Spring til indhold

Sådan kan du spare penge på en langsom pc

Sådan kan du spare penge på en langsom pc

Der kommer et tidspunkt hvor vores pc bliver langsom fordi vi har haft den i mange år, og derfor føles det naturligt at vi skal skifte den ud når den ikke er hurtig nok til vores forbrug mere. Men hvad hvis at en langsom pc ikke nødvendigvis er noget der kræver en udskiftning? Hvad hvis du kan gøre din langsomme pc hurtig igen, ved nogle små og nemme justeringer?

Lad os finde ud af om du kan gøre din pc hurtig igen.

Hvorfor bliver min PC langsom?

Hvorfor bliver min PC langsom?
Hvorfor bliver min PC langsom?

Der kan være mange grunde til at din pc bliver langsom, men en af de mest primære årsager er at man i mange år har haft sin computer, og den løbende og gradvist bliver fyldt med en hel masse programmer, som vil gøre den langsommere fra program til program. Når man får en langsom PC så vænner man sig ofte til at den er langsom, og det er det der skaber problemerne. Man har til sidst helt glemt at sin computer engang var lynhurtig, lige da man købte den, og derfor ender man med at bruge en masse penge igennem årene på nye computere som faktisk ikke er nødvendigt.

Din PC bliver langsom fordi den ved hver installation af et program også sørger for at det nye program bliver en del af opstartsfilerne, hvilket betyder at hver gang du starter din computer op, så vil computeren, uden at du lægger mærke til det, også starte alle dine programmer op bagved systemet. Det gør altså at den hver gang du starter op skal starte alle de programmer op du har på din computer fordi det på den måde sikre at når du så skal bruge programmerne, så kan de komme hurtigt i gang. Men hvad hvis du ikke skal bruge Word eller excel hver gang du tænder computeren? Så giver det ingen mening at det er klart til at blive åbnet. Lad os derfor kigge på hvad du kan gøre.

Sådan undgår du at din PC bliver langsom

Sådan undgår du at din PC bliver langsom
Sådan undgår du at din PC bliver langsom

Der findes mange måder at undgå at dun PC bliver langsom, hvor en af dem f.eks. kan være at du begynder at slette de programmer som du ikke bruger. Det vil helt sikkert hjælpe, men det er også en skam at du ender med at slette alt for mange programmer, som du måske ender med at skulle bruge igen en dag, hvis der findes en anden løsning. Du kan i stedet undgå en langsom PC med denne guide som fortæller dig hvordan du fjerner disse opstarts programmer og i stedet bliver sørger for at de kun starter op når du skal bruge programmerne. Guiden er gratis, og da vi her på pengeskole.dk ønsker at du får så god en økonomi som muligt, så er det unødvendigt at købe dyre computere som alligevel også ender med at blive langsomme, hvor du måske kan beholde din egen pc i 5, 10 eller måske endda længere tid uden at bruge en øre på flere pc’er.

>