Spring til indhold

Skal du købe en ny bærbar?

Dette indhold er sponsoreret 

At arbejde eller studere hjemmefra under corona-pandemien har lært os alle, at det er helt afgørende at have en computer, der, udover det praktiske i forhold til arbejde og studie, også kan hjælpe os med at kommunikere med familien, følge med i begivenheder, shoppe, betale regninger, være kreative og styre mange andre aspekter af vores hverdag. 

Hvis du ikke har købt en ny bærbar i flere år, så er der derfor meget at hente ved at investere i en ny. De nye bærbare er generelt hurtigere, mere effektive, når det kommer til strøm, tyndere og i de fleste tilfælde også billigere. 

En ting, der dog stadig ikke har ændret sig, er den jargon, der stadig kan bevirke til, at du som almindelig køber bliver forvirret over, hvilken bærbar, du skal vælge, når du går på jagt efter en ny. Herunder får du derfor lidt tips, der kan gøre det nemmere for dig at vælge den helt rigtige bærbar, der passer til dig og dine behov. 

Hvilke behov, skal computeren udfylde?

At købe en ny bærbar behøves ikke at være en svær opgave. Hvis du leder efter en bærbar, der både skal være god at bruge derhjemme, men også skal være nem at have med på arbejde, på ferie, på studie eller noget helt fjerde, kan det være, at du skal have en, der er let. Disse vejer ikke mere end et par kilo, har batterier, der kan vare en hel arbejdsdag, der er mere end 8 timer, og har mere end nok strøm til at klare almindelige formål. Uanset hvad, så er det vigtigt at finde ud af, hvad du gerne vil kunne bruge din nye bærbar til, så du er sikker på at komme hjem med en, der passer til disse. 

For eksempel er bærbare fra Lenovo fornyligt fået betydelige forbedring. Både deres grafik, processorer og grafikkort er bedre end nogensinde før. Derudover er den faktiske størrelse på deres bærbare computere blevet langt mindre, så de er nemme at transportere rundt. Derudover har disse bærbare også en batterilevetid, der er betydeligt længere end hos andre mærker. Til sidst er dette også et computermærke, der er til at betale for, specielt hvis du finder den brugt. Hos Refurb finder du istandsatte computere i høj erhvervskvalitet, som er bedre bygget end de produkter, du kan købe som almindelig forbruger hos en privat person. På den måde er deres kunder garanteret en god istandsat computer, der fungerer upåklageligt i en længere periode. 

Hvilken dataopbevaring?

Størrelsen på din computers dataopbevaring er også essentiel at have for øje, da du kan have brug for mere lagringsplads, hvis du for eksempel skal bruge din computer til studie. Et godt udgangspunkt for intern lagring er 256GB, men du kan også godt klare dig med mindre, hvis din computer for eksempel bare skal bruges til at surfe på. Derudover er det i dag også muligt at gemme ting i “skyen”, hvorfor du også kan bruge en masse lagringsplads her.