Spring til indhold

6 ting du kan gøre for at få en passiv indkomst i årevis

6 ting du kan gøre for at få en passiv indkomst i årevis

De fleste af os bruger det meste af vores vågne timer på at arbejde hårdt på at gøre andre folk rige. Det er svært at komme foran rent økonomisk, når vi hver gang vi får en lønseddel, allerede har brugt den lønseddel som vi fik sidste måned.

Svaret på dette er passiv indkomst. Du har ikke ubegrænset med tid her på jorden, og ved at bruge det meste af din tid på at tjene en lille smule penge, er ikke en særlig god aftale for dig. Det er nok også derfor at alle de velhavende mennesker jeg har mødt, gør denne ene ting for at ændre dette regnestykke. Denne ting er passiv indkomst. Så derfor har jeg lavet denne liste med 5 måder hvor man kan tjene passiv indkomst.

Det bedste ved denne liste er, at alle tingene på denne liste kan du gøre indenfor 1 måneds tid, og så tjener du passiv indkomst i mange år frem. Jeg vil anbefale dig at bruge noget af den tid du har tilovers (når du ikke arbejder hårdt for at gøre andre rige) på en eller flere af disse projekter, for at ændre dit liv fuldstændigt i fremtiden.

Skriv en E-bog

En af de mest oversete kilder til passiv indkomst er E-bøger.

E-bøger virker måske ikke særligt spændende eller ser ud til at være en profittabel forretning i forhold til andre måder du kan tjene penge på online, men for dem som rent faktisk skriver E-bøger, så kan de virkeligt være en fantastisk kilde til passiv indkomst på den lange bane. Særligt hvis du søger noget du allerede kan begynde at lave i denne måned, som skal generere passiv indkomst i mange år.

Her er nogle af de ting jeg personligt elsker ved E-bøger:

  • Du kan faktisk starte lige nu og være færdig indenfor en måneds tid. Der er ingen rigtigt løbende arbejde på den, som kræves for at starte med at tjene penge på den, medmindre du vælger at bruge penge på at markedsføre den. Ja, du kan bare skrive den, sætte den til salg og så er du i gang med at tjene penge helt passivt.
  • Du kan tjene penge i årevis! Nogle kilder til passiv indkomst falder hvis du ikke bliver ved med at opdatere dem eller tilføje nyt indhold. Men E-bøger kan du tjene penge på i mange år, uden at røre en finger. Ja, du kan faktisk tjene penge mens du sover.

Der er mange som er bange for at skrive en e-bog. De tror ikke at de ved nok eller er bange for at de ikke er gode nok til at skrive. Du er ikke nød til at være en ekspert eller en fantastisk forfatter, for at tjene en passiv indkomst fra en e-bog. Bare vælg et emne som du ved noget omkring, eller som du er passioneret omkring. Skriv hvad du ved og lad ikke som om du er en ekspert hvis du ikke er.

Bøger som er skrevet af en begynder eller en som selv er i gang med at lære, har en hel masse værdi. De gør at læseren kan relatere til dig.

Så her er hvad du skal gøre. Skriv din e-bog i et Word dokument eller lignende. De fleste e-bøger er på omkring 50.000 ord, så hvis du kan komme over 30.000 ord, så er det helt fint. Få en ven til at læse den igennem, og hjælpe dig med at ordne de stavefejl der måtte være, eller ting som ikke giver mening for dem.

De næste du gør, er at omdanne dit Word dokument med e-bogen til en PDF fil, ved blot at gemme den som en PDF, når du vælger ’’gem som’’. Nu kan du sætte den til salg på eksempelvis Saxo, Amazon og alle de store e-bogs sider.

Og så er du færdig!

Hvis du har en hjemmeside, en youtube kanal eller en blog, så kan du bruge disse kanaler til at markedsføre din e-bog, og det er også super fint. Og nu er du altså en forfatter. Og du kan gå tilbage til dit normale liv, og vente på at pengene begynder at rulle ind.

Hvor længe går der før du har tjent din første krone: 1 måned

Hvor længe forsætter du med at tjene penge: 10 år

Hvor meget kan jeg tjene for 30 dages arbejde: Mellem 500 og 5000 kroner om måneden afhængig af hvordan du markedsføre e-bogen.

Løbende arbejde nødvendigt: Nærmest ingenting.

Start en passiv indkomst hjemmeside

Det her er hvad jeg selv gør, og hvad jeg har hjulpet mange i gang med. At starte din egen hjemmeside med informationer, guides og hjælp til andre er en fantastisk måde at tjene en stor passiv indkomst i mange år.

Hele ideen er således. Find noget indhold, som du ikke vil have i en e-bog og læg det på din egen hjemmeside. Hvis du rammer de rigtige nøgleord, og skriver noget virkeligt godt indhold af høj kvalitet, så vil du efter omkring 30 indlæg komme til at få nok trafik til at du virkeligt kan få en virkelig god indkomst.

