Spring til indhold

8 tips – Sådan køber du en ny bil

Sådan køber du en ny bil 8 tips

Når du skal købe en ny bil, så er det lidt som at være med i et tv program i fjernsynet. Hvis du vælger den rette dør, så vinder du en præmie. Nemlig en god aftale på en god bil. Vælger du den forkerte dør, så taber du pengene og får en dårlig oplevelse. Det har dog aldrig været lettere at navigere rundt i købsprocessen til et bilkøb, takket være det kære internet.

Inden vi går ind i detaljer, så er her et overblik over hvad du skal gøre når du køber en ny bil.

  1. Lav et budget. Beslut dig for hvor meget du vil bruge, hvad dine månedlige betalinger skal være og hvordan du finansiere din nye bil. Det er ikke altid at banken vil støtte dig i dit bilkøb, men der findes mange lånevirksomheder som kan hjælpe dig. Læs mere og lån penge på Ecomia.
  2. Vælg den rette bil. Få indskrænket feltet af biler, og vælg kun de bedste modeller som kan løse alle dine behov.
  3. Find ud af hvad ejerafgiften er. Det koster penge at eje en bil, så dette er fornuftigt at vide inden du køber, så du ikke bliver overrasket.
  4. testkør din bil. Du bør altid testkøre din bil, for at finde ud af om du sidder ordentligt i bilen, om den ligger godt på vejen, om der er fejl og mangler og alle de typiske ting man kigger efter.
  5. lokaliser din bil. På nettet kan du finde bilforhandlere over hele landet, og det kan nogle gange godt betale sig at køre lidt efter en ny bil.
  6. find den rette pris. Brug nogle prisguides og se hvad andre betaler for biler som dem du har kig på. Du skal ikke betale for meget for bilen.
  7. Byt din gamlebil med. Hvis du bytter din gamle bil med i handlen, så sørg for at få så meget for den som muligt. Det er ikke altid at forhandlerne vil give dig særligt meget for en gammel bil, men få den højeste pris overhoved muligt for din bil.
  8. skriv under på aftalen. Kig købsaftalen igennem og skriv under på aftalen.

Med disse råd, så kan du komme i gang med din nye bil. Lav os lige gennemgå nogle af disse råd:

Lav dit budget

Start med at finde ud af hvad du gerne vil betale for din nye bil, og find ud af om du vil tage et lån, betale kontant eller lease din nye bil. Hvis du betaler med kontanter, så gør du budgettet meget simpelt, men du bør ikke bruge hele din opsparing. Husk også at du skal betale for at få omregistrerede bilen og forsikret den.

Vælg den rette bil

Nu begynder det at blive sjovt. Nu skal du nemlig vælge den rette bil for dig. Tænk på hvad du skal bruge bilen til i de næste år frem. Hvis du har en familie, så skal der være plads til alle sammen, også selvom børnene vokser. Hvis sikkerheden er vigtigst, så tjek ud på FDM, omkring de scores de har fået i sikkerhedstesten.

Nu er du klar til at handle. Få lavet en salgsaftale og skriv under.>

Skriv et svar