Spring til indhold

Er du på udkig efter et nyt regnskabsprogram?

Er du på udkig efter et nyt regnskabsprogram?

Hvis du netop er startet selvstændigt, har du nok fundet ud af at der et hav af ting, du skal have på plads, før din biks sådan rigtig kan betragtes for at være i gang. Et af de områder mange glemmer at have opmærksomheden på i start-up-fasen er bl.a. bogholderi, men det er til gengæld det område der er et af de mere vigtige.

Gratis regnskabsprogram til den mindre virksomhed

Det kan være at du selv skal sidde med selve bogføringen og det kan også være at du allerede fra starten har erkendt at det ikke er noget for dig. Men uanset udfaldet af denne beslutning, så skal du bruge et regnskabsprogram. Er der tale om en mindre virksomhed kan du med fordel kigge efter et gratis regnskabsprogram. Ja, du læste rigtigt.

Det behøver ikke at koste dig noget at anskaffe dig et regnskabsprogram. Et regnskabsprogram er et program hvor du let kan få bogført alle transaktionerne der måtte være, men det kan også være et værktøj til meget mere end bare den daglige kasserapport.

Bevar dine bilag elektronisk

Et af de væsentligste ekstrafunktioner du kan opleve at få brug for, er scanning af bilag. Det er en super smart løsning på et nærmest papirfrit regnskab. Det er let at lave back up på når det allerede ligger elektronisk, og det er faktisk lovpligtigt at du gemmer dine dokumenter mv. i op til 5 år, så hvis SKAT skulle få lyst til et tjek op, så er der ingen undskyldninger der gælder hvis ikke du har styr på dine bilag.

Desuden har almindelige kvitteringer en dårlig egenskab i form af at de efter få ”knubs” eller bare lang tid i en plastiklomme, mister sværten og det kan være svært at læse hvad der egentlig står.

Vil du tjene penge på at låne dine penge ud? Få passiv indkomst med Crowdlending. Jeg anbefaler Kameoeller Fast Invest - Få en passiv indtægt med investering i crowdlending - Opret din konto her