Spring til indhold

Få styr på din bogføring

Når du er selvstændig, skal der bogføres løbende og der er mange krav til, hvordan man skal gøre det ene og det andet. Det kan derfor være rigtig godt at få helt styr på hvordan alting hænger sammen og hvad der er et must at udarbejde og gemme.

Det kan have trælse konsekvenser for dig hvis ikke du har styr på bogføringen

Det kan for nogle være en leg at sidde med selve bogføringen, mens det for andre er en kæmpe udfordring, som de gruer for hele tiden fordi det er en tilbagevendende begivenhed. Hvis du som virksomhed ikke løbende får bogført, kan du pludselig få nogle ubehagelige overraskelser, og går der for længe før de bliver opdaget kan det i værste fald gøre at din biks må dreje nøglen.

Du kan altid få hjælp udefra til de arbejdsområder der er svære for dig at klare selv. Her gælder det også i forhold til bogføringen og mange virksomheder erkender hurtigt at det er en hjælp der er nødvendig. Har du ikke selv mod på at kaste dig ud i at lære det så kan Profil Revision hjælpe dig med denne arbejdsopgave.

Sammenhold dit eget tidsforbrug og din timeløn mod en pris fra en professionel

Det kan også være at du har en okay forståelse for hvad det vil sige at have en kontoplan og hvad debet og kredit er for noget, og så er der selvfølgelig ikke behov for at få hjælpen udefra her, medmindre at du allerede føler at døgnets 24 timer ikke rækker længere.

Man kan også vælge at bogføre selv, men nøjes med at få assistance når der skal laves moms og lønninger. Det er en løsning der er brugt stort set i alle virksomheder og det er hurtigt tjent hjem igen, når man kigger på den tid du selv skulle have brugt på at lave dette. Du kan sammenholde din egen timeløn og den tid du tager om opgaverne og holde det op imod et uforpligtende tilbud.