Spring til indhold

Anmeldelse af eToro (2024)

Skal du i gang med at købe aktier, så er eToro uden tvivl en af de mest populære og bedste platforme til at gøre det på. eToro tilbyder gratis kurtage ved køb af aktier. Derfor er de også det fortrukne valg hvis man er en aktiv investor eller en daytrader som køber aktier ofte. På eToro kan du investere i alt lige fra aktier til indeksfonde og meget mere.

Derudover så har eToro også mulighed for at investere med CopyTrading, hvor man kopiere andre investorer og deres porteføljer samt handler 100% automatisk. Dette er en af de ting som eToro er mest kendt for.

Når du har læst artiklen her, så er du forhåbentligt godt rustet til at komme i gang med handelsplatformen eToro og er gået fra begynder til erfaren på eToro.

Hvad er eToro?

Handelsplatformen eToro blev opstartet i 2006 og registreret i EU, med den vision om at skabe en handelsplatform med mulighed for at investere automatisk, og idag efter mange års tekniske forbedringer år efter år, er de endt med at have over 9 millioner brugere på platformen i mere end 170 lande.

De har opnået en eksplosiv vækst år efter år og tilbage i 2018 fik de en kæmpe investering fra China Minsheng, SBI Group samt Korea Investment Partner, på 100 millioner dollars, som er forsætte udviklingen og væksten af eToro.

eToro er på rekort tid blev en af de mest populære platforme for investorer der vil investere i alt lige fra Aktier, til indeksfonde og deres populære CopyTrading.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51% af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge.

Hvordan kommer man igang?

For at få mest muligt ud af denne anmeldelse af eToro, så vil vi anbefale dig at du opretter en gratis konto hos dem.

Sådan her gør du

1.Gå ind på eToro’s forside

2. Her klikker du på knappen ”Tilmeld dig nu”.

etoro
Fra eToro: eToro’s forside

3. Her udfylder du dine informationer som du kan se på billedet nedenfor.

etoro oprettelse
Fra eToro: Du kan oprette din konto med navn, Brugernavn og e-mail, eller med Facebook og Gmail.

4. Bekræft din mail

aktier etoro
Hvis du ikke får en e-mail bekræftigelse så tjek din spam indbakke.

Når din e-mail er blevet bekræftet, så har er din konto oprettet hos eToro.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51% af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge

Investeringsmuligheder

På meget kort tid, så er eToro blevet en yderst populær online handelsplatform for investorer som ønsker at investere i alt lige fra Aktier, Valuta og meget mere. Især en aktiv investor eller daytrader har store fordele ved at handle med aktier hos eToro grundet de har gratis kurtage.

Du kan derudover også handle med CFD på eToro. CFD-Handel står for Contract For Difference, hvilket er et finansielt instrument, som giver f.eks. en daytrader mulighed for at geare sin investering (som også giver en højere risiko ved denne type investering), hvilket betyder at han ”låner penge” til at investere for. Hvis du vælger CFD-handel, så vil der dog være et dagligt gebyr. Men almindelig handel med f.eks. de bedste danske aktier er fuldstændig fri for kurtage.

Nu er det på tide at vi gennegår de investeringsmuligheder du kan gøre brug af på eToro.

investering i aktier

På eToro kan du købe aktier og søge efter de forskellige aktier som du at handle med. Du kan f.eks. købe aktier som f.eks. Facebook, som du kan se på billedet nedenfor.

aktier etoro
Fra eToro: Sådan søger du efter aktier

En af de store fordele ved eToro er at der ingen kurtage og gebyr er ved handel med aktier. Det som eToro tjener penge på, er ved handel med CFD og gearet handel, så derfor har de gjort alt handel med aktier fri for kurtage og gebyrer, hvilket er perfekt for en aktiv investor og daytrader.

