Spring til indhold

Få flere besøgende på din blog med disse 29 tips

Jeg har lavet en del blogs igennem tiden, og i starten har det altid været for sjov, og jeg har ikke tænkt over hvor mange der rent faktisk læste mine blogs, men efter jeg begyndte at se at jeg kunne tjene penge på at blogge, så begyndte jeg også at interessere mig for hvordan jeg kunne få flere besøgende på min blog. . Så derfor har jeg valgt at lave denne artikel, om hvordan man får flere besøgende på sin blog, for at hjælpe andre som står i min situation og gerne vil have mere trafik på deres hjemmeside.

Mange af os har prøvet, at vi har haft en smule trafik på vores blogs, og pludseligt så stopper de med at komme, eller så kommer der simpelthen bare ikke flere besøgende. ’’Hvad gjorde jeg forkert?’’ Det kan ske i starten, midten eller slutningen af en blogs liv, men kan man undgå det, og i stedet begynde at få mere besøgende hele tiden?

Hvis du lige er begyndt at blogge, eller har bloggede igennem længere tid, så har du oplevet dette problem. Og du har næsten med garanti også spurgt dig selv om ’’Hvordan kan jeg få flere besøgende på min blog?’’

Få Danmarks letteste regnskabsprogram Gratis!

Opret en konto hos Billy.dk

For at svare på dette spørgsmål, så har jeg lavet en meget simpel liste. Men inden da, så syntes jeg lige at jeg vil gennemgå, hvad motiverne er for at få flere besøgende på sin blog.

Hvorfor vil du gerne have flere besøgende?

Nå, men du har altså en blog, og vil gerne have flere besøgende?

For det første, så skal du finde ud af hvad dit motiv er.  Er det for at hjælpe folk? Er det fordi du vil gøre en forskel? Eller er det fordi du vil blive kendt?

Hvis det er den sidste, så kan du lige så godt stoppe med at blogge. Hvis du blogger fordi du gerne selv vil have noget ud af det, så er det sandsynligvis årsagen til hvorfor din blog ikke får særligt mange besøgende.

Folk vil gerne have at du skal tale om dem, og ikke dig selv.

Det er helt i orden at skrive om sine egne personlige erfaringer, og dele hvad du har lært fra dit eget perspektiv, men pas på at du ikke gør dig selv til en eller anden blogger rock stjerne. Forsøg i stedet at være en ressource som hjælper andre.

Det ironiske er faktisk, at hvis du gør det, så ender du med selv at blive en stjerne.

Så hvis du gerne vil have flere besøgende på din blog, så fokusere ikke på trafikken, men fokuser på at hjælpe de besøgende i stedet.

Læs også: Sådan tjener bloggere penge og så meget tjener disse 13 bloggere.

20 hurtige tips til at få flere besøgende på din blog

Her er nogle ideer til hvordan du får flere besøgende på din blog.

 1. Skriv brugbare kommentarer på andres blogs, og link til din egen blog.
 2. Skriv kortere blogindlæg som er let læselige.
 3. Skriv konsekvent på din blog.
 4. Skriv mindre blogindlæg og lav bedre og mere indholdsrige blogindlæg
 5. Vær hjælpsom for andre.
 6. Organiser dine blogindlæg med gode overskrifter.
 7. Link ud til andre hjemmesider, som også hjælper folk.
 8. Del dit indhold på facebook og bed dine venner om at dele det også.
 9. Skriv indhold, som folk rent faktisk gerne vil linke til.
 10. Sørg for at stille spørgsmål i dine blogindlæg.
 11. Vær sjov.
 12. Væg klog.
 13. Spørg andre bloggere om de kunne have interesse i at bytte links.
 14. Skriv attraktive blogindlæg.
 15. Optimer din blog til søgemaskinen
 16. Skriv fantastisk godt indhold.
 17. Skriv gæsteblogindlæg på andres blogs.
 18. Fortæl historier i dine blogindlæg.
 19. Skriv lange blogindlæg på minimum 1500 ord.
 20. Hav tålmodighed. Der går lang tid før google begynder at stole på din blog.

