Spring til indhold

101 kreative ideer til blogindlæg som gør din blog populær

Har du haft svært ved at finde ideer til blogindlæg på din blog?

Jeg har selv været i situationen mange gange, hvor jeg ikke kunne finde på flere ideer til blogindlæg, og hvor jeg har kæmpet for at skrive noget som folk rent faktisk gider læse. Som du nok ved, så kræver det en del hårdt arbejde at være blogger og skrive blogindlæg med virkeligt godt indhold.

Derfor har jeg valgt at lave denne liste, for at hjælpe dig, når du kommer til at gå i stå med at lave nye blogindlæg.
Jeg vil derfor give dig 101 ideer til blogindlæg som du kan begynde at skrive i dag, og som vil gøre din blog mere spændende.

Lav din egen blog hos One

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kom i gang med at tjene penge på din egen blog

Kom i gang på 5 minutter

101 ideer til blogindlæg

Lav en konkurrence – Jeg har igennem tiden haft en del konkurrencer på mine blogs, og alt jeg kan sige er, at det har virkeligt tiltrukket mange besøgende på mine blogs og givet mig et langt størrre publikum hver eneste gang jeg har gjort det.

Anmeld bøger, produkter eller film – Lav anmeldelser som giver en masse værdi til dine læsere, og da folk altid gerne vil have ærlige meninger, så lad være med at skrive nogle falske anmeldelser, da internettet er fyldt med dem, og det vil ødelægge din troværdighed, hvis folk lytter til dine anmeldelser og finder ud af at produktet ikke er så fantastisk som du har fortalt.

Lav dybdegående guides – Hvis du har meget viden eller er professionel indenfor et bestemt felt, eller bare kender nogle emner virkeligt godt, så hjælp gerne andre som har mindre erfaring og viden end du selv har. Disse guides er virkeligt gode blogindlæg ideer, og giver en hel masse værdi, som kan sørge for at du får flere besøgende og følgere på din blog. Som en erfaren blogger, så hjælper jeg eksempelvis selv andre med at komme i gang med at lave blogs.

Lav et interview – Kender du nogle kendte, eller folk som har nogle virkeligt gode historier omkring deres arbejde, liv eller karriere? Disse interviews er ekstremt populære i to tilfælde. 1. Du laver et interview af en kendt person som sjældent ytrer sig offentligt eller 2. du deler en virkeligt brugbar historie og deler praktiske tips og indhold til dine læsere.

Kritiser en hjemmeside / blog eller en person – Internettet og blogs er fantastiske steder til diskussioner og meninger. Men hvis du tør at sige nogle ting om andre, sørg for at have nogle gode argumenter, og baser alt du siger på rigtige fakta.

Læg billeder op af billeder – del dine ynglings billeder fra en bestemt niche eller personlige billeder fra din sidste rejse eventyr. Husk at hvis du ikke selv har taget billedet, så skal du altid linke til den originale fotograf.

Fortæl en personlig hemmelighed – Vi har alle drømme ligesom vi alle har hemmeligheder. Del dem offentligt, da det giver dig en tættere forbindelse til dine følgere. Lige så meget som folk elsker rygter, så elsker folk at høre nogle små hemmeligheder om andre folk.

Skriv inspirerende og motiverende blogindlæg med kendte citater – Mange folk har brug for et lille spark bagi, for at få tingene gjort. Store ting starter fra små ting, og motiverende blogindlæg kan skabe mirakler. Steve jobs har sagt følgende: ’’Your time is limited, so dont wast it living someone elses life’’.

Del dine seneste rejseoplevelser – Et andet populært blogindlæg er ideer til rejsen. Der er faktisk folk som lever helt og aldeles af at skrive om deres eventyr. Ved at dele og inspirere med tips fra dine egne rejser, så kan du være meget hjælpsom overfor dit publikum. Hvis du ikke skal rejse i et stykke tid, så kan du i stedet vælge at publicere blogindlæg omkring din bedste og din værste oplevelse med et bestemt rejsebureau som eksempel.

Lav en giveaway – Har du nogensinde tænk over hvordan produkter som ’GoPro’’ blev mere og populære i løbet af hver dag? De lavede giveaway kampagner løbende. Folk elsker gratis ting, og ved at drage fordel af det, så hjælper det dig med at ramme et helt nyt publikum.

