Spring til indhold

Få et pålideligt CRM-system, og tjen flere penge til din virksomhed

Få et pålideligt CRM-system, og tjen flere penge til din virksomhed

Ifølge Erhvervsministeriet er Danmark er et af de mest digitale samfund i verden, og som moderne virksomhed er det vigtigt at arbejde på at få det fulde udbytte af den digitale omstilling. Derfor bør virksomhederne udnytte de nye teknologier, der er til rådighed på markedet. Derfor kommer vi her med et tip til, hvordan du kan tjene flere penge ved at indarbejde et pålideligt CRM-system i din virksomhed.

Ligegyldigt om din virksomhed er stor, mellem eller lille, og om den har flere generationer på bagen, eller om den er helt nystartet, så kan din virksomhed med garanti få glæde af dette rentable og pålidelige mødebooking- og CRM-system.

Hvad er et CRM-system?

CRM står for Customer Relationship Management, og et CRM-system har til formål at holde styr på transaktioner, data og relationer til dine kunder. Dette opnås, når CRM-systemet bruges til at indsamle, bearbejde, dele og anvende viden om kunderne, så du og dine medarbejdere kan bruge det aktivt. Et CRM-system kan derudover bruges af de fleste moderne virksomheder til at opretholde og videreudvikle de gode forhold, I har til jeres kunder. I kan nemlig bruge systemet til at opnå et bedre kendskab til jeres attraktive og pålidelige kunder, så I på den måde kan give dem den bedste kundeservice.

Netop denne funktion gør, at CRM-systemer ses af mange moderne virksomheder som et stærkt værktøj til at styrke kommunikationen og markedsføringen over for eksisterende kunder.

Alle virksomheder har brug for et godt forhold til deres kunder, især i dag, hvor konkurrencen på det globale marked er så stor, og her kan et godt CRM-system være guld værd, fordi det både kan øge din virksomhedes salg og dine kunders tilfredshed.

Hvilket CRM-system skal man vælge?

Søger du et pålideligt CRM-system med mange forskellige funktioner, så er BlueNordix et godt bud. BlueNordix er en software, der kan hjælpe din virksomhed med både salg, mødebooking og fundraising. Programmet kan booste dine salgsaktiviteter med digital styring af virksomhedens opgaver og medarbejdere, og på den måde kan det hjælpe dig til at tjene flere penge.

Mødebooking handler om menneskelig kontakt i din virksomhed, og mødebooking er vigtigt for at skabe et grundlag for at kunne fokusere på de rigtige kunder. Mødebooking hører ind under ”opsøgende salg” og er en form for professionel og målrettet telemarketing.

Caller-delen i BlueNordix giver dine sælgere, rådgivere og kundeservicemedarbejdere et overskueligt og informativt overblik over de emner, de har ansvaret for. Desuden kan medarbejdere følge sin egen og kollegaernes performance live, hvilket kan øge motivationen. På den måde kan I sammen øge salget i virksomheden.

BlueNordix tilbyder også en AutoDialer-funktion, og denne dialer sørger for, at I kan ringe op via jeres IP Telefoni, så sælgerne ikke behøver at indtaste numre.

Har du brug for flere råd til din virksomhed, kan du læse her, hvordan du optimerer din virksomhed og dine medarbejdere.

>

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her