Spring til indhold

Sammenlign fagforeningspriser og spar penge med disse råd

Sammenlign fagforeningspriser og spar penge med disse råd

Kort efter at pengene kommer ind på kontoen, er de allerede brugt op. Er du en af dem, som føler at din indkomst har svært ved at række til hele måneden? Så har du måske brug for fikse råd, der kan hjælpe dig med at spare lidt i dit budget. Et af disse råd er at genoverveje dine regninger, du kan for eksempel sammenlign fagforeningspriser, for at finde det billigste. Læs med i denne artikel, og find andre smarte råd, der hjælper dig, med at få dine pengene til at række længere.

Har du den bedste fagforening og a-kasse?

Der kan være penge at spare ved at genoverveje din fagforening og a-kasse. Overordnet er priserne for fagforeninger og a-kasser næsten det samme, afhængigt at hvor man har det. Dog kan du spare små 100 kroner i måneden, hvis du vælger det billigste. I dette link kan du se en sammenligning af priserne på forskellige fagforeninger. Dog skal du have i mente, når du vælger en billig fagforening, at den skal passe til dine behov. Ønsker du en fagforening med workshops eller andre gratis arrangementer, kan du være nødsaget til at betale lidt mere for din fagforening.

Vælg et billigere mobilabonnement

Du kan med fordel vælge at undersøge, om du kan spare penge på et billigere mobilabonnement. Der findes et virvar af udbydere, som hver især konkurrerer om det billigste abonnement. Før i tiden var data en del dyrere end det er i dag. Har du det samme abonnement i dag, som du havde for fem år siden, er der stor sandsynlighed, for at du kan finde et, der er billigere i dag. Ligeledes er udlandsdata en del billigere i dag, end det var for nogle år siden. Rejser man meget, kan man spare penge på et abonnement, der tilbyder billig udlands data. Vælger du, at samle dit internet i hjemmet og dit mobilabonnement, kan der også være penge at spare. Du kan finde en liste, som sammenligner priser på mobilabonnementer her.

Køb mad tæt på udløbsdatoen

Har du brug for at spare penge på dit madbudget, kan du vælge at købe mad, der er tæt på udløbsdatoen. I dag er der så meget fokus på miljøet, og stort set alle ved at madspild er dårligt for vores planet. Næsten alle indkøbsbutikker vælger i dag, at sætte madvarer ned i pris, når de er tæt på udløbsdatoen. Du kan derfor med fordel, købe madvarer der er tæt på udløbsdatoen, og fryse dem ned.

Spar penge på din transport

Om du er bilejer, eller om du tager toget, er der penge for dig at spare på din transport. Er man bilejer, kan man med fordel dele sin rute inde på Gomore.dk. Ved at dele din rute på Gomore.dk, tillader du andre passagerer at ’købe’ et sæde i din bil på den specifikke rute. Du bestemmer selv prisen, du vil have, for at tage en passagerer med. Hvis du ikke er bilejer, kan du selv betale for et lift i en privat bil. Er der ikke en rute, der passer til din destination, kan du vælge, at købe dine togbilletter i god tid. Køber du dine togbilletter tidligt, kan du være heldig, at købe det der hedder ’orangebilletter’, som er billige togbilletter.

>