Sådan køber du aktier på eToro

På billedet herunder vil du se hvordan du køber aktier på eToro nemt.

køb aktier på etoro
Fra eToro: Køb aktier på eToro

Det overstående billede viser hvordan du køber en aktie. Ekseplet er en Apple aktie, men det fungere ens uanset hvilke aktier du vil købe. Når du har søgt efter en aktie på eToro vil du komme til dette skærmbillede.

Som standard vil der stå ”Lånefinansieret X5” som kort fortalt betyder at man køber med Gearing. Hvis du køber for 50 Dollars, så vil der blive lavet en CFD-handel hvor du låner penge med 5 gange beløbet du handler for.

Det er primært de mest erfarne investorer der handler med gearing, så her skal du blot ændre den til ”X1” som betyder at du ikke handler med gearing. og bare køber aktier som man normalt gør, uden kurtage eller gebyr.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51% af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge

Investering i Valuta

eToro er også kendt for at du kan lave investering i valuta. Forskellen på at handle med aktier og valuta er dog stor. Når du handler med aktier, så køber du en aktie som du statser på stiger. Vælger du at invester i valuta, så satser du imod en anden valuta i stedet. Så hvis du forventer at et lands valuta vil stige, så investere du i denne valuta. Når du investere i valuta, så er det altid med CFD-handel som er gearet. Som tidligere nævnt er CFD -og gearet handel mest for de mere erfarne investorer, så her bør du sætte dig ind i hvordan det forgår inden du går i gang.

Investering i valuta har som regel mindre udsving end f.eks. aktier, hvilket også er årsagen til at du kan købe valuta med gearing helt op til X30. Dette betyder at du investere for dit ønskede investeringsbeløb gange med 30.

Investering i ETF’er

Der findes ove 140 ETF’er på eToro som du kan investere i, ligesom du kan med aktier og de andre investeringsmuligheder på eToro. En ETF følger det indeks som du har købt den efter, så du kan selv bestemme hvilke ETF’er du ønsker at investere i. Du bliver dog lagerbeskattet af ETF’er i Danmark hvilket gør at du betaler skat af din samlede investering i en ETF uanset om du har fået et afkast eller ej, i modsætning til aktier, hvor der kun bliver beskattet efter det realiserede afkast ved salg af aktier.

Investering i råvarer

På eToro er der også mulighed for investering i råvarer. Her er de mest populære råvarer Guld, Sølv og Kobber som råvarer investorer primært investere i. Man kan også kun investere i råvarer med CFD-handel, da du ellers ville fysisk skulle købe råvarerne som eksempelvis en guldbar.

Der er mange investorer som inkludere investering i råvarer som en del af deres porteføljer, hvor en daytrader også lærer trends at kende ved at bruge flere dage på at følge de forskellige råvarer.

Er der gebyr eller kurtage på eToro?

Der er ingen kurtage på eToro hvis du handler med aktier, hvilket har gjort eToro helt ideel for en daytrader og en aktiv investor der laver mange handler. Køb aktier uden kurtage med platformen medmindre du vil lavede CFD-Handler som er kendt som gearede handler, hvor du betaler et dagligt gebyr.

Mange investorer har valgt eToro som deres fortrukne handelsplatform fordi de ikke skal betale kurtage og gebyr ved køb af aktier.

eToro skat

Man skal selv indberette til SKAT ved årets udgang, når man har fået afkast på sine investeringer på eToro.

Du finder nemt og enkelt dit afkast under din portefølje. Her kan du se din historik på eToro samt dit afkast for året, som du indberetter til SKAT.

Hvad skal man investere i?

Hvis du aldrig har investeret tidligere, så er aktier sandsynligvis det nemmeste at komme i gang med. Du skal naturligvis lave din research inden du går i gang.

