Spring til indhold

SAS betaler millioner i erstatning

SAS betaler millioner i erstatning

Det er ikke uvant for flyselskaber at blive tvunget til at betale erstatninger til højre og venstre. Med de nye regler, der de seneste år i høj grad har tilgodeset de danske flyrejsende, er det i dag uhyre nemt at få erstatning fra flyselskaber, hvis en flyrejse skulle gå hen at blive forsinket.

Hvis du har oplevet en forsinkelse eller decideret aflysning inden for de seneste år, så gør dig selv en tjeneste og klik her og bliv kompenseret. Det er markant nemmere, end hvad du umiddelbart går og regner med, og så tager det endvidere ikke specielt lang tid. Din arbejdsindsats er minimal, og du skal kun have penge op af lommen, hvis der kommer et større beløb ned i din lomme.

Et af de flyselskaber, der har oplevet problemer på det seneste, er SAS.

SAS har punget ud for aflysninger og forsinkelser

Mange flyselskaber flyver normalt vis til tiden. På det seneste har SAS dog måttet have millioner op af lommen til flyrejsende i Danmark, der har været udsat for enten flyaflysninger eller flyforsinkelser.

Det er et tegn på, at der i dag er flere og flere danskere, der kender til sine egne rettigheder i disse situationer. Derudover er det et tegn på, at flere kender til de muligheder, der er for at indhente erstatning.

I dag er det ekstremt nemt at hente en erstatning for et aflyst eller forsinket fly. Det kræver blot at par klik i en app til Smartphone eller et par klik på computeren. Efter at dette er overstået, så vil en fagperson overtage sagen, hvorefter du blot skal læne dig tilbage og vente på, at der kommer et svar retur til dig.

Få styr på reglerne inden du søger kompensation

Det er selvfølgelig vigtigt, at du som forbruger har sat dig lidt ind i de regler, der er for flykompensationer. Det er heldigvis ikke de sværeste regler at gennemskue, og du kan mange steder finde dem listet, så du nemt kan tilgå den kompensation, der udløses ved din situation.

Derudover kan du ofte indtaste din rejse hos de selskaber, der hjælper dig med at indkræve erstatning. Her kan man ofte automatisk finde ud af, om ens situation er berettiget til en kompensation eller ej.

Der kan være mange penge at hente

Mange flypassagerer bliver overrasket over, at der kan være mange tusinde kroner at hente i flykompensation. Det kan blive en relativt god forretning for dig, hvis ikke du kommer med dit fly. Omvendt er det naturligvis ærgerligt, da du uden tvivl havde nogle planer, som du hellere ville frem til i momentet.>

Skriv et svar