Og hvordan tjener man så den her indkomst? Der er 3 måder som jeg selv bruger hele tiden.

  1. Affiliate produkter – Du linker til produkter som andre sælger på nettet igennem affiliate netværk som Partner-ads eller bruger commission harvest som er et plugin som gør alt arbejdet for dig, og så tjener du kommission for hvert salg du har henvist til.
  2. reklamer – Når du er begyndt at få noget trafik på din hjemmeside, så kan du begynde at placere reklamer, som eksempelvis google Adsense eller andre reklame netværk. Dette bliver en mere og mere spændende måde at få en indkomst på hver dag.
  3. Informations produkter – Tag noget af dit indhold og lav det om til en pakke med eksklusivt indhold. Det kan være i form af en guide, lydguide eller et video kursus. Du bestemmer selv hvordan du vil have det skal være. Du kan begynde at sælge det på din side til dem som ønskerat få nogle flere eksklusive oplysninger og pludseligt kan din indkomst virkeligt blive interessant.

Det her er faktisk langt mere simpelt end folk går og tror. Det kræves blot at du arbejder 1-2 timer om dagen på din hjemmeside igennem 30 dage, og så burde du let kunne tjene 2000-4000 kroner om måneden bare ved at henvise til affiliate produkter.

Den største fejltagelse, som de fleste laver er at de stopper alt for tidligt med deres hjemmesider. De skriver 30 artikler, og når de efterfølgende ikke har tjent penge efter 3 måneder, så stopper de og sletter deres sider. Dette er en kæmpe fejltagelse. Det er helt normalt for en ny side, at det tager 3 til 6 måneder før en hjemmeside begynder at få noget seriøst trafik.

Man bliver nemt overvældet ved bare tanken omkring at bygge en hjemmeside. Men hvis du følger denne side, som jeg har lavet omkring hvordan man laver en blog og tjener penge på den, så kan du have din hjemmeside klar i løbet af 1 enkelt dag.

Hvor længe går der før du har tjent din første krone: 3 måneder

Hvor længe forsætter du med at tjene penge: 2 til 15 år afhængig af emnet

Hvor meget kan jeg tjene for 30 dages arbejde: Mellem 2000 og 10.000 kroner om måneden

Løbende arbejde nødvendigt: Tjekke op på opdatering af plugins en gang i kvartalet.

Opret dig hos Partner-ads og kom i gang med at tjene penge indenfor få minutter.

Start en youtube kanal

Youtube er en virkelig voksende mulighed lige. Det er faktisk en af de muligheder, hvor du lettest kan tjene en passiv indkomst, også selvom du ikke har en hjemmeside. Men du kan med fordel lave en youtube kanal til din allerede eksisterende hjemmeside.

Dette virker helt præcist som en hjemmeside. Vælg et emne, som du gerne vil dele information omkring og begynd derefter at optage videoer. Hold det helt simpelt. Brug din mobil telefons kamera og youtubes egen video redigering.

Når du først er kommet i gang med at få nogle besøgende på din youtube kanal, så kan du begynde at tjene penge på reklamer. Men det er ikke engang den spændende del. Du kan begynde at tjene penge på de måder, som jeg også har beskrevet omkring din hjemmeside. Du kan anbefale affiliate produkter igennem Partner-ads og endda sælge dine egne informations produkter. Så hvis du ikke syntes du har lyst til at bruge en måned på at skrive igennem, så begynd at lave nogle videoer i stedet for.

Kom i gang med at starte din egen youtube kanal, ved at bruge de næste 30 dage på at lave 30 videoer. Upload dem på youtube, og planlæg dem til at blive postet en gang om ugen i 30 uger. Hvis der begynder at komme mange visninger og følgere og det hele tager fart, så vil du med stor sandsynlighed beslutte dig for at lave flere videoer fordi at indkomsten gør det ekstra spændende.

Hvor længe går der før du har tjent din første krone: 5 måneder

Hvor længe forsætter du med at tjene penge: 1 til 5 år

Hvor meget kan jeg tjene for 30 dages arbejde: Omkring 1000-2000 kroner om måneden

Løbende arbejde nødvendigt: Tilføje nyt indhold løbende, vil få din indkomst til at vokse, men hvis du ikke tilføjer mere indhold, så er der ikke noget løbende arbejde nødvendigt.

 Optag en podcast

Podcast er et løbende arbejde, lidt som en Youtube kanal, men bare på en anden måde.

Min anbefaling er at du optager en hel sæson af en podcast. Lidt som en tv-serie. På den måde, så er du ikke forpligtet til at lave nogle løbende optagelser hver eneste uge. Brug den næste måned på at optage 30 episoder omkring et bestemt emne, og planlæg dem til at blive lagt ud én gang om ugen. Jeg vil anbefale dig at lave noget underholdende eller om et emne, som du tror andre gerne vil vide mere om.