Skriv en konspirations teori – Har du hørt om alle de konspirations teorier som der har været om begivenheder omkring eksempelvis den første månevandring, eller omkring d. 9/11 med world trade center? Nu er det på tide at lave din egen. Lad din fantasi løbe løbsk og del din mening.

Skriv korte historier – Har du ikke tidligere haft erfaring med at skrive fiktion? Skriv din egen korte historie (mellem 300 og 600 ord) som en unik blog ide og spørg dine følgere om feedback og kommentarer.

Skriv en sang – Gode artister og sangere blev ikke født over natten. For det første så skal de opdage deres talent. Find din nye hobby eller passion i musik og lav det til en ide til et blogindlæg.

Lav en liste med et eller andet – Folk er dovne. De gider ikke spilde deres tid på at søge efter og indsamle information. Det er derfor at lister er utroligt populære. Lav en top 10, eller endnu bedre så lav en top 100 liste. Du kan lave lister om bøger, film, kendte, eller et andet emne som er let at skrive en masse om. Det vigtigste er at du med din liste, hjælper folk med at få svar på de spørgsmål som de har søgt efter. Så hvis du laver en liste der er fuldstændig ligegyldig, så er det spild af din egen tid, men også læsernes.

Skriv alle dine tanker ned, som du har haft i dag – Det kan lyde lidt underligt. Men hvis du keder dig, så kan du prøve denne metode som ideer til blogindlæg som du kan skrive i dag.

Del dine mål og drømme – Skriv alle dine mål og drømme for det nuværende år ned, eller drømme som du gerne vil nå indenfor de næste 5 år. Det giver en god motivation til at opnå dine mål og det vil glæde dine følgere. Det er en af de ideer til blogindlæg som du også personligt får noget ud af, da du føler et større pres på dine skuldre for at opnå dine mål.

Lav din egen blog hos One

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kom i gang med at tjene penge på din egen blog

Kom i gang på 5 minutter

Annoncer med at du har lavet dine kommentarer på bloggen til ’’do-follow’’ så du kan få flere kommentarer – Du vil sandsynligvis få 50 % flere kommentarer på den måde. Men ulempen ved denne teknik er at du vil modtage meget spam i dine blog kommentarer. Du kan bruge forskellige spam plugins til at modvirke det.

Lav din egen to-do liste – Prøv at lav en offentlig to-do liste på din blog. Det er nemlig en af de ideer til blogindlæg, hvor du virkeligt kan hjælpe dine besøgende på bloggen, hvilket giver dem en grund til hvorfor de skal vende tilbage til din blog. Det kan være hvordan du løser dine opgaver, hvor store eller små de er osv. Det hele kan sagtens hjælpe dine besøgende med deres egne problemer.

Del dine ynglings blogs / bloggere i et blogindlæg – Det er lidt som at ’’lave en liste’’, men del dine ynglings blogs og bloggere, som du selv følger, er en af de ideer til blogindlæg som får rigtig god feedback. Giv disse ressourcer videre til dine besøgende på bloggen, og tro mig. De bliver taknemmelige og vil ikke stoppe med at følge dig.

Inviter dine læsere til at lave et gæsteblogindlæg – Kæmper du med ideer til blogindlæg, eller har du ikke tid til selv at skrive blogindlæg i en periode? Spørg folk som læser din blog til at lave et gæsteblogindlæg. Det er en win-win situation. Du får indhold uden at du skal gøre andet end at lægge det ud på din blog og de kan få lov til at styrke deres navn eller brand.

Publicer de bedste kommentarer som din blog har modtaget igennem sin levetid – Bruger du et system hvor dine kommentarer får stjerner, eller kender du bare nogle af dine blogindlæg hvor kommentarerne som har skabt en masse diskussioner? Så del dem i en post for sig.

Del hvor meget du tjener på din blog og hvor mange besøgende du har – Bevis at en blog i din niche kan have mange besøgende og måske endda tjene penge. Vis din google analytics, og gerne også nogle analyser af dine besøgende, hvor du måske kan vise hvor meget dit besøgstal på din blog er steget grundet nogle bestemte ændringer. Hvis du tjener penge på din blog, så kan du også vise hvor meget du faktisk kan tjene på lige præcis det emne du skriver om.

