Spring til indhold

Tjen penge ved at spare penge. Gode råd til lejeren.

aaa

aaa

Er du lejer? Så er der en masse penge og spare, hvis du ikke lader dig snyde af din udlejer. Der er særligt to poster, som kan koste lejeren dyrt. Lejeren skal spørge sig selv; betaler jeg for meget i husleje? Lejeren skal ligeledes spørge sig selv ved udflytning; har jeg fået nok af mit depositum tilbage?

Husleje og depositum er to poster, som hurtigt kan koste lejeren dyrt. Dette skyldes bla, at det kan virke svært for mange, hvad der hoved og hale i det hele. For, hvordan skulle man egentlig vide, om der bliver trukket for meget af ens depositum. Hvordan finder man ud af, om ens husleje er for høj, og finder man ud af, at man betaler for meget i husleje eller ikke har fået nok tilbage i depositum, hvad gør man så? Umiddelbart nogle svære spørgsmål, men det behøver faktisk ikke at være svært. DIGURA hjælper gratis folk med problemer som disse. Her betaler man kun, hvis de vinder sagen for en. Altså helt og aldeles risikofrit.

Depositum – Hvad skal man være opmærksom på

Der er en række ting, som du skal være opmærksom på ved depositum, som lejer. Her nogle af dem kort blive berørt, men det anbefales at læse 5 råd om depositum, hvor dele bliver gennemgået mere i dybden.

Det er vigtigt, at du som lejer ikke betaler, før kontrakten er underskrevet af begge parter. Dette skyldes, at der reelt først er en aftale, når begge parter har underskrevet kontrakten. Desuden er det vigtigt, at du er opmærksom på, at du ikke betaler mere end det maksimale beløb. Dette vil maksimalt være tilsvarende 7 måneders husleje. Heraf vil 3 af månederne være forudbetalt husleje – disse skal altså gå til husleje. Er der overskydende depositum, som der i de fleste tilfælde vil være, så skal dette beløb tilbagebetales inden for 1-1,5 måned. Et sidste godt råd, som er meget simpelt, er at behandle lejemålet ordentligt. Desto mindre vedligeholdelse (https://digura.dk/indlaeg-om-vedligeholdelse/), desto flere penge tilbage.

Betaler jeg for meget i leje? Beregn husleje

Dette er et spørgsmål, som er svært at besvare. I hvert fald for det utrænede øje. Her anbefales det, at bruge denne husleje beregner fra DIGURA.

Den går ind og giver dig et svar ganske hurtigt på, om du betaler for meget i leje. DIGURA kan herefter også hjælpe dig med, at føre sagen, hvis du skulle betale for meget i leje. De vurderer og fører din sag gratis. Du skal kun betale, hvis de vinder dig penge, og dette er kun 25% af din besparelse/vundne beløb. Der er altså ikke den store grund til at gøre brug af andre juridiske sider. DIGURA kan tage det hele vejen fra A til Å.

>

Skriv et svar