Spring til indhold

Sådan sparer du mest på dit print

sådan sparer du mest på dit print

Sommetider kommer man i en situation, hvor man må udskrive mange sider. At printe kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men heldigvis er der metoder, hvormed du kan spare penge.

Billigt papir

Skal du spare penge på print, er det en rigtig god idé at finde billigt papir. Papir sælges mange steder både online og i fysiske butikker, og det kan derfor godt betale sig at kigge efter de gode tilbud. 

På printerpatroner.dk kan du købe dit papir. Der kan være stor forskel på kvaliteten af papir. Hvis kvaliteten af dit papir er vigtig, må du sørge for at holde dette for øje samtidig med, at du kigger efter den rette pris.

Kompatible blækpatroner

Skal du spare penge på blæk, kan det godt betale sig at købe kompatible blækpatroner. Disse blækpatroner er produceret af en anden producent end printeren.

Dette betyder, at kompatible blækpatroner godt kan have et lidt anderledes udseende end de originale blækpatroner. Ikke desto mindre fejler blækket ikke noget. Da kompatible blækpatroner ofte er billigere, kan du spare penge på denne måde.

Print først når du er sikker

Det bedste råd til at spare penge, når det gælder print, er først at printe, når du er sikker på, at du har rettet alle fejl. Det kan nemlig hurtigt ske, at du skriver en lang tekst ud for derefter at opdage en fejl, så du må skrive hele teksten ud igen.

Vil du gerne undgå dette, kan det være en god idé at læse din tekst igennem i et andet program, end hvor du har skrevet den. Har du eksempelvis skrevet en opgave i word, kan du med fordel omdanne den til pdf og læse teksten igennem her.

På den måde får du teksten at se på en anden måde, og dette kan gøre, at du opdager nogle fejl, som du har overset før.

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her