Fortæl en joke – Dette er nok en af de ideer til blogindlæg, der ikke behøver uddybes. Jokes er bare underholdende.

Ødelæg en myte – Der findes mange tusinde ting derude som faktisk ikke er sande. Med andre ord, så ødelæg forskellige myter. Tag noget tid til at undersøge hvordan du kan ødelægge disse myter. Hvis dine læsere kan lide det du finder ud af, så vil de også gerne linke til din blog, så flere læsere kan komme til.

Lav kunst – Online gallerier og porteføljer kan se virkeligt fedt ud og kan være et af de første skridt til at blive en kunstner. Så læg dine malerier, designs og mesterværker ud på nettet og lad dine læsere vurdere dem.

Lav et blogindlæg om dine succeser og fejltagelser – Ved at være succesfuld, så laver du også fejltagelser. Men disse fejltagelser er ikke kun dårlige. Du lære nemlig ved at lave fejl, så du kan blive bedre næste gang. Så det er derfor at du bør tale offentligt om dine fejl og succeser, så dine besøgende kan lære af dem.

Start en meningsmåling – Det er meget simpelt. Start en meningsmåling, hvor folk skal stemme på de forskellige svarmuligheder i et bestemt emne.

Skriv et blogindlæg om ting som du fortryder at gøre eller ikke gjorde – Når du surfer rundt på nettet, så vil du finde nogle meget populære ideer til blogindlæg, hvor folk skriver om ting som de fortryder at de gjorde eller ikke gjorde. Prøv at lave din egen liste og vis dine besøgende den.

Skriv et retorisk spørgsmål i et blogindlæg – Denne ide til et blogindlæg er lignende med at skrive et inspirerende blogindlæg med citater og lignende. Men hvis du stiller nogle retoriske spørgsmål så kan du virkeligt få gang i nogle diskussioner.

Læg et billede op som siger mere end tusinder ord – Nogle gange så bør du lægge et billede op på din blog, som fortæller en historie. Det tager ikke bare opmærksomheden og forøger den gennemsnitlige besøgstid på din blog, men det er også ekstremt interessant.

Skriv nogle ukendte fakta op – Internettet er fyldt med fakta og mange af dem er fuldstændig ligegyldige. Som eksempel ’’vidste du at de pink, røde og hvide flamingoer får sin farve fra den mad de spiser?’’ Dette er en af de ideer til blogindlæg hvor du virkeligt kan sidde i timevis og grine over de mærkelige fakta som der findes derude.

Lav et mindehøjtideligheds opslag – Hvis en person er afgået ved døden som er kendt indenfor dit emne, så skriv hvis de ikke er i blandt os mere.

Skriv om din seneste oplevelse til en begivenhed – Har du besøgt en koncert eller en festival fornyligt? Så lav en anmeldelse af den.

Læg dit CV ud – Vis dine tidligere erfaringer og de ting som du er gode til. Du kan ende med at få et job ud af det.

Lav din egen blog hos One

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kom i gang med at tjene penge på din egen blog

Kom i gang på 5 minutter

Læg en åbenlys løgn op på din blog – Du kan virkeligt få mange kommentarer og henvisninger til din blog, hvis du fortæller en åbenlys løgn. Du kan vælge at gøre det d. 1. april, så man lidt forventer at det også sker.

Skriv hvor du gerne vil rejse hen – Og få dine læsere til at gøre det samme i kommentarfeltet. Det kan let skaffe en masse kommentarer og læsere.

Fortæl dine læsere nogle markedsførings hemmeligheder – Fortæl dine læssere om nogle af de hemmeligheder og teknikker som du selv bruger for at få flere besøgende og mere trafik på din blog. Jo bedre dine markedsføringshemmeligheder er, jo flere vil føle at de får noget ud af at læse dine blogindlæg.

Skriv dine vigtigste lektioner som du har lært i livet ned – Hvad er bedre, end at hjælpe andre og analysere dig selv på samme tid?

Fortæl dine læsere hvad de skal gøre for at få succes – Lav et blogindlæg som forklarer dine læsere hvad de skal gøre for at få succes som du selv har. Du kan let kombinere det med en guide med ’’10 skridt du skal tage for at få succes’’ eller lignende.

