Spring til indhold

5 tips til hvordan du tjener penge på Youtube effektivt i mange år frem

Youtube er en kanon god mulighed for at tjene nogle gode penge. Og det bedste ved at tjene penge på youtube er at du faktisk kan tjene dine penge mens du sover, hvilket altså betyder at du kan få en fantastisk kilde til passiv indkomst.

Det fungerer faktisk lige som hvis du har en hjemmeside. Vælg et emne, som du kan dele information omkring, og begynd at optage videoer. Hold det helt simpelt. Brug din mobil telefons kamera og Youtubes egen video redigering.

Når du er begyndt at få visninger på din youtube kanal, så kan du begynde at tjene penge på reklamer på dine videoer, præcist som på en hjemmeside.

Du har sikkert hørt historierne omkring de helt almindelige folk som tjener en masse penge på Youtube videor og tænkt ’’Hvis de kan, så kan jeg da også!’’. Selvom det måske ikke er realistisk at tjene mange tusinde kroner i starten, som mange videoer og artikler garantere, så er det faktisk muligt at tjene rigtig gode penge på at lave videoer på youtube, hvis man har tålmodighed og gåpåmod. Hvis du følger denne guide, så vil du lære hvordan du begynder at tjene penge på dine videoer på youtube, igennem youtube ads.

partner-ads
Tjen penge på Youtube med Partner-ads

⭐⭐⭐⭐⭐
Populært affiliate marketing Netværk
Tjen penge på dine besøgende
Få Passiv Indkomst

Sådan starter du en youtube kanal

Din youtube kanal er dit personlige sted på youtube. Hver youtube konto har sin egen kanal tilkoblet til den. En youtube konto er den samme som en google konto, og ved at oprette en youtube konto, vil give dig adgang til andre google produkter som g-mail og google drive.

 • Lav din konto eller brug din eksisterende konto. Skriv nogle nøgleord som hjælper folk med at finde lige præcis din kanal. Du kan bruge nøgleord ved at navigere til den avancerede sektion i din kanals indstillinger. Sørg for at dine nøgleord er relevant for det indhold som du kommer til at lægge op, eller har lagt op.
 • Dit brugernavn kan også hjælpe dig eller modarbejde dig. Hvis det er kort, så er det lettere at huske, og hvis det også er et orginalt brugernavn så er chancen for at folk finder dig igen større. Men hvis du bruger en eksisterende konto, så kan du altid ændre dit brugernavn ved at ændre det på din google plus konto.

Sådan tilføjer du videoer til din youtube kanal

Forsøg at uploade indhold i høj kvalitet, og som ikke er alt for langt. Dette afhænger naturligvis af hvilken slags indhold du har planer om at lægge op. Prøv at vær så konsekvent med at lægge videoer som muligt, og læg gerne en video op om ugen som eksempel.

 • Selvom dit indhold ikke er helt fantastisk til at starte med, så bare forsæt med at lægge det op. Øvelse gør mester. Prøv at gør hver video bedre end den tidligere, så skal du nok komme til at lære det.
 • Forbedre dine videoer ved eksempelvis at bruge et bedre kamera eller brug noget software som kan hjælpe dig med at lave nogle effekter eller lignende. Og forsøg også at forbedre måden du får filmet videoerne på. Brug eksempelvis en trefod, eller en god ven som kan hjælpe dig, god belysning og lignende. Jo bedre videoerne bliver lavet, jo nemmere er det at få et publikum som ser dine videoer.
 • Ved at lægge videoer op løbende, så kan du lettere fastholde og opbygge et større publikum. Folk følger dig med større sandsynlighed hvis du fast lægger videoer op på din kanal.
 • Sørg for at lave nogle gode overskrifter til videoerne, som beskriver indholdet og som fanger opmærksomheden. Dette vil hjælpe dig når folk finder dig i søgeresultaterne på youtube.

Hvordan man får flere følgere på youtube og tjener mere

Hele nøglen til at tjene penge på din youtube kanal, er at få en hel masse følgere. Du er nød til at få et publikum af følgere, som ser dine reklamer på dine videoer, for at du kan tjene penge på dem. Der er ingen hemmelig opskrift på at få flere følgere. Det der betyder noget er at du laver noget super fedt indhold, som giver dem lyst til at dele dit indhold og se flere af dine videoer.

Men hvis du virkeligt vil forøge mulighederne for at få flere følgere til din youtube kanal, så kan du også markedsføre den, for at få endnu flere følgere og visninger på dine videoer.

Her er nogle ting som du bør gøre:

 1. Inkluder de nøgleord du vil findes på i din overskrift for videoen

Sørg for at bruge nogle nøgleord, som passer til din video og det emne du fortæller om i den. Gerne lav en overskrift som fanger dit publikum, så når de søger efter videoer med dit emne, så er det netop din de vælger at se. Det hjælper nemlig youtube og google, med at finde din video vise dem til netop din målgruppe.

 1. Beskrivelsen af videoen bør også inkludere disse nøgleord

Når du laver en beskrivelse af videoen, så sørg for at den også indeholder de nøgleord som du gerne vil findes på. Der skal gerne være en synergi imellem din overskrift og beskrivelsen, for at din video bliver fundet mest muligt.

