Spring til indhold

4 gennemtestede måder som alle kan bruge til at få flere penge mellem hænderne

21 måder at tjene penge på din hjemmeside (eller Blog)

Pantsæt dine ting midlertidigt

Det er for nyligt blevet muligt at pantsætte dine ting igen i Danmark. Det har i mange år ikke været muligt, men det er det nu. Har kan du få et overblik over de pantelåner der er i Danmark, samt læse mere om konceptet.

Pant er ligesom lån mod sikkerhed. Ligesom en bank tager sikkerhed i et hus eller bil når de låner dig penge, så tager en pantelåner sikkerhed i en genstand du har.

I praksis fungerer det ved at du indleverer dine ting til pantelåneren i butikken, de laver en vurdering og tilbud til dig. Hvis du siger ja til tilbuddet så udbetaler de det aftalte beløb. Du kan så købe det tilbagenår du er klar, til et lidt højere pris. På pantelånere.dk siden, kan du læse mere om hvor meget det koster.

Spar penge på lån – vælg den billige løsning

Der er rigtig mange valgmuligheder når det kommer til lån, faktisk langt over 100 låneudbydere her i Danmark. Du har sikkert et eller flere lån allerede – til dit hus eller lejlighed, til din bil, eller bare et almindeligt forbrugslån. Hver anden dansker har faktisk mindst et lån.

De mange lån er ikke ens, der er både forskel på lånestørrelse, løbetid og særligt også renten. Renten afgør hvor dyrt dit lån er. Når du sammenligner lån, er det vigtigt du kigger på ÅOP, som står for årlige omkostninger i procent.

Hvis du står i RKI, har du langt de fleste steder ikke muligheder for at låne penge. Hvis du står i RKI er det nok endnu vigtigere at du bruger de billige lån, således gælden ikke vokser yderligere til uoverskuelig størrelse. Her kan du se dine muligheder for RKI ingen hindring samt finde det billigste alternativ.

Sælg dine ting online

Penge bruger vi på at købe ting, så du kan ligeledes få ekstra penge ved at sælge dine ting igen. Efterhånden er der utrolig mange hjemmesider som gør det muligt at sælge dine ting. Den bedste måde at sælge dine ting på, er at

  • Sørg for at din genstand bliver bredt eksponeret. Så mange som muligt skal se din genstand, det øger sandsynligheden for at du får den solgt. Lav derfor en annonce tekst, og læg den op på alle de forskellige brugt salgs sider. De største sider er DBA, GulogGratis og Facebook. For tøj er det også en god ide at bruge trendsales og Tradono.
  • Sæt prisen rigtigt. Kig på brugt salgs siderne hvad lignende genstande bliver solgt for. F.eks. hvis der er 15 andre personer som sælger den samme iPhone som dig til 3000 kr. på DBA, så er det nok nogenlunde prisen. Du kan her vælge at sætte en lidt laverepris hvis du gerne vil sælge dine ting hurtigt.
  • Tag gode og flere billeder af din genstand. Billeder giver køberen et visuelt indtryk af din genstand, og er derfor afgørende for at få den solgt. Tag flere billeder, i forskellige perspektiver; f.eks. et par billeder langt væk og nogle billeder helt tæt på. På den måde får køberen både et helhedsindtryk men også indtryk af detaljerne
  • Svar hurtigt på henvendelser. Hvis folk henvender sig og gerne vil købe din genstand, så svar hurtigt. Hvis der går for lang tid inden du svare, så går folk tit videre og finder en anden genstand at købe.

Erfaring hjælper selvfølgelig, så jo mere vant til at sælge du bliver, jo bedre bliver du også. Bare kom i gang.

Snak med din arbejdsgiver om løn

De fleste tager deres løn for givet, eller følger de almindelige lønstigninger som følger med jobbet og anciennitet (altså din erfaring i forhold til hvor mange år, du har arbejdet inden for et specifikt område).

Du kan dog gøre flere ting for at rykke dig selv i løn

  • Spørg din chef hvad der skal til for at blive forfremmet
  • Spørg din chef, hvad der skal til for at stige i løn. Tilbyd f.eks. at påtage dig ekstra ansvar eller opgaver for at få det til at ske. Endnu bedre, er det hvis du kan aftale med din chef, hvilke resultater der skal opnås for at stige i løn.

Samtalen med chefen om et ømt emne som løn kan være svært. Tal derfor om det med din familie, og øv dig inden du gør det.>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her

Skriv et svar