe og eje Bitcoin. Det er utroligt nemt og tager kun få minutter at gøre.

saxo bank
Køb Kryptovaluta på Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær platform dansk platform
Dansk reguleret bank
Platformen er Brugervenlig

Hvad kan jeg købe Bitcoin med?

De fleste platforme hvor du køber Bitcoin, så har du mulighed for at købe Bitcoin i Dollars, som også er den pris du høre om, når man generelt snakker prisen på Bitcoin.

På en investeringsplatform som SaxoBank Investor, så har du både mulighed for at købe Bitcoin med Betalingskort, Paypal og bankoverførsel. Køb Bitcoin med betalingskort hvis du ikke ønsker at vente på at overførslen ankommer med bankoverførsel som kan tage flere dage.

Bitcoin Mining – Bitcoin halvering

Bitcoin mining er den computerproces som ligger bag ved at få nye Bitcoins. Lidt som navnet antyder, så er Bitcoin Mining lidt som når en minearbejder skal du og finde guld i minerne. Her er det bare en computer der fungere som minearbejderen. Det kræver nogle seriøse computere at lave Bitcoin mining, og hvis du bare sætter din egen bærbar computer i gang, så skal du vente i mere end 20 millioner år, så derfor er det ikke noget man ”bare lige” gør.

I 2020 blev Bitcoins halveret, hvilket betyder at hvor man fra 2016 fik 12,5 Bitcoins pr. gang, så får man nu 6,25 Bitcoins fra Maj 2020 af. Det har den betydning at udbuddet ikke kan stige lige så meget og det har den betydning på kursen at hvis efterspørgslen er den samme eller vil stige, så vil Bitcoin kurs stige ret markant.

Det er vigtigt at tænke over hvad der sker i fremtiden, og tag højde for det i dine investeringer. Denne Bitcoin halvering kan nemlig nemt give en stor stigning i Bitcoin kursen over de kommende år.

Bitcoin Kurs

Kursen på Bitcoin afhænger fuldstændig af udbud og efterspørgsel. Prisen på BTC (Bitcoin) stiger når der er en stor efterspørgsel, og mange forventer også at Bitcoin kommer til at stige i fremtiden.

Hvis jeg personligt selv skal gætte på hvilken retning Bitcoin kursen går i, så tror jeg også at den forsat kommer til at stige, da efterspørgslen på kryptovalutaer generelt stiger.

Bitcoin Kurs fra 2017 frem til 2020

På billedet ovenfor vil du kunne se hvordan Bitcoin kursen er vokset kraftigt lige indtil december 2017, hvor alle skulle eje Bitcoin, og pludseligt begyndte folk at sælge ud, hvilket gav et fald.

Men derefter kom der en stor efterspørgsel og Bitcoin er blevet tilgængelig for alle, da det er lige så let at købe Bitcoin idag som det er at købe aktier. Og det tyder på at kursen er på vej op igen, efter at flere er begyndt at handle med kryptovaluta.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er navnet på den valuta som er digital og som ikke styres af centralbankerne som de almindelige valutaer gør.

Hvor kan man købe Bitcoin?

Man kan købe Bitcoin på de forskellige handelsplatforme som findes på internettet, præcist som du handler med aktier. Forskellen er blot at du ikke køber andele i en virksomhed når du køber kryptovaluta, men i stedet køber en del af denne digitale valuta.

Hvordan tjener man penge på Bitcoin?

For at tjene penge på Bitcoin så skal du købe Bitcoin. Derefter skal du vente på at den stiger i værdi, hvorefter du kan sælge den med fortjeneste igen.

Er Bitcoin en god investering?

Svaret på det spørgsmål er der ingen der kan give dig. Der er nogle som mener at Bitcoin kommer til at blive 10 gange mere værd end den er idag, mens andre mener at den ikke er en del af fremtiden. Og ingen kan se ud i fremtiden.

Der findes mange valutaer idag, som er almindelige ligesom den danske krone, Euro, Dollars osv. så derfor er det ikke sikkert at Bitcoin nogensinde vil blive brugt til at handle dagligvare for. Bitcoin anses dog af mange for at være en god investering fordi den har en stabil værdi, selvom den svinger en del i kursen nu. Det er fordi at den ikke har fundet sit rette niveau endnu, og når den en dag gør dette, så kan det være niveauet den har idag, eller 200.000$, hvilket ingen ved endnu.

Hvis ønsker at have kryptovaluta i din portefølje, så er Bitcoin et oplagt valg. Teknologien bag Bitcoin bliver brugt i flere forskellige sektorer, som f.eks. indenfor online sikkerhed og hedder Blockchain, og hvis du ønsker at have kryptovaluta i porteføljen, så kan du sprede din risiko ud på flere forskellige kryptovalutaer. Der er endda også kommet Bitcoing Gambling hvor større spilsider tager imod Bitcoin som betaling.

Jeg vil altid anbefale dig at sprede din risiko, men syntes også at Bitcoin er interessant. Der er mange daytradere der til dagligt handler med Bitcoin, hvor de henter store gevinster ved at købe og sælge daligt, mens andre taber penge. Uanset hvad du vælger, så sørg for at have en strategi, så du har større chance for et godt afkast.

saxo bank
Køb Kryptovaluta på Saxo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær platform dansk platform
Dansk reguleret bank
Platformen er Brugervenlig