Spring til indhold

Gode tider for investering i Bitcoin

Gode tider for investering i Bitcoin

Regulativer lover mere end blot store afkast i fremtiden

Du har helt sikkert allerede hørt om de heldige, der for sjov købte eller modtog Bitcoins som betaling, og nu kan sælge med stor fortjeneste. Der har dog også været stor medieopmærksomhed og diskussion omkring Bitcoin og de andre kryptovaluater de seneste par år – særligt fordi kursudsvingene har været voldsomme. Op til 10 procent i løbet af en dag er set gennem Bitcoins 10-årige levetid.

De ustabile kurser og usikre investeringer kan dog snart blive fortid. Nye globale regulativer er netop under udvikling, og de skal sørge for at kurserne holder sig inden for en vis grænse. Samtidig har Facebooks nyhed om lancering af deres egen digitale møntfod Libra været med til at styrke troen på Bitcoin og Bitcoins kurstendens har været støt positiv siden da.

Når så stor en spiller som Facebook, med over 2,35 mia brugere på verdensplan, melder sig ind i udviklingen af alternative digitale valutaformer, vokser interessen og udbredelsen af kryptovaluta naturligt også.

Hvordan er det bedst at starte sin investering i Bitcoin?

Du kan vælge at investere i kryptovaluta ud fra forskellige strategier, som vi her vil give en kort introduktion til. Grundlæggende bør du ikke investere mere, end du kan tåle at miste – det er så at sige den helt grundlæggende regel ved investering. Omvendt skal du også have et beløb, der stort nok, så du kan starte ud med en ordentlig investeringssum.

Netop nu er det et godt tidspunkt at købe Bitcoin og andre større kryptovalutaer, for i øjeblikket vokser udbredelsen og brugen af de digitale valutaer, ligesom forventningerne til disse som investeringsobjekter også er stigende. Men hvordan investerer man rent praktisk i kryptovaluta?

Sådan investerer du i Bitcoin eller andre kryptovalutaer:

  • Invester selv gennem investeringsplatform:

Der findes et væld af online platforme, som specialiserer sig i investering i kryptovaluta. Her kan du selv træffe beslutning om køb og salg af Bitcoin, når kursudviklingen ser fordelagtig ud. Dette kræver at du løbende holder dig opdateret om kurser såvel som udviklingen inden for digital valuta. Hold dig opdateret på kryptovaluta-blogs og gør grundig research, inden du køber en specifik type kryptovaluta – så ved du hvad fremtidsudsigten for investering er.

  • Nem og automatisk investering med kryptorobot:

Er du ikke så meget til konstant at være “online-børsmægler”, kan du også vælge at investere gennem en af de populære kryptorobotter, som er investeringsrobotter, der er specialdesignet til at aflæse kursudviklingen og sælge og købe Bitcoin på fordelagtige tidspunkter.

Der findes mange brugervenlige investeringsplatforme og kryptorobotter, så lav lidt research og læs anmeldelser og brugerkommentarer, inden du går i gang. Du kan fx læse en Bitcoin Code anmeldelse på dansk her, som giver en god introduktion til, hvordan en kryptorobot fungerer, hvordan du kommer bedst i gang med at investere i de enkelte kryptovalutaer – og hvilken strategi du skal bruge for at få de bedste afkast!

>