Spring til indhold

Tjen penge på at se sport

Tjen penge på at se sport

Elsker du at se sport? Rigtige mange danskere elsker at se sport i fjernsynet, og for langt de fleste sportsfans er det en fast tradition at sidde foran fjernsynet, når der spilles kamp. De fleste sport-interesserede elsker at se sport i fjernsynet, og det er næsten uanset hvilken sportsgren, der udøves. Uanset om man elsker sport eller ej, så har de fleste garanteret hørt om oddset, men det er måske de færreste, der kender til odds bonus.  

Odds bonus; Når du gerne vil have flere penge at spille for 

At oddse betyder, at man spiller penge på at en kamp ender med et givet udfald. I dag er det efterhånden muligt at oddse på stort set alle sportsgren, uanset om det er håndbold, fodbold, tennis eller noget helt fjerde.  

Når man oddser, så satser man et beløb på, at kampen ender i et givet udfald. Det mindst sandsynlige udfald er oftest det odds, der giver mest igen. Det vil sige, at hvis en kamp ender med det mindst sandsynlige resultat, så kan du være heldig at vinde mange flere penge, end hvis kampen ender med det mest sandsynlige resultat. Gælder det f.eks. en fodboldkamp hvor er godt hold spiller mod et mindre godt hold, så kan man være heldig at vinde mange penge på at oddse på, at det dårligste hold vinder. 

Når man oddser, så bruger man sine egne penge på det. Med odds bonus gælder det, at man får flere penge at spille for, jo mere man satser. Man får altså en bonus for hver gang man oddser, og det er beløbet af ens odds, der bestemmer, hvor stor en bonus man får. Odds bonus er til dig, som godt kan lide at oddse, og som gerne vil have flere penge at spille for, når der er kamp i fjernsynet.  

>