Spring til indhold

Spar penge selvom du har gæld

Spar penge selvom du har gæld

Dette indhold er sponsoreret 

Selvom du tidligere har følt dig nødsaget til, at tage et eller flere lån, betyder det ikke at det er slut med at kunne spare penge i hverdagen. Det betyder heller ikke nødvendigvis, at du har en dårlig kreditværdighed, eller at den ikke kan forbedres. Og det er endda også muligt, at spare penge hvis du kigger efter et nyt lånetilbud. For at finde ud af, hvordan du sparer flest penge på lån, kan du ved hjælp af saverium.dk sammenligne lånetilbud fra de forskellige udbydere. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en låneansøgning. 

Spar omkostninger ved at samle dine lån 

Hvis du føler dig uden af stand til at kunne spare, fordi du eksempelvis både har et SU-lån og banklån der skal tilbagebetales, kan et samlelån give dig mulighed for et større rådighedsbeløb. Ved at samle dine forskellige lån fra forskellige låneudbydere, kan du spare på låneomkostningerne. Ved at dine lån i stedet bliver til ét samlelån, slipper du for at betale flere forskellige individuelle renter, som typisk betyder, at renten på lånet falder. Samlelån er også med til at reducere den månedlige tilbagebetaling, så du ender med flere penge til eventuel egen fornøjelse eller til opsparing. Med et samlelån, kan du også bedre tilpasse din økonomi. Uden at have flere låneudbydere, at betale tilbage til og holde styr på, får du et bedre overblik over din privatøkonomi samtidig med, at du kan spare penge på renter. For at finde det samlelån, der passer bedst til ens privatøkonomi, kan en platform som saverium.dk, hjælpe med at sammenligne de forskellige samlelån hos de forskellige danske udbydere. Hos saverium.dk kan et samlelån starte fra blot 2,95% i rente. 

Find og sammenlign de billigste lån

Saverium.dk hjælper dig med at sammenligne de bedste og billigste lånetilbud, alt efter dit eget behov. Dette tilbydes helt gratis og uden binding, så du både sparer penge og tid, når du skal vælge dit næste lån. Derudover kan et samlelån yderligere påvirke din kreditværdighed, ved at du allerede på denne måde, har sparet på dine månedlige omkostninger. Med et mål om at hjælpe dig med at trække gode økonomiske beslutninger, kan du gennem saverium.dk med blot en ansøgning, søge om at låne alt fra 3.000 til 500.000 kr. I gennem saverium.dk har du også egen indflydelse på låneperioden, og hvorledes du ønsker at reducere eller forlænge den. Her kan der sammenlignes låneperioder mellem 1 til 15 år. Udfyld din låneansøgning på saverium.dk i dag, for at finde og sammenligne det billigste lånetilbud til dig, der ønsker at spare penge.