 1. Få nogle links til din video fra din blog eller fra de sociale medier

For at få flere besøgende til din youtube kanal og til dine videoer, så bør du linke til dit youtube indhold igennem din blog eller blogs, på facebook, i din e-mail signatur og generelt på de sociale medier. Det er en super let måde forøge din trafik til dine videoer, og jo flere visninger dine videoer har, jo højere vil de også ranke på youtubes søgemaskine, når man søger efter det emne dine videoer handler om.

 1. Opmuntre dine seere til at følge din kanal i selve videoerne

Et lille trick for at få flest mulige af dem der ser dine videoer omdannet til følgere, er at afslutte alle dine videoer med at fortælle hvor meget det vil betyde for dig hvis de vil følge din youtube kanal. Prøv det, det virker.

 1. Prøv at lave videoer som ikke har særlig meget konkurrence

Et lille trick du kan udnytte, er at forsøge at lave nogle videoer som ikke har særlig mange konkurrerende videoer. Årsagen til at dette er en god ide, er at der faktisk godt kan være mange søgninger på et bestemt emne, selvom der ikke er lavet særligt mange videoer omkring det. Hvis du vælger et emne som eksempelvis ’’fitness’’ så er der utroligt meget konkurrence som også gør at du nok alligevel ikke vil få særligt mange visninger, men vælger du at lave en video som hedder ’’De 15 bedste apps til vægttab’’ så er chancen for at du ranker højere i søgeresultaterne langt større.

partner-ads
Tjen penge på Youtube med Partner-ads

⭐⭐⭐⭐⭐
Populært affiliate marketing Netværk
Tjen penge på dine besøgende
Få Passiv Indkomst

Hvordan tjener man penge på youtube?

Der er flere forskellige måder som du kan tjene penge på youtube med, men de 5 muligheder som du nok kan tjene mest på nu og i mange år frem er:

 1. Affiliate marketing
 2. Tjen penge på google adsense reklamer på dine videoer
 3. produkt anmeldelser
 4. Lav produkter og markedsfør dem på youtube
 5. Lav online kurser og link til dine online betalingskurser

1. Affiliate marketing

Når du laver youtube videoer, så kan du tilføje nogle affiliate links under videoen og henvise til dem i videoen. Affiliate marketing betyder at du får en provision for at henvise til andre virksomheder, og hvis de besøgende du henviser vælger at fortage et køb, så får du en procent i henvisnings provision. Eksempelvis hvis du laver videoer om træning og kost, så kan du henvise til en forhandler af kosttilskud og tjene penge på dem du henviser. Her kan du faktisk tjene rigtig mange penge udover din google adsense indtjening og du kan bruge affiliate programmer som Partner-ads, som er et af de største i Danmark.

2. Google Adsense reklamer

Google adsense reklamer, er de reklamer som altid kommer lige inden du skal i gang med en video på youtube. Dem der er lidt irriterende, men du alligevel er tvunget til at se lidt af inden du kan komme videre til videoen. Her tjener du penge på at folk enten ser disse reklamer eller klikker på dem. Det er typisk med google adsense, at  mange youtubere tjener deres penge.

3. Produkt anmeldelser

Hvis du vil tjene penge på at lave produkt anmeldelser, så kan du enten kontakte eller blive kontaktet af forhandlere, som sælger et produkt, som passer indenfor det emne du taler om. Mange virksomheder vil gerne betale dig for at lave disse anmeldelser af deres produkter hvis du har mange følgere som ser dine videoer. Du kan også vælge at kombinere affiliate links og lave produkt anmeldelser over ting som du selv køber, og henvise til en bestemt webshop som sælger dette produkt, og på den måde begynde at tjene penge på dine produktanmeldelser igennem affiliate links.

4. Lav produkter og markedsfør dem på youtube

Hvis du laver dine egne produkter, eller overvejer at begynde på det, så kan youtube tilbyde dig ubegrænset muligheder for at markedsføre dine produkter og lave mange salg, hvis du virkeligt får tiltrukket en masse følgere til din kanal. Produkter som du kan sælge, kan være ting som e-bøger, apps, kunst og musik. Der er mange muligheder og alt du skal gøre er at linke til de produkter du ønsker at sælge i din beskrivelse, så dine følgere kan købe dem.

5. Lav online kurser og link til dine online betalingskurser

Del noget virksomheds relaterede viden som du selv har fået, og som ikke er noget som alle ved noget om, og som de sandsynligvis vil betale penge for at lære. Eksempelvis lav et online kursus, hvor du over 12 måneder lære folk at udskifte deres almindelige indkomst med passiv indkomst på nettet, eller bare et emne som du virkeligt er godt inde i.

Du kan nemt lave online kurser på sider som Teachable. Her vil de udbyde dit online kursus, stå for at modtage betalinger fra dine potentielle kunder og alt andet det kræver for at drive salget af kurset. Alt du skal gøre er at få folk ind på siden, ved at reklamere på sider som youtube, google eller facebook. Når du har gjort det, så vil dit salg ske af sig selv helt automatisk, og du kan få en passiv måde at tjene penge på dine youtube videoer.

