Spring til indhold

Hvornår kan det være en god forretning at blive forsinket på rejsen?

Har du til tider bekymret dig om at lande i en lufthavn mange timer for sent uden bagage og uden et sted at sove? Så er der hjælp at hente. Herunder vil du finde et par gode råd til, hvordan du kan få mest muligt ud af din ellers forsinkede rejse. Læs med videre, hvis du gerne vil lære mere om reglerne, der skal opfyldes, for at du kan få din retmæssige kompensation for din rejse.

Ved du allerede nu, at du skal ansøge om kompensation, så klik her allerede i dag.

Kompensation for et forsinket fly

Alt afhængig af hvor lang din rejse er, og igennem hvilke lande du har rejst i, får du en tilsvarende kompensation. Som tommelfingerregel kan du kræve en erstatning for dit forsinkede fly, hvis denne er mere end 3 timer forsinket. Her vil du få en del af din flybillet i kompensation.

Skulle du havne i en situation, hvor du har mistet din bagage på grund af et forsinket fly, der har været forsinket i mindre end 3 timer, har du hermed ret til at kræve erstatning for din bagage. Har du en rejseforsikring, vil der stå på denne, hvor meget du kan få i erstatning for din bagage. Hermed har du mulighed for at købe nyt tøj og andre nødvendigheder ind, når du lander på destinationen, og så længe du beholder dokumentationen for dine indkøb, så betaler forsikringen dette.

Få din kost og logi dækket af dit flyselskab

Er det nødvendigt at finde hotel samt mad under dit ophold som følge af et forsinket fly, vil dette naturligvis også blive dækket af dit flyselskab. Sørg altid for at holde tæt kontakt med både din forsikring og flyselskab, så du kan høre hvad dine muligheder er i en sådan situation.

Mulighederne for kost og logi varierer alt efter omstændighederne, så sørg altid for, at flyselskabet har alle dine oplysninger korrekte. Herunder er det en god idé at høre om dine muligheder for transport til og fra lufthavn, såfremt du har retten til et hotel. Mange glemmer at forhøre sig om deres rettigheder, når det gælder forsinkede fly, og derfor anbefaler vi, at du har helt styr på dine rejseoplysninger, inden du tager afsted på din rejse.

Komplicerede erstatningsregler fra dit flyselskab? Der er hjælp at hente

Erstatningsregler for forsinkede fly varierer fra flyselskab til flyselskab. Sidder du derfor, når din rejse er veloverstået, og skal søge om kompensation, så foreslår vi, at du leder på nettet efter dygtige fagfolk, der hjælpe dig med at få dine retmæssige penge tilbage. Reglerne kan variere og være komplicerede, og derfor findes der i dag services såsom Flypenge, hvor du får fagfolk til at arbejde på en kommisionsløsning.>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her

Skriv et svar