Spring til indhold

Lån penge med en låneliste

Lån penge med en låneliste

Der findes et væld af online låneudbydere, som alle mener, at de tilbyder fordelagtige lån. Som lånoptager kan det derfor være enormt vanskeligt at finde ud af, hvad der er op og ned. Med en personlig låneliste, vil du kun blive præsenteret for de lån, der er relevante for dig.

Få hjælp med din helt egen låneliste

Når du skal optage et lån, er det klart, at du ikke bør kaste dig over den første og bedste låneudbyder. Det er nemlig nødvendigt, at dine krav til lånet bliver opfyldt, og omvendt har låneudbyderne ligeledes nogle krav til dig. Ved at låne penge med en personlig låneliste, vil du kun blive præsenteret for de lån, der er relevante for dig. 

Lån penge med en personlig låneliste. Ved at indtaste oplysninger som eksempelvis lånebeløb, boligsituation og indkomst kan en personlig låneliste udarbejdes specifikt til dig. På denne låneliste vil der kun være lån, som matcher dine personlige behov. 

Hvad er fordelen med en personlig låneliste?

Når du kigger efter lån på nettet, vil du blive mødt af et væld af forskellige muligheder. Størstedelen af disse lån opfylder garanteret ikke dine personlige krav. Derfor er en låneliste en nem løsning for dig, hvis du vil have frasorteret alle de lån, som du helt sikker ikke skal optage. 

For at få udarbejdet en låneliste skal du ligeledes indtaste nogle personlige oplysninger. Det betyder, at lånelisten kan blive målrettet sådan, så du kun ser de lån, hvor du har gode chancer for at blive godkendt. Hvis du er 19 år kan lånelisten for eksempel sortere alle låneudbydere fra, der har et alderskrav på 20 år. På den måde bliver du sparet for en hel del arbejde. 

Gør låneverden mere transparent

Lånelisten har til formål at gøre låneverden mere transparent for dig som lånoptager. Det er nemlig ikke altid let at se, hvilke lån du kan få gavn af, og hvilke du bør holde dig langt væk fra. Med en låneliste vil du kun blive præsenteret for de lån, som opfylder dine behov. 

Dog er det alligevel nødvendigt, at du sammenligner de forskellige lån på lånelisten. Kun gennem sammenligning kan du nemlig komme frem til hvilket lån, der er det bedste. Hvis du vil finde frem til det billigste lån, bør du sende låneansøgninger til flere forskellige låneudbydere. 

Sådan finder du det billigste lån

Det er kun ved at sende låneansøgninger, at du kan finde frem til det billigste lån. Dette skyldes, at låneudbyderne fastsætter lånets rente på baggrund af en realkreditvurdering. I denne realkreditvurdering bliver der blandt andet kigget på din indkomst samt tilbagebetaling af tidligere lån. 

Kort sagt; jo bedre din økonomiske situation ser ud, jo lavere rente kan du låne for. Når du sender låneansøgninger ud, bliver du bekendt med den præcise rente på de forskellige lån. Ved at regne på renter og ÅOP kan du altså se, hvor meget lånene kommer til at koste dig i alt. Du har desuden mulighed for at beregne den månedlige ydelse, så du kan se, om tilbagebetalingen er realistisk. 

>