Enhver seriøs blogger vil på et tidspunkt ramme et plateau og har brug for hjælp til at vokse yderligere.

Dette sker for os alle sammen. Og der er intet i vejen for at få hjælp.

Få Danmarks letteste regnskabsprogram Gratis!

Opret en konto hos Billy.dk

Læs også: 101 kreative ideer til blogindlæg

9 effektive tips til at få flere besøgende på din blog.

Har du nogensinde tænkt over, hvordan du finder tiden til at skrive på din blog?

Hvis du blogger i din fritid, så kan det være nærmest umuligt at finde nok til at skrive blogindlæg hver dag. Du kæmper allerede med at publicere blogindlæg hver dag i ugen, og nogle gange kan du ikke engang lykkes med det. Du vil gerne arbejde hårdt med at lave SEO (søgemaskine optimering), facebook følgere og dit forhold til de andre populære bloggere, men du skal også have tid til dit job, dine venner, familie og alt det ansvar du har i hverdagen.

Men du tænker også: Skal jeg bare forsætte, og gøre det bedste jeg kan?

Eller er der en strategi, som man kan bruge, for at det ikke kræver alt sin fritid, men hvor man stadig får en masse glade besøgende, som gerne vil komme igen og igen på sin blog?

Jeg begyndte selv at undersøge svarene til de spørgsmål, og efter at jeg læste utallige guides fra kendte bloggere med mange besøgende, og undersøge googles retningslinjer, så tror jeg på at jeg har fundet svaret på hvordan man får flere besøgende på sin blog.

Det viser sig at svaret faktisk ikke er at gøre mere. Det er at gøre mindre.

Lad mig forklare.

1: Hvor mange blogindlæg skal man skrive op om ugen?

Hvem har sagt at du skal lave et nyt blogindlæg hver eneste dag?

Ingen så hvidt jeg kan se. Det er bare noget som alle gør, så de fleste af os antager at det er den eneste måde man kan gøre det på.

Men det er det ikke.

Hvis du har problemer med at finde tiden til at skrive så mange blogindlæg, så er der intet i vejen med at skære ned på antallet af blogindlæg som bliver lagt op på din blog hver uge. Dine læsere bliver måske endda taknemmelige. De fleste folk har så meget at læse, at de ikke har tid til at følge med i alle dine blogindlæg, og de får det nærmet dårligt over at de ikke kan følge med. Ved at skære ned, så gør du det lettere for dem at følge dig.

Så hvor mange blogindlæg skal du lægge op på din blog?

Der er ikke et præcist antal, for hvad der er bedst, men her er et forslag: Start med et enkelt virkelig godt blogindlæg om ugen, og hvis du har tid så arbejd dig op.

Nøgleordet her er ’’godt’’. Et enkelt virkeligt godt blogindlæg, som er virkeligt gennemtænkt, kan få langt flere links og besøgende, end 100 blogindlæg som er skrevet hurtigt. Nogle forfattere skriver hurtigere end andre, men normalt hvis du bruger mindre end 2 timer på dine blogindlæg, så går det for hurtigt. Skær ned på antallet af blogindlæg og fokuser på kvaliteten.

Ved dette råd alene, så vil man ofte fordoble eller tredoble antallet af besøgende på sin blog. Men det gør også noget andet. Det giver dig mere tid fri til markedsføring.

Få Danmarks letteste regnskabsprogram Gratis!

Opret en konto hos Billy.dk

2: Skriv et blogindlæg om måneden på populære blogs

Som du sikkert har set, så er der flere hundrede strategier til at markedsføre sin blog. I den ideelle verden, så ville du bruge dem alle sammen, og så ville du få utallige kanaler med trafik til din blog.

