Spring til indhold

Studerende på boligjagt?

investering i ejendomme med reinvest24

De fleste studerende skal på et tidspunkt, ud på boligjagten. Hvis man søger bolig inde i byen og især hovedstaden, så finder man hurtigt ud af, at det kan være noget af en stor mission, at skulle finde en god bolig.

Vi har samlet fordelene ved de forskellige lejetyper, samt fordelene når der skal møbleres.

Studerende der skal leje?

Når det kommer til en studerende der er på jagt efter en ny bolig, så kan det være meget besværligt. Boligerne inde i byen er i meget høj kurs, det har betydet at priserne også er blevet presset helt i tops.

Når du er er ung studerende, kan du leje på tre forskellige måder, du kan enten leje et værelse, hus Eller man kan bruge den billige løsning som er at leje et værelse.

Leje af hus

Leje af hus er uden tvivl den dyreste løsning af de tre leje muligheder, det er dog også det valg som har det største antal kvadratmeter.

Når man lejer et hus, så får man typisk også en have som følger med. Haven og pladsen gør huse meget eftertragtet hos familier, derfor kan det også være sværere, at få de gode huse.

Hvis man er ung studerende, gerne vil slippe for naboer samt have et bofællesskab, så kan man med fordel overveje et hus. Du kan nemlig tage dine bedste kammerater under armen, hertil kan i fælles leje huset.

På den måde kan i være sikre på, at der er tilstrækkelig plads til at alle kan være der. Hertil kan i også være sikre på, at i hverken bliver generet af naboen eller underboen.

Hvis man har andre som også er interesseret i et fælles hus, så kan der være mange penge at spare ved, at gøre det på den måde.

Leje af lejlighed

En billigere løsning er en lejlighed. Når du er klar til at flytte hjemme fra, så er det mest hyppige at gøre nemlig at leje en lejlighed. Selv om lejlighed typisk er markant billigere end at leje et hus, så er det inde i centrum fortsat meget dyrt.

Hvis man værdsætter personlig tid, hertil gerne vil bo alene, så kan man med fordel finde en etværelses lejlighed i stedet, så skal man bare finde en bolig til leje.

Hvis du til gengæld ikke syntes budgettet rækker til en hel husleje, eller du måske bare gerne vil have et fællesskab derhjemme, så kan du med fordel finde en lejlighed med flere værelser, så kan du nemlig leje værelserne ud.

Lej et værelse

Hvis du ikke syntes du kan få budgettet til at løbe rundt, eller du måske blot vil have mere til rådighed om måneden, så kan du leje et værelse.

Når du lejer et værelse, kan du med fordel spare mange penge i forhold til hvis du skal leje en hel lejlighed eller et helt hus.

Hertil bliver du også helt automatisk en del af et fællesskab når du vælger, at leje et værelse hvor der allerede bor en eller flere.

Køb det rigtige elektronik, første gang!

Når du først har fået styr på boligsituationen, så kan du med fordel lede efter de bedste møbler hertil de optimale elektroniske produkter.

Når du er studerende, så er det vigtigt du rammer rigtigt første gang. Det er en dyr fornøjelse, hvis tingene skal skiftes ud kort efter køb.

Når du skal vælge elektroniske produkter, om det er den næste computer eller højtaler, så er det vigtigt du bruger en hjemmeside, som arbejder med test af elektronik.

Når du bruger en side som tester produkterne, så kan du med fordel vælge de produkter som er blevet vurderet bedst samt har længst holdbarhed.>

Skriv et svar