Spring til indhold

Tag bedre økonomiske beslutninger

Tag bedre økonomiske beslutninger

Kokser du rundt i økonomien og har du problemer med at rette op på det? Eller er du nærmere fastlåst i den samme stilling, uden at rykke dig videre? Måske mangler du indsigt i dig selv og dine evner. Det kan coaching og ledertræning hjælpe med. Gennem disse to ting, kan du lære at skabe overblik for dig selv og din økonomi. Og når du først har lært at skabe overblik for dig selv, kan du begynde at lære at skabe overblik for andre gennem lederskab. Det kan være en helt ny begyndelse for din tilværelse.

Coaching kan give dig indsigt

Med en personlig coach, kan du opnå stor indsigt i dig selv og hvem du er. Og det kan hjælpe dig med at tage bedre økonomiske beslutninger. Måske kan du snakke med din coach om økonomi, hvad du bruger dine penge på og hvorfor du gør det. Gennem coaching vil du få personlige værktøjer, som kan hjælpe dig til bedre beslutninger fremadrettet.

Det kan også være at du har fint styr på din økonomi, men du har ingen anelse om det potentiale du gemmer på. Dette vil du også blive klar over gennem coaching. Her får du muligheden for at opdage dine evner, og blive hjulpet til at bruge dem rigtigt. Og det er det første skridt i den rigtige retning.

Næste trin: lederuddannelsen

Efter du er blevet coachet rigtigt, bør du nu være klar til det næste skridt som kan være en lederuddannelse. På denne uddannelse vil du lære hvordan du kan blive en god leder, hvilket kan hjælpe dig videre. Det kan enten være som privat “leder” derhjemme, hvor du får skabt ro i kaotiske økonomiske situationer, eller det kan være som leder i en virksomhed, hvor du viser dine medarbejdere hvordan der skabes vækst. Lederuddannelsen og coaching går rigtig godt hånd i hånd, da de på mange måder supplerer hinanden. Begge dele vil vise dig, hvordan du er den bedste side af dig selv (særligt overfor andre).

Hjælp andre på bedre vej

Som leder eller coach, har du muligheden for at hjælpe andre mennesker bedre på vej. En god leder skaber overblik for sine medarbejdere og hjælper dem. Tit og ofte vil man også kunne bruge værktøjerne fra coaching, til at håndtere sine medarbejdere bedst muligt. Gennem uddannelse og træning, vil du kunne vise den rette vej og være et godt eksempel.

 

Et eksempel på personlige ledelse

Der er mange, der har taget en mindjuicecoach- og lederuddannelse, blandt andet Soren Jensen, der, inden han tog uddannelserne, ikke vidste, hvilken retning hans liv skulle tage. I dag er han indehaver af to firmaer i henholdsvis Thailand og Estonia via hjemmesiden webinators.dk. Han benytter de ting, han lærte på uddannelserne til at tage personlig ledelse over hans liv, samt teknikkerne til, kraftig kommunikations, når han kommunikerer med sine medarbejdere, samt sine kunder.

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her