Men der er bare et problem: Du lever ikke i den ideelle verden. Og det gør jeg heller ikke.

Hvis du arbejder på din blog på fuldtid, med en masse medarbejdere som skulle hjælpe dig, så ville du stadig ikke kunne gøre det hele.

Så lad være at prøve. Fokuser i stedet på en strategi, og bliv virkelig god til det.

Mit råd: Start med at gæsteblogge.

Her er hvorfor: Nærmest alle strategier for at få flere besøgende på din blog, kræver at du har forbindelser.

For at få SEO til at virke, så skal du få links fra store og troværdige sider, da det også giver din blog mere værdi i Googles øjne.

Hvis du kan skrive bare et enkelt gæsteblogindlæg om måneden på populære blogs, så vil du i slutningen af året have 12 forbindelser til meget populære blogs, som kan hjælpe dig med at få din blog til at vokse. Det kommer ikke til at give dig 100.000 følgere helt af sig selv, men det vil give dig et godt grundlag, som du kan bygge videre på.

3: Begynd at lave flere blogindlæg om ugen og mere markedsføring

Når du er begyndt at få nogle resultater, så vil du begynde at finde det langt lettere at få mere ud af dit arbejde.

Alle er mere motiverede til at arbejde på noget, som allerede virker. Hvis du får skrevet et gæsteblogindlæg på en stor blog, og få et par hundrede ekstra følere, så kræver det ikke så meget hårdt arbejde, når du skal i gang med dit næste blogindlæg. Du vil faktisk glæde dig til at lave de kommende blogindlæg, fordi nu begynder du faktisk at se et udbytte, og du vil sandsynligvis også begynde at kunne tjen nogle penge på din blog med den mængde trafik du begynder at få.

Relaterede indlæg: 21 effektive måder at tjene penge på din blog

Du begynder også fået de forbindelser som du har brug for, for at begynde på andre strategier for at få flere besøgende og mere trafik på din blog. Det kunne eksempelvis være:

 • Læg et særligt stykke indhold op på din blog, såsom en gratis report eller video, og brug dine forbindelser i form af andre blogs til at links til dit indhold.
 • Opbyg et følge på facebook og instagram, som du kan bruge til at hjælpe med at markedsføre dine blogindlæg, og på den måde strategisk få et blogindlæg til at gå viralt og sprede sig.
 • Vælg et par søgeord som får mange tusinder af søgninger hver eneste måned, og brug din forbindelse til de andre blogs til at få troværdige links.

Ingen af disse strategier er nye. Alle som har bloggede i længere tid, drømmer sandsynligvis om at tiltrække links, få flere følgere på de sociale medier og at komme på side et på google.

Forskellen er bare at du rent faktisk har mulighed for at gøre det.

Hvis du skære ned på antallet af blogindlæg, vil give dig mere tid til at arbejde på markedsføring og gæsteblogindlæg, og skaffe dig nogle forbindelser som du kan bruge til at hjælpe dig med at komme frem i blogverdenen.

Det er et meget simpelt system, men det kommer til at give dig alt hvad du skal bruge, mens du investere din tid mere fornuftigt.

Er det et perfekt system?

Nej.

Det har faktisk et mindre problem:

Få Danmarks letteste regnskabsprogram Gratis!

Opret en konto hos Billy.dk

4: Er det ikke svært at få et gæsteblogindlæg på en populær blog?

Jo det kan det godt være.

Med et publikum som muligvis er på hundrede tusinde besøgende, så er de populære bloggere ofte meget påpasselige med hvad for noget indhold de lægger op på deres blog. De har ofte også ret mange frivillige som laver blogindlæg, så konkurrencen kan være ret hård.