Lav et blogindlæg omkring din dag – Lad dine læsere se hvordan din dagligdag er. Det kan være utroligt interessant at se for dine læsere og gør at de er meget længere tid på din blog.

Vis dine personlige ting som bil, hus, tilbehør eller lignende – Dette er noget som dine læsere vil have mange forskellige meninger omkring. Du skal ikke være bange for at dele dine egne ting. Det kan ende med at være en motiverende blogindlæg til dine læsere, som måske ikke har sådan nogle ting. Den slags elsker folk.

Lav en e-mail liste – Lav en e-mail liste eller et nyhedsbrev. Du kan bruge mailchimp til det. På den måde kan du informere dine læsere om de nye blogindlæg du har lavet.

Lav et blogindlæg om dine dårlige vaner – En af de ideer til blogindlæg som kan være interessant for dine læsere, så de kan lære dig bedre at kende er at fortælle om dine dårlige vaner. Rygning, alkohol, stoffer, ja det kunne være noget af dette. Fortæl dem noget som vil chokere dem.

Tilbyd gratis hjælp i din niche for at få nye forbindelser – Gratis hjælp giver dig et virkeligt godt rygte og gør også at folk får mere lyst til at dele din blog endnu mere, og vise det til deres venner og bekendte i deres netværk. Det hjælper med at styrke dit brand.

Lav en analyse og undersøgelse i et emne indenfor din niche – Et blogindlæg med en analyse indenfor netop den niche som dine besøgende interessere sig for, kan virkeligt få meget opmærksomhed. Invester din tid og få langt flere følgere ved at gøre det. Mange professionelle bloggere skriver blogindlæg som tager mere end 12 timer at skrive. De investerer meget tid i at producere de perfekte blogindlæg.

Besvar hver enkelt kommentar personligt – Få dine læsere til at føle sig specielle. Det tager kun et par minutter at besvare dine kommentarer men du kan få helt nye venner ved at gøre det, og endda forretnings partnere.

Skriv en lang ’’om os’’ side – Den klassiske ’’om os’’ side er som regel kun et par linjer, men prøv at lave en længere end hvor du virkeligt går i dybden med hvem du rent faktisk er. Folk vil gerne vide baggrunden af det indhold som de læser på siden, men de har som regel ikke tid til at tjekke LinkedIn eller google dit navn, så gør dem en tjeneste og forlæng den tid de er på din blog.

Lav et blogindlæg med et diagram eller grafer – Folk elsker diagrammer og infografer, og det er en af de ideer til blogindlæg som bliver brugt meget nu og endnu mere i fremtiden. Ved at vise data visuelt, gør det langt lettere at læse og meget mere spændende. Og så vil folk også gerne linke til din side også.

Skriv dit personlige månedlige budget ned med udgifter – Du kan dokumentere alle de omkostninger du har i dit månedlige budget. Tag din hjemmeside og vis hvor mange penge du har brugt på den, og hvor meget du har tjent på den. Du kan også bruge den samme model på din families budget eller dit eget.

Lav et blognetværk og deltag i gæsteblogs – Tal med dine følgere og led efter folk som gerne vil skrive gæsteblogindlæg på din blog, og få lov at skrive et på deres blogs.

Lav et blogindlæg omkring dine mest populære blogindlæg – Find alle informationer om dine mest populære blogindlæg (antal læsere, delinger og kommentarer) og skriv dem ned i et enkelt blogindlæg.

Lav et ’’Hvad hvis’’ blogindlæg – Brug din fantasi og skriv et blogindlæg hvor du forstiller dig at du eksempelvis ’’rejser verden rundt’’ eller ’’vinder en million kroner’’. Folk elsker at drømme og tror at disse ting kommer til at ske for dem.

Lav et online kursus / e-bøger – Hvis du er ekspert i din niche, så invester din tid ved at skrive og publicere et online kursus eller e-bog. Lav noget indhold som virkeligt sparker røv, og som folk gerne vil betale for. Hvis pengene ikke betyder noget for dig, så læg det op gratis.

Lav din egen blog hos One

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kom i gang med at tjene penge på din egen blog

Kom i gang på 5 minutter

Lav din egen portefølje – En portefølje er en fantastisk måde at vise din erfaring. Det er en myte at kun artister og fotografer kan bruge det. Opbyg din egen portefølje af projekter som du har lavet, hjemmesider du har lavet eller designs du har lavet osv.

