Spring til indhold

Tjen penge og invester online – fra amatør til avanceret

Sponsoreret indhold:

Der findes mange forskellige måder at tjene penge på. I dag er 8-16 arbejdet ikke længere den ene løsning. Med introduktionen af internettet og den efterfølgende digitalisering, er vi blevet introduceret for nye måder at arbejde på, og nye måder at tjene penge på.

Dette blogindlæg introducerer dig til en række måder du kan komme i gang med at tjene penge online. Disse er rangeret efter ”sværhedsgrad”, hvor lang tid det tager at blive god til den enkelte ting, og hvor meget viden og kompetence de kræver.

Besvar spørgeskemaer

Vi begynder simpelt, hvor alle kan være med. Der findes mange forskellige virksomheder der vil betale dig for at høre din mening. Besvar undersøgelser, og optjen point eller penge som du kan trække ud. Hvis man tager sig tid til det, kan online undersøgelse være en god og simpel måde at supplere sin månedlige indkomst. Mange steder kan de point du sparer op, også blive brugt til at købe forskellige varer med rabat, hvis du for eksempel har kigget på noget specifikt.

Invester i aktier

I en noget sværere bane ligger investering. Det er en mere avanceret måde at tjene penge på, men her er der også mulighed for at lave en noget større timeløn end ovenfor. Der er naturligvis mange andre trin fra spørgeskemaerne til aktieinvestering som vi ikke har tid til at gå igennem i dag, som fx freelance arbejde.

Investering indebærer en risiko, men gør man det rigtigt, kan investeringer over tid være med til at sikre et noget større råderum i dit budget. Du kan starte med at lægge penge til side i dag, og så kan du snart være i gang med at investere i aktier.

Invester I differencekontrakter

Det næste skridt for den erfarne og kompetente investor, kan være at investere i andet end aktier. Det kunne være CFD’er, der står for Contract for Differences, eller på dansk, differencekontrakter. CFD’er er en high risk, high reward investeringsform, da CFD’er er gearet. Er du interesseret i at starte med at investere i CFD’er, kan du starte her.

Investering i CFD’er er typisk kun for investorer der har råd til at tabe penge, da man her kan tabe mere end man har investeret. Det betyder dog også at det mulige afkast er højere end ved aktieinvesteringer. En CFD fungerer ved at der spekuleres på udviklingen af et underliggende aktivs værdi. Selve kontrakten der indgås mellem køber og sælger involverer ikke ejerskab af det underliggende aktiv. Det anbefales altid at man sætter sig godt ind i det man investerer i, inden man foretager en investering.