Men det er altså ikke umuligt. Der er mange nye bloggere som det lykkes for, så hvorfor skulle du ikke også kunne få succes med det? Prøv at skriv til en masse forskellige og populære blogs, og ros dem for deres indhold, og fortæl at du interessered dig for det samme emne, og gerne vil skrive et gæsteblogindlæg på deres blog, hvor du går i dybden med et emne som deres læsere vil få gavn af. Så skal det nok lykkes dig at få succes med det.

Tip 5: Planlæg dine blogindlæg

Nu hvor du ikke føler dig forpligtet til at skrive blogindlæg hver eneste dag, og du er begyndt at lave et blogindlæg hver eneste uge, som du lægger op på din blog, så har du også fået mere fritid. Den tid som du har fået frigivet kan du bruge på at skrive et ekstra blogindlæg hver uge. Igen så skal dette blogindlæg være af høj kvalitet, så du virkeligt kan hjælpe dine læsere med at få svar på deres spørgsmål. Men i stedet for at lægge det op på bloggen, når du er færdig med at skrive det, så skal du planlæg dit blogindlæg ud i fremtiden.

Jeg skriver gerne to blogindlæg om ugen, og planlægger blogindlæg nummer to en uge frem. Det betyder at jeg eksempelvis efter 4 uger har skrevet blogindlæg som er planlagt 4 uger ud i fremtiden og det frigør tid til hvis jeg ønsker at tage på 4 ugers ferie. På den måde kan du hele tiden komme længere frem med dine blogindlæg og giver dig mere ro i sindet, men også sørge for at du får en mere passiv indkomst på din blog.

Tip 6: Lav en e-mail liste eller et nyhedsbrev

Spørg selv de mest succesfulde bloggere, hvilke top kilder de har til trafik på deres blogs, og så vil de fortælle dig at en e-mail liste er i top 3.

E-mail er en virkeligt god kilde til at generere en masse besøgende, hvilket også er årsagen til at de fleste bloggere bruger en e-mail liste på deres blogs. Årsagen er også ret simpel: Din e-mail liste vil hele tiden forsætte med at vokse, og meget sjældent minskes. Og modsat de andre besøgende på din blog, så kan du faktisk få deres e-mail i din database og det betyder også at du altid kan komme i kontakt med dem, når du eksempelvis skriver et blogindlæg eller lignende.

Hvis du ikke har lavet en e-mail liste endnu, så begynd i dag. Jeg bruger mailchimp på mine blogs, og jeg har lavet en pop up som kommer op på siden. Når du har lavet en e-mail liste, så kan du tiltrække dine besøgende igen og igen, hver eneste gang du har lavet et nyt blogindlæg.

Tip 7: Skriv flere blogindlæg

Hvis du virkeligt gerne vil have flere besøgende på din blog, så er der et enkelt råd som er det mest effektive af dem alle. Skriv flere blogindlæg på din blog. Hvis du har utroligt meget fritid, eller måske endda lever af din blog, så kan du virkeligt booste antallet af dine besøgende på din blog ved at skrive flere artikler af høj kvalitet og helst på mellem 1500 og 2000 ord i hver artikel. En undersøgelse fra Hubspot har vist at virksomheder og blogs som publicere 16+ blogindlæg om måneden, får 3,5 gange så meget trafik og 4,5 gange så mange kundehenvendelser end dem som publicerer 0 til 5 blogindlæg om måneden.

Bloggeren Neil Patel har også oplyst at hans månedlige besøgstal gik fra 46.134 besøgende til 59.787 besøgende fordi han øgede hans publicerede blogindlæg fra 1 artikel til 2 artikler om ugen.

Uanset hvilken niche du har, så har undersøgelser vist at hvis du publicere mere indhold, så vil det altid lede til flere besøgende til dig. Hvis du laver ét godt blogindlæg om ugen i dag, så prøv at gå til to eller flere kvalitets artikler om ugen, og så vil du se en betydelig stigning i antallet af besøgende på din blog.

Få Danmarks letteste regnskabsprogram Gratis!

