Spring til indhold

Skal du tage et kviklån?

Skal du tage et kviklån

Står du og mangler penge nu og her? Måske du har ødelagt din computer, og garantien er udløbet? Eller måske du har mistet din telefon? Vi kan alle komme i situationer, hvor vi mangler et større eller mindre pengebeløb, som altså ikke lige står og venter på os inde på bankkontoen. I sådanne tilfælde kan det være en mulighed at tage et kviklån. 

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er, som navnet indikerer, et lån du kan foretage meget nemt og hurtigt. Du kan gøre det online, og du behøver derfor ikke mange og lange samtaler med din bank inden. 

Dog er kviklån også kendte for en meget høj rente, hvorfor det er en rigtig god ide, at læse betingelserne godt og grundigt igennem, inden du foretager dit lån. Der kan dog være situationer, hvor hurtige kviklån virker som den bedste løsning. Men hvordan fungerer det så, hvis du ønsker at tage et af de famøse kviklån? Det kan rent faktisk være utrolig svært at navigere i, da der efterhånden er mange om at udbyde kviklån. Her kan du læse lidt mere om processen, når du skal foretage om et kviklån, så det forhåbentligt kan blive lidt nemmere at overskue. 

Sådan foretager du et kviklån 

Det er i princippet utrolig nemt og simpelt at foretage et kviklån. Det er nok i virkeligheden det nemmeste lån, du overhovedet kan tage. Først og fremmest skal du vælge den udbyder der har det bedste kviklån til dig. Det er nemlig meget forskelligt, hvordan de forskellige lån lyder. Hvor meget du kan låne, hvor stor renten er, hvor lang tid, du har til at betale tilbage og ting som dette, kan variere meget fra udbyder til udbyder.

Når du har valgt, hvilket lån du ønsker at tage, er der faktisk ikke langt til, at pengene står på din konto. Som oftest er rutinen, at du skal udfylde en række information omkring dig selv og din økonomi samt indtaste dit NemID. Herefter kan udbyderen lave et kredittjek på dig for eksempelvis at sikre, at du ikke er registreret i RKI. Dog sker dette ofte automatisk i det, du indtager dit NemID, og hvis det er tilfældet, tager godkendelsesprocessen faktisk ikke mere end et par timer. 

Hvis udbyderen godkender dig, vil du få pengene lige bagefter – altså kun et par timer efter, du søgte om dem. Det kan dog være anderledes i weekender eller sent om aftenen. Men det er simpelthen rutinen, når du skal foretage et kviklån – hurtigere bliver det ikke, men husk at læse alle vilkår og betingelser igennem først. 

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her