Spring til indhold

Sådan multitasker du dig til penge

parallels-danmark.dk

Hvis man har mulighed for at gøre flere menneskers arbejde, så er der gode muligheder for at tjene ekstra godt. At multitaske kan virke kompliceret, og det bør for alt i verden undgås i mange situationer, men hvis man er i IT-verden, så kan man sagtens give den ekstra gas, og arbejde utrolig effektivt ved at multitaske.

Skift mellem arbejdsopgaver

Hvis man vil multitaske, så er det vigtigt, at man sørger for, at man let og hurtigt kan skifte imellem arbejdsopgaver. Hvis man f.eks. arbejder med både design og programmering, så kan et produkt som Parallels gøre underværker, da man nemt kan skifte mellem Windows og Mac som styresystem. Så når man skal designe, så kan man logge ind på ens Mac-bruger og færdiggøre designet, og når programmeringen kalder, så kan man skifte til Windows.

Det åbner for muligheder, da man pludselig kan klare langt flere opgaver selv, og man behøver derfor ikke at outsource dem. Det er velvidende at det er mest effektivt, hvis man kan gøre det hele selv, da man altid er på samme side med sig selv, og ikke er nødsaget til at vente på at andre færdiggøre deres opgaver.

Udvidelse af kompetencer

Før man kan multitaske, så er man selvsagt nødt til at udvide ens kompetencer. Det nytter ikke noget at kaste sig ud i noget, hvis man ikke ved hvad det er. Hvis man i forvejen er en haj til ens daglige arbejdsopgaver, så man kan sagtens så småt begynde at udvide ens kompetencer inden for et andet område. F.eks. hvis man er god til at programmere, så kan man sagtens programmere på den ene skærm og påbegynde små designforbedringer på den anden. At multitaske arbejde kræver at man er skruet sådan sammen, at man kan få det til at fungere.

>