For at komme i gang med at investere, så kan du med fordel sprede dine investeringer på flere forskellige aktier, for at sprede din risiko mest muligt. Så vil et potentielt fald på en enkelt aktie blive reduceret af dine andre aktier som potentielt stiger og derfor reducere dit tab eller måske udligner det. Hvis du vil investere som en Daytrader, så kan du f.eks. sprede dine investeringer på både aktier, råvarer og indekser for at sprede dig ud mest muligt.

eToro er klart en af de bedste handelsplatforme for en daytrader og aktiv investor som vil købe aktier, Råvarer eller andre former for investeringer uden kurtage.

CopyTrading

Kopier professionelle investorer automatisk

copytrading etoro
Tidligere afkast er ikke en indikation fremtidige resultater.

eToro er kendt for deres CopyTrading, hvor du helt automatisk kan kopiere andre investorer og deres porteføljer. Dette gør eToro til en unik handelsplatform, som igennem de senere år har skabt en populær trend hos eToro.

Fordi eToro er en Social Trading platform, så kan du se præcist hvad de andre investorer på eToro handler med, og her kan du kopierer en eller flere af de professionelle investorer på platformen automatisk. Så når de fortager en handel og f.eks. køber for 15% af deres portefølje i Coca Cola aktier, så gør din portefølje det samme rent procentvist.

De populære investorer som du kan se på billedet lige ovenfor, lever af at investere og daytrade og har skabt imponerede afkast år efter år. Det er nogle af de investorer som du har mulighed for at kopierer selv.

Copyportfolios

Du kan også kopierer porteføljer i copyportfolios. Her kan du i stedet for at vælge en bestemt investor, kopiere en hel portefølje som er sammensat med eksempelvis Aktier som Google, Apple, Amazon og lignende eller forskellige. Dette fungerer lidt som en investeringsforening på mange måder.

Selvom du vælger at investere med copytrading eller copyportfolios, så bør du altid sætte dig ind i dine egne investeringer, disse to muligheder er helt perfekte for dig der ikke vil bruge hele dagen på at investere og holde øje med finansielle værktøjer, men bare vil indsætte dine penge og lade andre investerer for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er eToro?

eToro er blandt en af de største handelsplatforme i verden, som især er kendt for deres mulighed for Social Trading, hvor du kan kopiere andre investorer samt deres gratis kurtage på aktiehandel.

Hvad kan man handle med på eToro?

eToro er en handelsplatform som giver mulighed for handel med aktier, indeks, råvare og Copytrading.

Hvordan kan man handle på eToro?

Du kan handle med f.eks. aktier på eToro ved at oprette en konto og købe dine aktier. Men du kan også fortage en CFD-handel, hvor du modsat aktier, satser på at de falder i værdi istedet.

Min erfaring med eToro

Der er ingen tvivl om at eToro er en af de letteste handelsplatforme, hvis man gerne vil investere og her har jeg fået gode erfaringer. Især CopyTrading har gjort et godt indtryk på mig personligt, fordi man kan lade sine investeringer blive håndteret af professionelle i stedet for én selv.

Med de erfaringer jeg har gjort mig indtil videre, så bliver eToro uden tvivl en af mine fortrukne platforme til køb af aktier, valuta, råvarer og investering med copytrading.

etoro
Opret konto hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Indeks, RÅvarer, Valuta, EFT’er

Opret konto nu→ 51% af detailinvestorkontiene taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge

eToro er en multi-investerings platform som både tilbyder investering i aktier, samt CFD-handel.

Vær opmærksom på at CFD’er er komplekse instrumenter og også inkludere høj risiko for at miste dine penge grundet gearing. 51% af detailinvestorer mister deres penge, når de handler med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvordan CFD’er fungere og om du har råd til at tage risikoen ved at miste dine penge.

Tidligere afkast er ikke en indikation på fremtidige resultater. Handelshistorien som er vist er mindre end 5 komplette år, og er derfor ikke nok basis for en investeringsbeslutning.

Copy Trading does not amount to investment advice. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD'er og giver ingen repræsentationer og påtager sig intet ansvar med hensyn til nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved at bruge offentligt tilgængelige ikke-entitetsspecifikke oplysninger om eToro.