Spring til indhold

Sådan tiltrækker du de dygtigste kandidater til din virksomhed

Sådan tiltrækker du de dygtigste kandidater til din virksomhed

Et lækkert lokale vil altid tiltrække flere kandidater til din jobcasting, end et luset slidt lokale. Mange arbejdsgivere undervurderer værdien af lækre lokaler, og gode forhold til deres medarbejdere. Derfor vil vi give dig nogle gode råd til hvordan du gør din arbejdsplads så attraktiv som mulig for dine kandidater. 

Kontorlokaler i København kan være svære at finde, men det er ikke altid man skal gå på kompromis med det man så betaler for. Det er vigtigt at dine medarbejdere har gode forhold, og føler sig trygge og inspirerede af deres omgivelser. Lys og farver har altid været mit go to når det handlede om lækre kontorer. 

Derfor synes vi du skal overveje dit Erhvervslejemål i København, og finde de bedst mulige lokaler til dit firma. Der kan være mange forskellige faktorer, og alle disse skal der selvfølgelig tages hensyn til. Fx hvilken størrelse skal lokalerne have, og hvilken farve er mest inspirerende på væggene? Der er blevet lavet en masse studier som viser, at pink fx demotiverer 90% af alle medarbejdere, og derfor skal din arbejdsplads på ingen måde være præget af farven pink. 

Tryghed

For at dine medarbejdere skal føle sig allermest trygge er der nogle få ting der virkelig vil højne deres niveau af tilfredshed, og tryghed på jeres arbejdsplads. Først og fremmest vil et tekøkken give jer et fællessted hvor man kan samles om smalltalk og ikke arbejdsrelaterede ting. Dette lyder først, som en skidt ting, men det er det på ingen måde. Derimod vil det styrke dit teams sammenhold, og deres lyst til at få tingene til at fungere.

Lyset på jeres arbejdsplads skal også være i orden. Hvis ikke jeres medarbejdere for nok sollys bliver de triste og får svært ved at motivere sig selv. Derfor skal i investere i store panorama vinduer, og god belysning på kontoret.

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her