Spring til indhold

Derfor bør du skjule din IP adresse og sådan gør du

SKJUL IP ADRESSE MED VPN

Vil du gerne have skjult din IP adresse og holde dig anonym på internettet? Så skal du læse den artikel færdig, for så vil du vide hvordan du skjuler din ip adresse og hvorfor du bør gøre det. Læs også gerne denne artikel som fortæller hvilke nye muligheder du får med en skjult ip adresse.

Derfor bør du skjule din ip adresse

Det er idag lettere end nogensinde før at hacke en computer, og alle der bare har en smule nørded forstand kan gøre det. Derfor bør du sørge for at skjule din ip adresse, da en synlig ip adresse gør det lettere for hackere, din internet udbydere og andre at følge din færden på internettet, og på den måde er du mere udsat.

Sådan skjuler du din ip adresse

Det er meget let at få skjult sin IP adresse og det kræver faktisk ingen teknisk viden at kunne gøre det. Du kan være fuldstændig grøn på computer markedet og stadig kunne gøre det hurtigt og simpelt, og når først du har gjort det én gang, så tager det ingen tid at gøre det igen.

Brug VPN til at skjule din IP adresse ved at købe en vpn tjeneste, for derefter at bruge deres software til at logge på deres servere. Og nu er du hermed logget på igennem deres servere hvilet betyder at du nu vil være fuldstændig anonym på internettet og det vil ligne at du er logget på i det land som den server du bruger er i.

vpn

Hvad er en VPN?

En VPN er en virtuel privat netværks tjeneste hvor du kan logge på igennem din egen internetforbindelse, og så bliver den trukket igennem denne VPN tjenestes servere. Det vil på den måde ligne at du befinder dig i et land hvor serveren står i. Det er let måde at forblive anonym på internettet og sikre at du ikke kan spores af hackere, reklamer og lignende. Du kan få en guide til eksempelvis at se tv 2 play i udlandet på med vpn eller hvordan du kan se amerikansk Netflix med denne VPN.

Konklusion

Det er vigtigt at holde sig så sikker på internettet som muligt og af overstående grunde så er en VPN et godt valg. Derfor bør du overveje om de 18 kroner om måneden ikke er helt iorden at betale for at kunne være sikker på nettet og få adgang til geografisk indhold både fra indland og udland.

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her

Skriv et svar