Spring til indhold

Hvordan fungerer investering i kryptovaluta?

Kryptovaluta, bitcoins, blokkæder og så videre og så videre. Der er kommet mange nye ord og udtryk til vores økonomiske vokabularium inden for de seneste år. Og for mange er det stadig vanskeligt at forstå, hvad det er for en valuta, der har gjort sit indtog i vores system.  

Kryptovaluta er en vanskelig verden at forstå, da den digitale valuta er uhåndgribelig i forhold til mønter og sedler på lommen eller grønne og røde tal på kontoen. Til trods for kryptovalutaens uforståelige værdi, så har investeringerne i den digitale valuta taget fart, og bitcoins er på himmelflugt. Også i Danmark, til trods for at krytoen endnu ikke er anerkendt som en reel valuta.

Det bliver mere og mere populært at investere i kryptovaluta, og selvom de danske banker er skeptiske, så er der rig mulighed for at investere sine penge i den digitale valuta. Der er bare nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang.

Find troværdige informationer

Først og fremmest skal du sørge for at få adgang til informationer, som du kan stole på. Altså valide og korrekte informationer om de forskellige muligheder med og bevægelser i kryptovalutaens verden. Det er nemlig vigtigt, at dine investeringer ikke er baserede på dårlig eller usand information.

Derfor er det nødvendig, at du sikrer dig, at den side, du benytter forsyner dig med troværdige informationer. Da de fleste danske banker ikke anbefaler og heller ikke vejleder i investering af kryptovaluta, kan det selvfølgelig være sin sag at finde frem til brugbar information.

En god platform

Der er flere muligheder, og du kan med fordel finde en tjeneste, der lister de mange kryptosælgere og platforme baseret på anmeldelser af tidligere brugere. Det kan være en god indikator på, at det er en side, der er til at stole på. Derfor er det en god tommelfingerregel at gå efter de bedst-anmeldte sider.

På cryptomeister kan du finde en sådan liste. Foruden kan du på cryptomeister se forskellen mellem CFD og crypto, hvilket er vigtigt, da du med CFD’er ikke kommer til at eje kryptovaluta, men blot følger deres udsving. Derfor skal du selvfølgelig købe kryptovaluta fremfor CFD. Du kan desuden finde en udførlig og forståelig gennemgang af, hvordan kryptovaluta fungerer.

Bliv en sikker begynder

Du skal sørge for at sætte dig ind i alle de forskellige aspekter af kryptovalutaen. Derfor skal du lave en del research, inden du kaster dig ud i reelle investeringer. Du kan med fordel læse om andres erfaringer og orientere dig i markedets udsving hver dag, så du lærer at forstå det. Der er naturligvis adskillige guides til, hvordan du rent praktisk kommer i gang med investering i kryptovaluta.

Det vil selvfølgelig være en god ide at orientere sig i en guide for nybegynderen. Det er dog bedst, at du, inden du kommer i gang med det, sørger for at sætte dig grundigt ind i markedets bevægelser, og orienterer dig i den risiko, der kan være forbundet med en så ny og ikke-anerkendt valuta.

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her