Skriv på din egen måde – Glem de kendte regler, og brug udtryk som du bruger til dagligt. Det er en fantastisk måde at gøre dine blogindlæg mere læselige og får dem til at stå lidt ud.

Del madopskrifter – Er du løbet tør for ideer til blogindlæg? Så del opskrifter af dine favorit måltider og desserter.

Lav et blogindlæg omkring fordelene eller ulemperne ved noget – Der er intet som er perfekt her i verden, og der vil altid være fordele og ulemper ved ting. Find noget indenfor din niche og find fordelene og ulemperne ved det.

Spørg efter feedback på din blog – Nogle gange vil du gerne forbedre din blog, og det er dine læsere der er de bedste til at rådgive dig om det. Små ændringer kan give virkeligt meget værdi til din blog og du vil kunne få mange flere besøgende og tilbagevendende læsere.

Lav en liste med succesfulde indlæg på de sociale medier – Har du haft nogle succeser ved forskellige indlæg på de sociale medier? Eller har du fundet nogle andre som har? Del dem på din blog med andre.

Lav en liste med almindelige fejl i din niche – Mange folk kender ikke de mest almindelig ting og laver almindelige fejl som vi andre ikke begår fordi vi selv har begået dem. Skriv guides som hjælper med at dette sker for dine læsere.

Lav et blogindlæg om fremtids planer – Drømmer du om at blive den bedste i verden til at analysere ting? Eller vil du gerne være en iværksætter indenfor de næste 5 år? Skriv disse planer ned, som du har om fremtiden. Det er spædende for dine læsere at læse om dine planer, men det bliver endnu mere spændende for dem at læse din rejse imod at nå dine mål i fremtiden.

Tak dit publikum, fordi de følger dig. – Det viser at du respektere og sætter pris på dem.

Skriv omkring, hvorfor du rent faktisk startede med at blogge – Fortæl dine følgere, hvorfor du rent faktisk begyndte at blogge, og skriv hvad der motivere og driver dig til at forsætte med det.

Forlad din blog i en uge, og få dine følgere til at tænke ’’hvor er du?’’ – Det kan godt være lidt risikabelt, men hvis du er en rimelig kendt blogger, med mange besøgende, så vil det blive lagt mærke til, og der vil komme noget snak i krogende.

Skriv en liste med ting du vil gøre inden du dør – Har du nogensinde set andre lave en liste med ting de vil opleve inden de dør? Prøv at lave dine egen liste med steder du vil besøge i verden inden du dør, eller kendte musikere du gerne vil høre. Det kan også være steder du gerne vil spise, eller livsmål såsom at blive millionær inden du bliver xx antal år.

Lav et ’’spørgsmål og svar’’ blogindlæg – Prøv at lave en spørgsmåls mandag, hvor du lover at besvare alle de spørgsmål som dine læsere har, og så læg spørgsmål og svar op i et blogindlæg hver uge.

Lav en serie med blogindlæg – For at få dine læsere til at følge dig, så lav din egen serie af blogindlæg, hvor du hver uge går i dybden med et bestemt emne. Det får dine læsere til fast at komme igen, for at se om næste afsnit af din blogserie er kommet.

Lancer en gratis e-bog omkring dine bedste blogindlæg – Indsamle alle dine mest læste blogindlæg og kommentarer og lav dem om til en e-bog som kan blive lagt ud på Saxo.dk eller lignende sider hvor man kan lægge e-bøger ud.

Lav en Facebook reklame til dine blogindlæg – Det koster lidt, men meningen er at du får en hel masse nye trafik og flere følgere.

Lav en liste med spændende og hjælpsomme folk i din niche – Dette er endnu et ’’top’’ blogindlæg. Denne liste er brugbar til folk som gerne vil vide mere om din ncihe, og disse blogindlæg har større sandsynlighed fora at blive delt af dine besøgende.

Få nogle millionærer til at skrive et blogindlæg for dig – Selvom denne slags mennesker ofte har for travlt til at svare, så elsker de også at få opmærksom. Det er uden tvivl værd at forsøge, også selvom du fejler. Og hvis det lykkes, så vil din blog virkeligt få meget opmærksomhed, da alle folk elsker at høre hvordan millionærer tjente deres første million.

