Spring til indhold

Hvordan får man et lån med én enkelt SMS?

Hvordan får man et lån med én enkelt SMS?

I dag findes der et utal af lånetyper og muligheder for finansielle lån. Den mere traditionelle måde at låne penge på foregå gennem bankerne, mens de moderne lånetyper kan findes i form af kviklån og SMS-lån. Men lån er forskellige, og man skal være påpasselig inden man skriver under.

Her får du et par gode tips til, hvordan du finder det rigtige lån og hvad du skal tage højde for.

Det nemme lån; få råd til en cykel med en SMS

Mange mennesker oplever at gå igennem perioder af deres liv, hvor der er lidt underskød på kontoen. I disse perioder kan man blive ramt af uforudsete udgifter, som skal betales lige nu og her.

Går ens cykel i stykker, og har man ikke råd til at dække udgifterne, så kan det være at man tager på udkig efter et lån. Banken kræver ofte en del baggrundsviden, og skal du have et lån, så vil det tage tid med en godkendelse.

Lån med mobil kan derimod sendes afsted og blive godkendt på få minutter. Det vil sige at du kan foretage en anmodning om et lån online hos en online låneudbyder og faktisk have pengene på kontoen 48 timer senere. Denne proces er nem og hurtig, men det vil ofte betyde at renten også er større.

Fordele og ulemper ved SMS-lån

At tage et lån via mobilen er ofte særdeles nemt, og den online låneudbyder vil ikke kræve et grundigt kontotjek eller årsagen til dit lån. Dette gør lånet en del mere attraktivt end banklånet.

Men den hurtige behandlingsproces betyder at låneudbyderen må sikre sig for at pengene bliver betalt tilbage på anden vis.

Netop derfor har SMS-lån, kviklån og andre lignende lånetyper ofte en kort afbetalingsfrist, høje renter og ikke mindst dyre gebyrer. Undersøg derfor altid grundigt hvilke lånetyper der eksisterer og hvad du har råd til at betale tilbage, inden du definitivt siger ja til noget.

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her