Spring til indhold

Gode tips til hvordan du skaber organisk vækst på din blog

SEO optimering

Du har lavet den perfekte blog, men du synes ikke rigtigt at den ligger godt i google’s søgeresultater, og du har måske heller ikke så mange besøgende som du havde håbet på. Det kan det være flere årsager til, men her kan du læse om hvordan du kan få din blog til at ranke højere.

Hvad kan jeg selv gøre? 

Organisk vækst er ranking du ikke køber dig til gennem betalte annoncer og klik. Organisk vækst er faktisk vækst som du får gennem flere besøgende til din hjemmeside. For at kunne få orgranisk vækst og gøre din plassering i søgemaskiner som google bedre, skal du lave det du helt sikkert har hørt om før, nemlig SEO. SEO står for search engine optimization, eller søgemaskineoptimering på dansk. SEO består af flere forskellige faktorer, som linkbuilding, fokus på keywords og content marketing. Der er altså ikke èn ting der udgør SEO på din hjemmeside. 

Der er meget SEO optimering du kan gøre selv, men det kan også betale sig at hyre en professionel, hvis du gerne vil få mest muligt ud af din hjemmeside. Der er mange der smider et vanvittigt beløb efter dyre klik og annoncer, men det er ikke sådan man skaber varig, organisk vækst til sin hjemmeside. En god optimering består af at producere godt, værdifuldt indholdt, have nogle gode links og fokus på udvalgte keywords, blandt andet. Når du køber dyre annoncer og klik, konkurrerer du med virksomheder der er i en voldsom liga, som for eksempel Zalando, Ikea, Amazon osv. Det siger næsten sig selv, at disse aktører har et budget som de aller fleste virksomheder ikke kan matche, og den konkurrence kan derfor heller ikke vindes. Med mindre man vælger at gøre grundarbejdet godt nok og satse på organisk vækst i stedet. 

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her