Spring til indhold

Kan ejendomsinvestering være godt for mig?

Kan ejendomsinvestering være godt for mig?

Der er ingen tvivl om, at man skal investere sine penge uanset hvad. Ellers ender inflationen med at spise dem op. Dermed skal man på udkig efter noget steder, hvor man kan lægge sine penge i. Mange benytter sig af aktier, obligationer og andre former for værdipapirer. Ikke mindst med god grund. Det er nemlig en nem og bekvem måde, da man kan gøre det hele derhjemme fra sofaen.

Hvad hvis vi sagde, du også kunne sidde hjemme fra sofaen, hvis du blot lægger lidt arbejde til at starte med?

Langt størstedelen af verdens rige bruger nemlig én metode. Det er hverken en højteknologisk metode eller for den sags skyld ny. Den bygger på det meget universelle princip, at uanset hvor i verden du opholder dig, jamen så skal du have et sted at bo.

Med andre ord er der en rigtig stor chance for, at ejendomsinvestering også er noget for dig.

Sådan kan du sidde hjemmefra og tjene penge på ejendomsinvestering 

Hele pointen er egentlig, at når du blot har brugt tid og ressourcer på fundamentet, jamen så bliver det mere eller mindre passivt. Afkastet kan også ende ud med at blive rigtig fint. Derudover er du sikret mere mod et svingende marked, da folk ligesom altid skal have et sted at bo.

Disse 3 enkelte steps er sådan set hele humlen:

 1. Få opbygget en større portefølje af lejligheder
 2. Uddeleger arbejdsopgaverne ved at bruge alt fra:
  1. Håndværker
  1. Vicevært
  1. Ejendomsmægler
  1. Advokat
  1. Revisor
 3. Brug en online platform som specialiserer sig i værelser til leje

Måske lyder det oversimplificeret. Det er det sådan set også. Dog er ovenstående faktisk alt, du har brug for. Når du først kommer i gang og har opbygget dit fundament, kan det faktisk blive 100% passivt. Dog kræver det naturligvis noget arbejde, men det er langt mere sikkert end aktier, udbytter etc.

Okay, du vil gerne prøve at være ejendomsinvestor

Måske mangler du noget inventar til nogle af de lejligheder, hvor du laver dem formøbleret. Her kan det være rigtig smart at købe ind billedet. Alt fra de helt almindelige ting såsom sofa, borde og stole. Dog kan man ikke udenom, at soveværelset er det vigtigste sted. Udlejer du eksempelvis til udenlandske personer, jamen så er det vigtigste naturligvis et sted at sove. Her kan du finde nogle fine senge tilbud, som gør du kan komme lidt hurtigere i gang.

Slutteligt er det vigtigt at understrege, at uanset hvordan du investerer, så handler det om at spille på flere heste. Det kan godt være, du investerer i flere markeder med dine aktier, men aktiemarkedet som en helhed falder og vokser stort set altid sammen uanset branche.

God vind med investeringen!

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her