Sådan forbinder du din youtube kanal med google adsense

Du skal mindst have 4000 timers aktiv visning af dine videoer og mindst 1000 følgere, før du kan begynde at tjene penge.

Derefter skal du have oprettet en adsense konto, som du kan oprette her: https://www.google.com/adsense/

Når du har gjort dette, så skal du gå til din youtube konto > Indtægtsgenerering og sætte i gang.

Det er helt gratis at komme i gang med at tjene penge på youtube, men det kræver at du enten har en Paypal konto eller en bankkonto og en e-mail adresse sammen med de andre informationer som Adsense efterspørger, så adsense kan bekræfte at du er dig, og hvem de sender pengene til.

Når du først har aktiveret din adsense konto og fået aktiveret reklamerne på dine videoer, så vil du helt passivt tjene penge på youtube, ved blot at vente på dine videoer får flere visninger.

Hvor meget kan man tjene på at lave youtube videoer?

Du skal forvente at tjene mellem 10 og 25 kroner for hver 1000 visning du har af dine videoer, men det kan variere afhængig af hvilke annoncører der får fremvist deres reklame videoer.

Der er mange videoer der har flere millioner visninger, hvis en video eksempelvis har 1.000.000 visninger, så vil du som minimum forvente at tjene 10.000 kroner på denne video.

Men det gode ved at tjene penge på youtube er at du kan lave hundredevis af videoer, som alle helt uden din påvirkning vil få visninger og løbende tjene dig penge.
Du kan lave en video i dag, som stadig tjener penge til dig om 5 år. Ja det er da meget fedt, ikke sandt?

Hvis du skal på ferie, så kan du også uploade videoer, som først planlægges til at blive lagt ud på youtube om eksempelvis 1 uge, hvilket betyder at selvom du skal på ferie, så vil dine følgere ikke engang lægge mærke til at du er væk.

Youtube er en fantastisk kilde til at tjene penge ved siden af dit fuldtidsjob, og mange store youtubere lever også af deres videoer.

Hvis du er dygtig til at få flettet nogle affiliate links ind i dine videoer, så kan du sandsynligvis forøge din indtægt betragteligt.

Opret en konto hos Partner-ads og tjen penge på youtube idag. 

Hvordan kommer du i gang med at tjene penge på youtube videoer?

For at komme i gang med at tjene penge på youtube, så skal du i gang med at optage nogle videoer. Mit råd, vil være at du går i gang med at lave 30 videoer i denne måned, hvilket altså kun er en enkelt video om dagen. Du bestemmer selv hvor lange de skal være og hvad de skal omhandle. Det der bare er vigtigst er at du i videoen deler noget information som andre kan bruge. Altså kort sagt, så skal du lave videoer som kan hjælpe andre mennesker. Du kan sagtens nøjes med at bruge din mobiltelefon til at optage disse videoer.

Når du så har lavet disse 30 videoer, så skal du i gang med at lancere dem, for at begynde at få nogle faste følgere. Jeg vil anbefale dig at du planlægger dine videoer til at komme én gang om ugen i de næste 30 uger. Hvis der pludseligt begynder at komme gang i trafikken til dine videoer, og du får en hel masse visninger, kommentarer og feedback, så beslutter du dig sandsynligvis for at lave endnu flere videoer, fordi nu begynder du også at tjene endnu flere penge på dem.

Inden du får set dig om, så har du over 100 videoer, og hvis dine 100 videoer får 10.000 visninger hver især, så vil du have 1 million visninger og sandsynligvis tjene omkring 10.000 kroner.

Hvornår tjener du din første krone: Forvent 5 måneder

Hvor længe vil du forsætte med at tjene penge på din videor: 1 til 5 år

Hvor meget kan du forvente at tjene på 30 dages arbejde: 2000 kroner om måneden.

Hvad kræves der af løbende arbejde: Du skal tilføje mere indhold løbende på din youtube kanal, for at den skal vokse, og for at din indtjening skal vokse. Men hvis du ikke vil lave mere indhold, så kan du også bare lade din indtægt være helt passiv ved bare at lade være med at lægge flere videoer op.

Konklusion

Hvis du er typen som mig, der elsker at tjene penge uden at røre en finger (hvem kan endeligt ikke lide det), så bør du gå i gang med at oprette din egen youtube kanal og gå i gang med at lave en masse gode videoer, som du kan tjene penge på mange år frem. Hvis du følger denne guide til hvordan du kommer til at tjene penge på din youtube videoer, så vil jeg garantere dig at du aldrig kommer til at fortryde det. og jeg siger ikke at det bliver let. Men det bliver det hele værd.

partner-ads
Tjen penge på Youtube med Partner-ads

⭐⭐⭐⭐⭐
Populært affiliate marketing Netværk
Tjen penge på dine besøgende
Få Passiv Indkomst

Læs også artiklen: Begynder guide til affiliate marketing

Held og lykke!

Har du et regnskabsprogram?
Få Billy.dk Gratis for evigt idag!

Danmarks letteste regnskabsprogram