Spring til indhold

Spar penge med fyringsolie fra Circle K

Fyringsolie
circle k

Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste ting her i livet koster penge. Det er også derfor det er vigtigt at vi overvejer hvor vi kan spare henne, for der selvfølgelig ikke er nogle grund til, at vi betaler mere end hvad vi behøver. Hvis du kan spare penge på produkter såsom fyringsolie, vil du så ikke gerne det?

Hvad kan Circle K tilbyde dig?

Fyringsolie

Det er en del af livet at vi bliver nødt til at betale for tingene, ellers kommer vi ikke ret langt. Engang i mellem er vi også nødt til at betale for ting, som vi i virkeligheden ikke helt har lyst til, men som sagt så er det en del af hvad livet i ny og næ kan indebære. Dog er det også vigtigt at vi bemærker når vi har mulighed for at spare penge, for hvem vil ikke gerne det? Mange af os danskere bruger afsindigt mange penge om året på at få varmet huset op, men hvad hvis nu der fandtes en anden løsning, som netop gjorde det billigere? Hvis du skriver pris fyringsolie, så vil du hurtigt finde mange forskellige priser, men ingen af dem er væsentligt billigere end de andre. Der er dog en undtagelse, og det er netop hos Circle K. Her har du nemlig mulighed for at få fyringsolie til en billig og fornuftig pris. Ikke nok med at det er billigt, så er det også ganske skånsomt for miljøet, og det er selvfølgelig altid en fordel at tage med i sine overvejelser.

Her er alle fordelene

Hvis du er fast kunde hos Circle K, så er du heldig! For så får du nemlig noget kunderabat som lyder på 600 kr. pr. 1000 liter fyringsolie. Hvis du derudover også vælger at bestille fyringsolien online, så får du yderligere 300 kroner i rabat, så er der i den lange ende mange penge at spare. Fyringsoliepriserne har en tendens til at skifte næste dagligt, da det afhænger af mange ting, såsom dollarkursen. Derfor har Circle K lavet det der hedder prismatch. Det vil altså sige, at skulle du finde mindst 700 liters fyringsolie billigere et andet sted end hos Circle K, så kan du kontakte dem, og så kan i tale videre omkring en anden pris. Circle K går meget op i, at du får god kvalitet OG at du sparer penge. Olie, træpiller og diverse andre muligheder når det drejer sig om opvarmning af vores hjem er med til at koste os mange penge om året, og det er derfor en fordel for dig, hvis du overvejer hvilke alternativer du har at gøre godt med, og hvad der ville kunne betale sig bedst i den lange ende.

God kvalitet og fornuftige prisklasser

Fordelene ved Circle K’s fyringsolie er mange, men udover det miljø- og prisvenlige, så beskytter denne fyringsolie også din olietank. Når din olietank bliver beskyttet, så betyder det også at fyringen i tanken er renere, og derved får du også et bedre resultat. Bare fordi at priserne er fornuftige og billigere end så mange andre steder, så behøver det ikke at betyde, at du skal gå ned på kvalitet, vel? Hos Circle K har du mulighed for både at få kvalitet og fornuftige priser.

>