Spring til indhold

Montering Af Væghængt Toilet – Få den billigste pris

Montering af væghængt toilet

Skal du have et væghængt toilet, men kan ikke selv lave det fornødne VVS arbejde der skal fortages for at kunne sætte det op, så er montering af væghængt toilet en god ide, da du med garanti på den måde kan sikre at du får et toilet som ikke falder ned når du sætter dig på det, da det jo både kan være dyrt og i teorien også rigtig ulækkert.

Montering af væghængt toilet pris

Hvad koster det at få monteret et væghængt toilet og hvilken pris skal du regne med? Det er et svært spørgsmål at besvare og der er ingen tvivl om at der kan være stor forskel på de priser du får tilbudt, så derfor bør du altid få flere forskellige tilbud. Men det er helt normalt at man betaler en pris for montering af væghængt toilet på omkring 400 kroner i timen for at have en VVS fagmand ude hos dig, og det kan godt være svært at sikre at du finder den helt rette. Men det er den pris som mange regner med at skulle betale for selve monteringen af dit væghængte toilet.

Derudover kommer der så naturligvis også den pris det koster for at købe et væghængt toilet, men det er naturligvis monteringen der er den store del, fordi det er den man oftest ikke kan klare selv, medmindre man har en form for faglig erfaring indenfor området. Den montering af væghængt toilet pris du får fra den første fagmand er dog ofte ikke den samme som den du får fra den næste, så det er altid en god ide at få flere tilbud og gerne et samlet tilbud så du betaler for selve opgaven og ikke en timepris, hvilket kan blive en billigere opgave for dig at få klaret.

Kan man montere et væghængt toilet selv?

I langt de fleste tilfælde så er svaret nej. Det kræver en VVS faglig uddannelse at sikre at montering af væghængt toilet er gjort korrekt og derfor giver det god mening at kontakte en VVS’er for at sikre at dette sker. Det du kan gøre er at være med indenover når den VVS’er du har ude er igang med at montere dit væghængte toilet, så du kan se hvordan man gøre det. På den måde kan du potentielt lære at gøre det samme, hvis det skal skiftes efterfølgende, og måske er der noget du kan genbruge når det skal gøres en anden gang, men det er som regel en god ide at sørge for at det er en fagmand der montere dit væghængte toilet.

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her