Hvis du potentielt gerne vil have markedsført din podcast, så kan du bruge steder som din hjemmeside, din Youtube kanal, men også bruge steder som spotify eller Tidal, som er musik tjenester hvor du tjener penge på at folk høre din podcast.

Hvor længe går der før du har tjent din første krone: 1 måned

Hvor længe forsætter du med at tjene penge: under 2 år

Hvor meget kan jeg tjene for 30 dages arbejde: 200 til 1500 kroner.

Løbende arbejde nødvendigt: Lidt dom med en Youtube kanal, så skal du forsætte med at lave nye podcasts løbende, for at tjene mere.

Tjen penge på Crowdlending og peer to peer lending

Det er muligt at tage pladsen som banken har og få lov at låne penge ud til andre privatpersoner eller virksomheder og tjene penge på det. Crowdlending og peer to peer lending giver dig mulighed for at låne dine penge ud, igennem forskellige online platforme, til andre som har behov for lån, men måske har fået afslag i banken, eller kan få endnu bedre renter ved at låne igennem en crowdlending platform. Crowdlending er en helt ny måde at få en indkomst på, som er kommet frem i Europa med stor hastighed fordi lånetagere har lettere tilgang til at låne penge, da bankerne er blevet mere strikse i mange lande og har højere krav, men også for investorerne som gerne vil tjene et højt og stabilt afkast på deres investering.

Personligt tjener jeg et afkast på 12 % på mine egne investeringer i gennemsnit, ved blot at udlåne mine penge til andre. I mange lande er det helt normalt at renterne er på +20 % på lån, så hvis de kan låne penge igennem en crowdlending platform til 12 % så er det et naturligt valg, som kommer til gavn for investorer som søger et højt og stabilt afkast. Her kan du faktisk tjene en passiv indkomst, uden nogen form for arbejde selv. Hvis du vil vide mere om crowdlending, så se evt. min anden side, hvor jeg skriver om crowdlending her og hvordan jeg tjener en passiv indkomst med denne slags investering.

Hvor længe går der før du har tjent din første krone: 1 måned

Hvor længe forsætter du med at tjene penge: For evigt

Hvor meget kan jeg tjene for 30 dages arbejde: Ingen begrænsning.

Løbende arbejde nødvendigt: Du skal måske engang hvert halve år ind og tilpasse din auto Invest funktion, ellers ingenting.

Vil du gerne prøve crowdlending? Opret en konto hos Mintos, som er europas største crowdlending platform – Klik her

Begynd med at investere

Den vigtigste kilde til passiv indkomst igennem hele dit liv er investeringer. Hvis du ikke lægger penge til side til en eller anden slags investering mens du er ung, så kommer du til at gå glip af flere penge end du kommer til at gå glip af ved alle de andre muligheder.

Forskellen på hvor meget du kan tjene hvis du begynder at investere som 25 årige i forhold til hvis du først starter som 45 årige er astronomisk. Og det er nummer 1 måde for de rige folk skaber en passiv indkomst på.

Her er hvad jeg personligt anbefaler: Start med at oprette en aktiekonto i din bank, hos Nordnet, Saxo bank eller lignende. Begynd at lægge en smule penge til side, som er allokeret til at afbetale dine lån(reklame), og derefter vælg det sidste du har til rådighed til investering. Hvis du vælger, eksempelvis Nordnets månedsopsparing skal du minimim investere 500 kroner af gangen. Hvis du ikke har forstand på investering, så ville jeg personligt vælge nogle index investeringsforeninger såsom sparinvest index m.v. Det er måske ikke den slags investering du tjener mest på, men det er et rigtig godt mix af en masse forskellige aktier globalt, så det er nok en så sikker investering på aktiemarkedet som du kan komme i nærheden af.

Nu skal du begynde at investere hver måned. Og hvis du ikke kan, så læg i det mindste nogle penge til side når du lige kan. Jeg vil også anbefale dig at lære så meget om investeringsforeninger og investering som muligt. Jo mere du ved, jo bedre kan du investere.

Jeg vil personligt selv trække mig tilbage en dag. Jeg tjener selv rigtig gode penge på flere af de overstående metoder, som jeg har nævnt her i artiklen. Men jeg har og kommer til at tjene flere penge på denne måde end de andre kombineret. Og det siger alligevel meget.

Hvor længe går der før du har tjent din første krone: Med det samme

Hvor længe forsætter du med at tjene penge: For evigt

Hvor meget kan jeg tjene for 30 dages arbejde: Kun fantasien sætter grænser

Løbende arbejde nødvendigt: Tjek løbende op på dine investeringer og investere mere hele tiden!

Læs også: Kryptovaluta investering

Læs også: 100+ måder at tjene penge på

nord.investments
Nord.Investments

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her