Skriv om noget som virkeligt chikanere dig – At være sur på internettet er som regel meningsløst, men hvis man virkeligt argumentere ordenligt for sin sag, så kan disse blogindlæg sagtens få rigtigt meget opmærksomhed.

Lav en liste med værktøjer som du finder brugbare – Der findes virkeligt mange værktøjer derude som kan gøre livet lettere. Lav derfor en liste som kan gøre livet lettere for dine læsere, med værktøjer som du selv bruger eller gerne vil bruge.

Få dine læsere til at gøre noget – Og spørg dine læsere hvordan det er gået. Eller få dem til at forslå noget du skal gøre, og lav derefter en video med det.

Lav en 30 dags challange – en 30 dages challange kan være at du ikke må spise slik i 30 dage, lave mavebøjninger hver dag i 30 dage eller lignende. Her kan du eksempelvis hver uge lave en opdatering af hvordan det er gået og et afsluttende blogindlæg, hvor du skriver hvordan denne challange er gået.

Ønsk dig selv tillykke med fødselsdagen – Går du ind i dig andet år med din blog? Så ønsk dig selv en glædelig fødselsdag, og fortæl læserne hvor langt du er kommet. Du kan også fortælle om de mest læste blogindlæg og mest kommenterede i løbet af året.

Lav en afstemnings konkurrence – Spørg dine læsere om at nominere de bedste blogs i din niche. Det kan være at nominere de bedste 10 blogs indenfor din egen niche. Når afstemningen er slut, så kan du kontakte vinderen af konkurrencen og håbe på at få nogle af deres besøgende.

Lav et blogindlæg med en e-mail korrespondance med en af dine følgere – Får du ofte henvendelser fra dine læsere, hvor du skriver nogle lange besvarelser? Lav et blogindlæg med disse spørgsmål, og læg det op (bare fjern navne, e-mail adresser og fortrolige oplysninger)

Lav en FAQ – Hvilke spørgsmål får du mange af, enten omkring din niche, eller om dig personligt? Lav en FAQ hvor du besvarer disse spørgsmål. Lav det som en side på din blog, så det er let at finde for de nye følgere.

Lav din egen blog hos One

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Kom i gang med at tjene penge på din egen blog

Kom i gang på 5 minutter

Skriv en ultimativ liste – Vælg et emne og skriv en ultimativ liste med ideer, så det er det første dine følgere går til, når de har brug for hjælp.

Lav et interview – Find en som er kendt indenfor din niche og lav et intenview af personen. Få eventuelt dine læsere til at komme med spørgsmål, hvis du lige fortæller dem ugen forinden at de gerne må komme med spørgsmål omkring nichen.

Lav en giveaway i en hel måned – Hver dag, lav et nyt blogindlæg (eller få en gæsteforfatter), og derefter inkluder en mindre gave i slutningen af hvert blogindlæg. Sørg for at de virkeligt skal have fortjent denne gave, ved at lægge en kommentar.

Del rabatkoder – Undersøg nogle forskellige rabatkoder som er til gængelige lige nu og hjælp med at dele denne information med dine læsere.

Forudse fremtiden – Fortæl dine læsere, hvad du tror der sker i fremtiden. Beskriv hvad du eksempelvis tror der sker om 5 år indenfor din niche, eller hvad du tror en kendt person har lavet indenfor de næste 1-2 år.

Lav en liste med jokes – Folk elsker at blive underholdt. Få dine læsere til at blive underholdt. Få dem til at grine, med en liste af vittigheder, som passer indenfor din niche.

Skriv et digt – Dette er en fantastisk mulighed, for en livsstils blogger, men kan også give stor underholdningsværdi og dit digt kan blive virkeligt effektivt til at skaffe besøgende i enhver niche.

Fortæl dine læsere, hvem de skal følge på de sociale medier – Følger du nogle kendte indenfor din niche, som bidrager med gode informationer som du selv bruger i hverdagen? Så del dem med dine læsere. Du kan være heldig at ende med at få opmærksomhed fra de selv samme som du henviser til.

Lav en liste med ting som gør livet lettere – Folk elsker når de finder ud af ting som gør livet lettere. Lav en lang liste med ting som har gjort dit eget liv lettere, så dine læsere bagefter kan tænke ’’hvorfor tænkte jeg ikke engang på det?’’.

