Spring til indhold

Integrationer er vigtige i et regnskabsprogram

Integrationer er vigtige i et regnskabsprogram

Dette indhold er sponsoreret

Som iværksætter er du helt sikkert bekendt med de mange administrative økonomiopgaver der tager mange timers arbejde ud af en almindelig arbejdsdag. Det kan være irriterende, hvis man ikke er en haj til alle de administrative opgaver og hellere vil bruge sit krudt på det man er god til – nemlig at drive sin virksomhed. Hvad enten du er diætist eller smed, er det helt sikkert ikke administrative økonomiske opgaver du drømte om, da du stiftede din egen virksomhed. Billy kan hjælpe dig med at automatisere en stor del af de administrative opgaver der tidligere var på dine hænder. Faktisk er kunsten at drive virksomhed i 2020 dybt afhængig af, du bruger tid på dine kernekompetencer og ikke så meget på andre opgaver som f.eks. økonomi. Derfor har Billy udviklet mange integrationer i deres regnskabsprogram, der er designet til at løse mange af de opgaver du før stod for. Billys integrationer som blandt andet indebærer MobilePay, iZettle, Dataløn og meget andet kan være med til at løfte din virksomheds performance til det næste niveau.

Med Billy har du en masse fordele

Billys regnskabsprogram har generelt mange forskellige funktioner, der gør det danskudviklede regnskabsprogram til et af de allerbedste på markedet til selvstændig iværksættere. Udover den enorme vifte af automatiserede processer, som Billy kan tilbyde, så kan regnskabsprogrammet også automatisk udføre nogle af de opgaver, der engang var tidskrævende og trættende at gennemføre. F.eks. kan du med ét enkelt klik indberette moms, hvis du har Billy som regnskabsprogram, ligesom det er nemt og enkelt at holde styr på udgifter og indtægter, hvis du investerer i Billys regnskabsprogram. BIlly kommer tilmed med en gratis version, som du kan prøve de første par måneder, hvis du gerne vil være sikker på at Billy er noget for dig.

Derfor er integrationer vigtige for din virksomhed

Uanset om du sælger Sandwiches eller Cykler, er det vigtigt, du automatiserer så meget, du kan. Når du automatiserer dine processer, som f.eks. at få regnskabsprogrammet til at lave professionelle fakturaer i stedet for, at du selv skal lave det, så frigiver du tid og energi, som du i stedet kan bruge på dine kunder eller din udvikling. Derfor er det vigtigt, at have så meget automatisering som muligt, så du kan vækste din virksomhed ved at bruge tid på det du er god til – i stedet for kedelige administrative økonomiopgaver. 

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her