Spring til indhold

Sådan sparer du penge med rabatkoder og bonusser på nettet

woman-1169324_960_720

Der findes mange måder at spare penge på, men én af de mest oplagte måder overses ofte. Når du handler i webshops på nettet, har du måske lagt mærke til, at der ofte er et felt på betalingssiden som hedder rabatkode, kuponkode eller noget tilsvarende. Feltet indikerer at webshoppen tilbyder en eller anden form for rabat eller bonus, så det handler bare om at finde og indtaste den rette kode. En anden form for rabat, mange webshops tilbyder, er velkomstbonus. En velkomstbonus opnås, når du tilmelder dig et abonnement eller en service. Der er mange penge at spare, hvis du kigger dig for, og hvem vil ikke gerne spare lidt penge.

woman-1169324_960_720

Hvad er rabatkoder og velkomstbonus?

En rabatkode består som oftest af en kombination af tal og bogstaver. Ved at indtaste rabatkoden i webshoppen, opnår du en eller anden for form rabat på din ordre. Det kan være en rabatsats, der bliver fratrukket dit samlede varekøb, eller en rabat der fratrækkes et køb over et vist beløb. Rabatten kan også bestå i fri fragt, en gave eller et fast beløb fratrukket ordren. En velkomstbonus er en gratis gave som nye brugere af et program eller en internettjeneste i nogle tilfælde tilbydes. Som eksempel kan nævnes at et website som Danskespil.dk tilbyder en velkomstbonus på 500 kr., og i øjeblikket får du en 100% velkomstbonus på Pokerstars.dk, når du opretter dig. En anden meget brugt rabattype er henvisningsbonus. Den type bonus opnås, når man henviser venner og bekendte til at tilmelde sig en bestemt service eller en tjeneste. Et eksempel er backupservicen Onlime.dk, der tilbyder 5% rabat på dit abonnement, for hver ny kunde du henviser til dem. Det er meget forskelligt, hvad de enkelte webshops tilbyder, og det er langt fra alle webshop der giver rabat, men det er værd at kigge sig for.

Hvordan bruger man rabatkoder?

En rabatkode indtastes typisk på den side, hvor du kan se din indkøbskurv, eller på selve betalingssiden på webshoppen. Det er forskelligt hvad butikkerne kalder feltet hvor koden skal indtastes, men det mest almindelige er rabatkode, kuponkode, couponcode, indløs kode og lignende. Det er meget vigtigt at du indtaster rabatkoden (og at du sikrer dig at rabatten er fratrukket) inden du betaler. En velkomstbonus tildeles automatisk din konto, når du tilmelder dig programmet, der reklamerer med bonus, og den kan som regel ses straks efter din tilmelding.

Hvor finder man rabatkoder?

Den mest oplagte mulighed for at finde rabatkoder er, at søge på Google efter firmanavnet, du vil handle hos og tilføje rabatkode til søgningen. Hvis du f.eks. vil se, om der findes en rabatkode til Zalando, så skal du blot indtaste Zalando+rabatkode i Google søgefeltet. Det tager kun få sekunder at søge, men ofte kan du spare mange penge på dit køb, så det er bestemt værd at prøve. Hvis du leder efter et bestemt produkt eller brand, kan du også lave en søgning på det. Udover den almindelige internetsøgning findes der også en del hjemmesider på nettet, der har specialiseret sig i at finde rabatkoder til deres besøgende. Alle disse websider tjener penge på at henvise kunder til de enkelte webshops, men hvis du kan opnå en god rabat på dit køb, så har både du og rabatkodesiden opnået noget. En af de mere kendte rabatkodesider drives af EkstraBladet, som oplyser at de samarbejder med mere end 200 forskellige webshops. En anden stor rabatkodeside er Jyllands-Posten rabatkoder, hvor der ligeledes findes hundredvis forskellige rabatkoder, som er lige til at benytte.

Der er sport i at finde de bedste priser

Når først du er begyndt at gå på rabatkode- og bonusjagt, så kan der godt gå sport i ikke at betale fuld pris for en vare. Det er selvfølgelig ikke hver gang, du kan være heldig at finde en rabatkode, men i mange tilfælde er det muligt. Jeg håber du finder nogle gode rabatkoder, næste gang du går på onlineshopping, og hvis du er interesseret i at få flere tips til at spare penge, så klik dig videre til vores store Spar penge-kategori her på siden.>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her

Skriv et svar