Spring til indhold

Sådan kan du spare lidt ekstra i hverdagen

Sponsoreret indhold:

Der ryger ofte lidt ekstra penge her og der, når vi køber nye ting til os selv, til vores hjem eller bare på vores sædvanlige handletur. Og det kan være svært at bevare overblikket over de mange udgifter. Det kan være nyttigt at spare lidt, der hvor man kan, og her nogle tips til hvordan.

Prisguides: Find den allerbilligste forhandler

Når du skal købe noget, er det altid en god idé at orientere dig i en prisguide. Man kan finde en prisguide til næsten hvad som helst. Det kan være, at du skal tjekke fragtpriser udlandet og finde den billigste fragt eller sammenligne priser på den vare, som du ønsker at investere i – hvad enten det er en ny mobiltelefon eller hårtørrer.

PriceRunner er en rigtig god tjeneste til at tjekke priser på næsten alt. Den samler en masse priser og tilbud fra adskillige forhandlere ét sted, hvilket gør det nemt og overskueligt at sammenligne pris og forsendelse fra forskellige udbydere. Der er ofte penge at spare, så inden du køber noget, kan det være en god idé at slå det op i Pricerunner for at se, om ikke du kan få det lidt billigere.

Tilbudsaviser til at spare i det daglige

Selvom de fleste ikke orker at bladre i dem, så kan det faktisk være smart at tage et kig i tilbudsaviserne. Du kan næsten med garanti finde lige det, du skal bruge i et eller andet supermarked på tilbud. Det kræver bare lidt forberedelse og planlægning. Hvis du er opdateret med de forskellige tilbudsaviser, kan du med sikkerhed spare penge på dine daglige indkøb. Du kan sågar lave en madplan efter supermarkedernes tilbud, så du altid kan spise det billigste. Undgå desuden at handle, når du er sulten, da det er i den slags situationer, du impulskøber mest. Spis derfor altid en lille snack, inden du skal på indkøbstur.

Køb genbrugsting og genbrugstøj

Det er blevet meget populært i det seneste årti udelukkende at købe genbrugstøj og genbrugsting. Folk sælger og køber på Den Blå Avis, loppemarkederne fylder i byerne, og genbrugsbutikkerne har kronede dage. Folk er blevet bevidste om deres forbrug til gode for klimaet og den personlige økonomi. Derfor er det ingen skam at hoppe med på bølgen og begynde at købe brugte genstande. Måske du lige skal vænne dig til tanken, men det bliver ganske hurtigt helt normalt. Udover det miljømæssige aspekt er det selvfølgelig en stor hjælp for pengepungen. Man kan jo forsøge at sætte et dogme op for sig selv: Udelukkende forsyne sig selv med genbrugsvarer i tre måneder og se, hvor meget man sparer. Mon ikke det er en del?  

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her