Opret en konto hos Billy.dk

Tip 8: Skriv længere indhold

Undersøgelser har vist at Google og andre søgemaskiner bedre kan lide længere og mere dybdegående indhold. En undersøgelse af Buzzsumo og Moz som har analyserede over 1 million artikler på nettet, har fundet ud af at artikler med mellem 3000 og 10.000 ord får dobbelt så mange delinger og tre gange så mange links, end indhold som har mindre end 1000 ord får.

I Neil Patels artikel, som jeg nævnte længere oppe, så fortæller han også hvorfor hans blogs får så meget trafik. Det er nemlig fordi at han skriver nogle artikler, som virkeligt går i dybden med det emne som han skriver om. Den gennemsnitlige artikel på hans blog ligger imellem 4000 til 8000 ord, og resultatet af det, er at han ligger højt på google med nogle lange søgeord, hvilket leder til en utrolig stor mængde trafik på den lange bane.
Det er vigtigt at nævne at konkurrencen på hans søgeord også er en del større, og at man i Danmark, sandsynligvis kunne nøjes med en smule mindre artikler, afhængig af om ens søgeord er virkeligt konkurrence præget.

Tip 9: Gør din hjemmeside hurtigere

En Undersøgelse har vist at med kun 1 sekunds forsinkelse på en hjemmeside, hvor den skal loade inden at man kan se indholdet, så mister man 7 % af sine konverteringer. Udover det, så viste den faktisk også at man mister 40 % af de besøgende, hvis det tager længere end 3 sekunder at loade siden. Du mister altså næsten halvdelen af dine potentielle besøgende, hvis du har en langsom hjemmeside eller blog! Derfor bør du gøre din hjemmeside hurtigere, hvis du har en langsom hjemmeside, for at sikr at du får alle dine potentielle besøgende på din blog.

Mange glemmer nemlig at ændre størrelsen på deres billeder på deres blogs, hvilket ofte kan sløve din hjemmeside utroligt meget, og gøre den betydeligt langsommere. Det behøver faktisk ikke at tage særligt lang tid at gøre din hjemmeside dobbelt så hurtig. Derudover så bør du på din forside også indstille den til at have maksimalt 8 indlæg, så den ikke skal bruge tid på at hente dine seneste 30 blogindlæg hver gang folk kommer ind på din hjemmeside.

Hvis du vil have en hurtigere hjemmeside, så kan du få en langt hurtigere hjemmeside på 15 minutter med denne guide.

Tjen penge på dine besøgende

Når du begynder at opleve en større vækst i besøgstallet, så er det på tide at du udnytter de ekstra besøgende. Det kan du gøre på flere måder, men en af de bedste måder at gøre det på, er ved at tjene penge på dem. Og hvordan tjener du så penge på dem? Ved at placere relevante reklamer, som hjælper de besøgende med at træffe en købsbeslutning.

Det største affiliate netværk i Danmark er Partner-ads.

Prøv selv at tjene penge igennem Partner-ads. Opret en konto på under 2 minutter ved at klikke her.

Konklusion

Hvis man gerne vil have succes med sin blog, og man gerne vil have et publikum som rent faktisk besøger sin blog, så man ikke er den eneste der læser sin egen blog, så bør man arbejde på at få flere besøgende på sin blog.

Når du har været i gang med disse 9 trin, og du begynder at få flere besøgende på din blog, så vil du hurtigt finde ud af at det bliver langt sjovere at skrive nye blogindlæg på din blog, da du rent faktisk føler at du gør en forskel for dine læsere, og hjælper dem med at besvare deres spørgsmål. Jeg har selv fulgt disse 9 tips til at få flere besøgende på min blog, og jeg gør det faktisk på dem alle sammen. Og det har langt mere end fordoblet mit antal af besøgende. Kom i gang allerede i dag. Du kommer ikke til at fortryde det.

Få Danmarks letteste regnskabsprogram Gratis!

Opret en konto hos Billy.dk