Skriv om dine planer i ferien – Uanset hvilken ferie som nærmer sig, så del med dine følgere, hvad du skal lave i din ferie. Så får du både fortalt dine læsere at du er væk i en periode, men starter også et samtale emne. Sørg for at spørge dem om deres planer og eventuelle tips de har til det sted du skal på ferie.

Skriv hvad dine ynglings YouTube kanaler er – Fortæl dine læser om hvilke YouTube kanaler du selv følger, og fortæl hvad de får du af at følge dem. De er dine læsere vilde med.

Fortæl hvordan du slapper af efter en lang dag – Hvad gør du efter en lang og hård dag, for at slappe af? Det giver dine læsere nogle gode ideer til hvordan du kommer helt ned i gear, og kan også let være noget de gerne vil dele med andre.

Hvad er din morgenrutine? – Har du en bestemt rutine om morgenen, som du gør hver eneste morgen, for at komme ordenligt ud af døren? Skriv den ned og lav den om til et blogindlæg, som dine følgere kan følge med i.

Hvordan startede du i din karriere og hvordan kom du dertil hvor du er i dag? – Når du besvare dette spørgsmål, så får dine læsere en fantastisk måde, hvor de kan læse om din rejse. Del alt med dem. Du kommer måske endda i kontakt med nogles liv, og kan hjælpe dem med at få deres liv i retning af deres mål.

Hvilke markedsførings tips fungere for dig – Det er altid en god ide at vide hvad der virkede. Men der er mange ting derude som ikke virker. Så fortæl dine læsere hvad der virker for dig, så de måske ikke laver samme fejltagelser som du har lavet.

Få en blogger i samme niche, til at gæsteblogge på din blog – Gæsteblogindlæg er en fantastisk måde at få flere følgere på, og en god måde at opbygge autoritet. Hvis du får en gæsteblogger fra samme niche, kan du risikere at de linker til din blog, hvilket styrker dit online omdømme. Dette er en af de ideer til blogindlæg som virkeligt kan være effektivt til at få flere besøgende.

Hvad er den bedste ting ved din niche – Fortæl dine læsere hvad som helst. Fortæl om hvad årsagen til at du elsker det du laver. Og fortæl hvad du har fået ud af at interessere sig for lige netop den niche du interessere dig for.

Brug ideer fra forums til ideer til blogindlæg – Der findes virkeligt mange ubesvarede spørgsmål derude, som du kan bruge som ideer til blogindlæg. Når du har skrevet dit svar på et af disse, så går du videre til næste. Det er hjælpsomt og skal nok give dig flere besøgende på din blog.

Hvordan planlægger du at opnå dit nuværende mål? – Tænk på hvad dine månedlige mål er. De kan være personlige eller virksomheds relaterede. Skriv hvordan du planlægger at opnå dem, og hvilke problemer du eventuelt opnår undervejs.

Skriv dit nytårsforsæt – Laver du nytårsforsæt? Kom med nogle nytårsforsæt, som du vil holde i løbet af året. Og når året er oppe, så gå tilbage og lav et blogindlæg om hvordan det gik med at holde de forskellige nytårsforsætter.

Hvad er vejen til succes? – Har du nogensinde tænkt på at skrive et opmuntrende blogindlæg, som opmuntrer dine følgere i din niche til at få succes. Skriv hvad du kæmpede med da du startede, og derefter giv dine læsere svaret på hvordan man kommer lettere igennem. Tænk på dig selv som en mentor, som kan hjælpe følgerne med at opnå succes.

Skriv din egen liste med 101 ideer til blogindlæg – Lav din egen liste med 101 ideer til blogindlæg i din niche, som dine læsere kan bruge til noget.

Jeg håber at disse 101 ideer til blogindlæg har givet dig nogle værktøjer til at få skrevet en hel masse gode blogindlæg, som du kan bruge på din blog. Jeg ved selv at ideer til blogindlæg ikke altid er let at komme på, så derfor var det også interessant for mig selv at finde endnu flere gode ideer til blogindlæg som jeg selv har brugt eller kommer til at bruge på mine blogs.

Har du et regnskabsprogram?
Få Billy.dk Gratis for evigt!

Danmarks letteste regnskabsprogram