Spring til indhold

Fra skrot til drømmebolig

nyt hus

Har du købt en bolig der står som et mindre håndværkertilbud, så kan du med regne med at der er nogle ting som skal ordnes før det stor snor lige.

Vi har samlet de vigtigste ting og med nødvendige for at få huset til at stå pænt.

Find noget godt og forhandl prisen i bund

Hvis man har fundet et hus med potentialet til, at blive den kommende drømme bolig, men står som håndværkertilbud så skal man tage højde for en del ting.

Det er nemlig her man skal være ekstra kritisk, du kan sammen med en boligadvokat finde et hus der måske ikke ligner meget, men kan blive til din drømme bolig.

Når boligen skal besigtiges, så kan man med fordel vurdere alle tingene der skal ordnes i boligen, hertil kan man så sørge for, at boligadvokaten kan forhandle prisen i bund.

Det essentielle

Før i tiden var det meget dyrere, at få ordnet forskellige ting i huset, det er dog med tiden blevet markant billigere.

I takt med at der er kommet markant større udbud, så er produkterne blevet væsentligt billigere. Ofte bliver huse solgt som håndværker tilbud, bl.a. fordi at tagene skal udskiftes.

Udskiftning af tage, er med årene også blevet markant billigere. Det er nemlig fordi, at man nu kan få flotte ståltagplader hvilket er markant billigere end hvis man skal ligge traditionelt tag.

Når man vælger ståltagplader, så får man også en væsentlig frihed. Man kan nemlig helt selv, sørger for hvilken farve man kunne tænke sig. Farvefriheden gør, at man nemt kan få sit hus til at skille sig ud i forhold til naboens, eller man kan få helt traditionelt rødlige farve.

Tjek døre og vinduer

Når der er styr på taget, så burde man altid få tjekket døre og vinduer. De kan nemlig være meget gamle og kræve en udskiftning.

Du kan ved at skifte vinduerne, helt selv vælge hvordan de skal se ud samt hvordan de skal åbne, du kan tilmed vælge støjisolerende vinduer hvis du har en bolig der er ud imod en vej.

Det kan også i høj grad hjælpe på varmeregningen. Det er nemlig ofte utætte vinduer samt døre som kan gøre, at varmeregningen stiger til vejr. Med utætte vinduer og døre, så fosser varmen nemlig lige så hurtigt ud som kulden kommer ind.

Hertil kan en gammel slidt dør, være et problem i forhold til tyve. Det er nemlig sådan, at ældre døre ikke har særlig meget sikkerhed i forhold til hvis man skulle være uheldig nok til, at tyvene fik en god ide om, at komme på besøg.

Med nyere døre, kan du få både få en dør der er varmeisoleret, samt den er sikret imod indbrud.

Dette er særligt en god ide i Danmark hvor vi har et af EU’s højeste antal indbrud pr. år.

Mal boligen

Når de ting er på plads, så er boligen tæt på at være klar. Det sidste der ofte kræves ved boligen, er nemlig blot at man får styr på væggene.

Ved en bolig der ikke står særlig flot, kan det typisk bedst betale sig, at man nedriver filten, hertil får spartlet hvis der er skader nogle steder på selve væggene.

Dernæst kan du få opsat ny filt og få malet væggene på ny.

Med disse trin, kan du ofte få en bolig som ligner skrot til at blive drømme boligen.>

Skriv et svar