Spring til indhold

2 råd – Sådan får du en bedre økonomi

3 råd - Sådan får du en bedre økonomi

I Danmark er vi rimelig privilegeret, når vi snakker vores velfærds samfund, og der er ingen tvivl om at vi har det godt i forhold til andre lande i verden. Vi har frit sygehusvæsen, tandlæge, gode forsikrings muligheder og der er ikke korruption som mange andre samfund har problemer med.

Men det ændre stadig ikke på den fakta, at vi stadig i Danmark har danskere der har økonomiske problemer, og det er også derfor at vi har programmer som eks. Luksusfælden, med hele 20 sæsoner, hvor du kan følge med danskernes liv og deres økonomiske problemer.

Derfor har vi valgt at plukke 3 gode råd fra luksusfælden ud, som du kan implementere øjeblikkeligt

1. Lav madplaner

Du bør hver eneste uge lave en madplan til den næste uge, for at sikre at du ved præcist hvad du skal spise i den kommende uge. På den måde så kan du let sikre at du ikke falder i, når ud er træt og en smule doven og bestiller junkfood i stedet, men du slipper også for at lave impulskøb fordi du handler ind flere gange om ugen.

2. Få afbetalt forbrugsgæld først

Når du ønsker at blive gældfri, så kan du faktisk ret hurtigt få lavet en gældssnebold og på den måde kan du få afbetalt dine lån, uanset om det er billige lån eller dyre lån du har optaget igennem tiden. Når du gerne vil afbetale din gæld, så skal du vælge at afbetale din dyreste gæld med højeste renter først og derefter så kan du vælge at bruge de ekstra penge du får i hånden, når du vælger at få din dyreste gæld afdraget og brug den på de næst dyreste lån.

Hvis du vil vide hvad en gældssnebold er, så se denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=g-dz8VsAnYA>

Skriv et svar